toristo написа:kiril.a.d написа:toristo написа:Това си е съвсем нормално. То да речем Италия и Южна Корея са доста по напред от водкаджиите по БВП, дажи и Испания ги мина. Скоро и Мексико ще ги изпревари.
А това, с БВП-тата, изобщо ми е много смешно! - питах го едни такъв...бананояден трол, какво те грее БВП-то на България дори, след като ти се полага да живееш с около 19 000 долара годишно, пък ти караш на 1460 банана годишно?
![]()
![]()
Та те така ме греят БВП-тата - мен ме интересува моето лично БВП!;) Не на Обама, Путин, Бойчо, Меркел, Ердоган...нито пък твоето!!!
Като не те интересува, и не си наясно каво е значението на БВП, защо въобще пишеш в тази тема?
Или просто видя в заглавието Русия, и реши да защитиш матушката.
хе-хе, чек ся да те питам пък аз теб, въпреки че ти дадох много ясен пример - ти защо ми пишеш за БВП, след като то не се интересува от теб и не те касае?????
И понеже ми е много ясно, какво е това БВП и как се оперира с него, просто ви се чудя, защо пишете за него, след като с него оперира само държавата, но не и частния бизнес?....Или викаш и Абрамович...таковата с БВП-то?....
Или просто видя...обедния банан и реши и ти да се впишеш тук, в името на Банана Обама и да не изтървеш банана

Та, ако обичаш, не ми вряскай глупости!!! - предупредих: не съм русофил, но тази дивашка пропагандна атака, излизаща извън рамките на реалността, няма как, като истински Човек, да не ме накара да застана в защита на нападнатите!!! - мразя несправедливостта! - а ти?