Тема за сериозен размисъл

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Тема за сериозен размисъл

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 сеп 2016 17:00

CTAHKO написа:
trokadero_ написа:
CTAHKO написа:
trokadero_ написа:На 6 милиона , нормално е 80 000 да имат възможност да отидат някъде :roll:

Не, не е нормално 8-) Останалите пет милиона деветстотин и двайсет хиляди души, какво правят 8-)

Нищо не правят . Не ходят в Гърция

Нямат пари и едвам свързват двата края :!: Ама е по-лесно да се чукаме в гърдите и да говорим за тези 80 000 с парите, а не за останалите 5 920 000 бедни 8-)

Тези с парите не ходят в Гърция, а по-далеч. ;) В Гърция ходи средностатистическият българин, на когото е писнало от ляйняното море, бетонната джунгла, гръмките звуци на чалга в малките часове, мутрите и мошениците-хотелиери и ресторантьори по родното Черноморие (цените общо взето са еднакви)... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 04 сеп 2016 17:01

[rimg]http://i.imgur.com/PNKGPPQ.gif[/rimg]
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 04 сеп 2016 17:03

Captain Stottlemeyer написа:
diplomat написа:
fcb_bg написа:Гусин Премиерене, КПП "Кулата" обслужва софиянци, тръгнали към гръцко. София е държава в държавата, да ти *** и стабилността и просперитета. :evil:

В Бургас чак толкова зле ли живеете? Да се чуди човек що го избират толкова често за най-хубавия град в България... :?

Ами явно не е толкова зле в Бургас, защото си натиска тричавия руски задник, седи си в България и плюе по форумите, ама не ще да се връща в Раша, респективно в родния Губкин... 8-)

Вече си се доказал като долно копеле, няма смисъл да се напъваш повече.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 сеп 2016 17:04

ivan56 написа:...Кептън на нашите ширини все си мисля, че провинция няма :)
п.п Подписа ми е предназначен за цървули, които имат хората живеещи извън София, за втора ръка хора. 8-)

Всъщност, най-големите човешки боклуци понастоящем са събрани именно в София. ;) Живея в този град от 1958 година насам и нещата сега са коренно различни в сравнение с времената преди 20-30 години... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

joro630709
Контакти:

Мнениеот joro630709 » 04 сеп 2016 17:09

Малко математика , а?.......200 - 300 хил.коли напуснали Сф и общо 500 хил. българи тръгнали на почивка??? Ми то всеки софиянец почти сам пътува???Айде стига глупости , страшно много народ е на път и не само за Гърция.Отварям си фейса и от около 350 приятели е пълно със селфита от морета, балкани и спа курорти.А твърдя , че голяма част от тях не са баровци, а и не са софиянци.Така , че стига сме се жалвали..

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 04 сеп 2016 17:10

ivan56 написа:...Кептън на нашите ширини все си мисля, че провинция няма :)
п.п Подписа ми е предназначен за цървули, които имат хората живеещи извън София, за втора ръка хора. 8-)

Всъщност, най-големите човешки боклуци понастоящем са събрани именно в София. ;) Живея в този град от 1958 година насам и нещата сега са коренно различни в сравнение с времената преди 20-30 години... 8-)

Я, виж тука си прав. Даже даваш личен пример.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 04 сеп 2016 17:13

Тази тема трябва да получи моментален ключ. Теми с неясни заглавия тип click bait трябва да се заключват веднага.

Ето други сериозни теми за размисъл:

Срахте ли сте днес ?
Колко пъти на ден серете ?
Колко пъти в седмицата серете?
Какъв цвят е акото ви ?

П.П. Има цяла тема политика в свободната зона, там може да си пускаш сериозните размисли ! Стига с тоя спам !
Последна промяна от love_hurtz на 04 сеп 2016 17:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 сеп 2016 17:13

orlando7 написа:Ха,аз пък си мислех,че автора на темата е дърт герберски педерунгел! Объркал съм се другарю Дамянов,извинявай!

Я, сине, как ме позна :o
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 сеп 2016 17:17

fcb_bg написа:
diplomat написа:
fcb_bg написа:Гусин Премиерене, КПП "Кулата" обслужва софиянци, тръгнали към гръцко. София е държава в държавата, да ти *** и стабилността и просперитета. :evil:

В Бургас чак толкова зле ли живеете? Да се чуди човек що го избират толкова често за най-хубавия град в България... :?

Ами явно не е толкова зле в Бургас, защото си натиска тричавия руски задник, седи си в България и плюе по форумите, ама не ще да се връща в Раша, респективно в родния Губкин... 8-)

Вече си се доказал като долно копеле, няма смисъл да се напъваш повече.

Не надо так, Серëжка, я даже растерялся... :o Береги нервишки... 8-)

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 04 сеп 2016 17:19

Харесва ми капита как се разправя с русофилите. Де да беше толкова обектвиен и за Левски :) Но всеки си има слаба страна ! :D

По темата: В България всеки се оплаква, че има малко пари, но досега не съм чул някой да се оплаква, че притежава малко интелект !

Върни се в “Свободна зона”