България е пред война. Ердоган готви нещо страшно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Re: България е пред война. Ердоган готви нещо страшно

Мнениеот GA_ veliki » 18 авг 2016 18:37

HoUs4oOL написа:
Player написа:Искаш да се излагаш ли? Добре. Немския кайзер Вилхелм втори каза, да влизаме в Цариград, няма никой да ни спира. И че пет пари не дава за Цариград. Дори казва че трябва да влезем в Цариград, защото Кямил трябвало да мре вече.
В Англия Джордж пети се притеснява само, че ако сложим кръста на кубетата на Света София, ще бъде взривена от мюслитата и ще има много мюсюлмански вълнения, а той има десетки милиони такива поданици в Индия...
Обаче Русия - най-големия ни враг каза, че Цариград може да бъде или само на турците или само на руснаците. Добавя и че ако че ако българите влязат в Цариград, Русия ще изпрати целия Черноморски флот на Босфора, за да ги унищожи. Това го казва Николай втори.
Ето го 'братския" ни народ, който ще ни унищожи в името да запази турците. Дори и днес е очевадно че Путин и Ердоган са си най-гъсти и ни точат ножа. За това и исках да се изтребят един друг след сваления самолет. Искам да се ликвидират един друг и планетата ни ще стане едно много по-спокойно и мирно място, особено това важи за нас, защото враг номер 1 и 2 няма да ги има. За да живее България още дълго, трябва да ги няма Русия и Турция.

Човече, какво си написал?
Какъв Цариград, каква Русия, каква Великобритания, знаеш ли, че България и Османската Империя са съюзници през ПСВ, а Австро-Унгария и Великобритания са противници, кой те е пращал да взимаш Цариград, къде си го прочел това нещо?

Както винги изоставаш с няколко метра.. :mrgreen:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 18 авг 2016 19:47

Явно някой хора, който се имат за много знаещи, не знаят основни исторически факти от 20 век... Нямам намерение да уча неуките.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 18 авг 2016 19:54

Player написа:Явно някой хора, който се имат за много знаещи, не знаят основни исторически факти от 20 век... Нямам намерение да уча неуките.

Не, не, научи ме, моля те.
Кажи откъде ги учиш тия неща, защото недоумявам как така Австро-Унгария е казала на съюзника си България, да нападне другия им съюзник, който се явява съюзник и на България - ОИ, както и защо Великобритания, основния противник на Австро-Унгария е казала, че няма нищо против другия им враг - България да влезе в ''Цариград'', също така ми е любопитно защо Николай е спасил ОИ, с която е във война, от друга държава, с която Руската Империя е във война - България, ограмоти ме, моля те, само пусни линка, където си го прочел това.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 18 авг 2016 20:01

Normandy написа:Били сме абсолютно прави да нарушим явна несправедливост и да си вземем наши си територии. Източна Румелия си е точно България, дори не е спорна територия като Македония. Какъв баланс какви 5 лева :mrgreen:

Сърбите са жалкари и за 1500 години имат 1 спечелена битка срещу десетки загубени. Както те ни удрят в гръб, така и ние им го връщаме. Съжалявам само, че не сме ги избили всичките в Македония и западните покрайнини. Вашите курви само това са заслужавали. Руснаците са още по-голяма пародия. ПРез ПСВ ви правим смешни. Капитулирате пред нас, тоест ние ви побеждаваме. Тогава ако Германия беше оная Германия от ВСВ щеше да победим всички, понеже ние сме им най-силния съюзник. Даже сме с 4-5 по сила армия в Европа.

Не съм коментирал дали България е била права или не, логично е да иска да се обедини, но е факт, че е нарушен договор, под който се е подписала половин Европа.
Никога не съм разбирал тоя комплекс, че едва ли не Руската Империя излиза от войната заради България, със същия успех някой иранец може да се похвали, че Ленин унищожава колониалните договори между Руската Империя и Иран, заради управлението и действията на Ахмад Каджар, а не заради комунистическите си разбирания...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

nedkos

Мнениеот nedkos » 19 авг 2016 02:48

Последна промяна от nedkos на 19 авг 2016 03:24, променено общо 1 път.

nedkos

Мнениеот nedkos » 19 авг 2016 03:23

ето за тези които си мислят,че аз си измислям

''900 нови бежанци само за месец в Харманли, 2-ма са ранени ''

http://dnes.dir.bg/temite/news/harmanli-bezhanskiat-natisk-23637778?tag_id=132368

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 авг 2016 03:26

HoUs4oOL написа:
Player написа:Явно някой хора, който се имат за много знаещи, не знаят основни исторически факти от 20 век... Нямам намерение да уча неуките.

Кажи откъде ги учиш тия неща, защото недоумявам как така Австро-Унгария е казала на съюзника си България, да нападне другия им съюзник, който се явява съюзник и на България - ОИ, както и защо Великобритания, основния противник на Австро-Унгария е казала, че няма нищо против другия им враг - България да влезе в ''Цариград'', също така ми е любопитно защо Николай е спасил ОИ, с която е във война, от друга държава, с която Руската Империя е във война - България, ограмоти ме, моля те, само пусни линка, където си го прочел това.

Ти пък и ти, много сложни отговори задаваш 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

nedkos

Мнениеот nedkos » 19 авг 2016 05:34

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=G2IaZ79QZZQ[/youtube]

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 19 авг 2016 19:09

CTAHKO написа:
HoUs4oOL написа:

Ти пък и ти, много сложни отговори задаваш 8-)

Изиграния се покри нещо... :?
... и после внезапно си направих секуро.

Върни се в “Свободна зона”