HoUs4oOL написа:River Plate написа:Ти си най-обикновен жалкар и смешник.
Кой стартира сръбско-българската война 1885г и защо?
Кой асимилира стотици хил. българи в Нишко и Поморавието с агресивни и гнусни пропаганди?
Кой се опита да асимилира над 1 млн. българи във Вардарска Македония и като не им се получи ги направиха най-големите българомразци?
Никога няма да простим и на гърци и на сърби за Македония и кланетата над мирно население, убийствата, изнасилванията и пепелта в която превърнаха десетки села и градове!
Естествено, не съм и очаквал да ме определиш за нещо по-различно.![]()
Кой наруши договори, под които се е подписала половин Европа и защо?
Или очакваш, че страните около България ще стоят и ще гледат как се нарушава баланса на силите на Балканите, без да направят нищо, всъщност се благодари, че Британската империя е искала да си направи един балкански Афганистан, иначе не е било изключено през 1885 година да не е била Сърбия, а Австро-Унгария.![]()
''Агресивни и гнусни пропаганди'' водят всички, включително Гърция, Румъния, че дори и България, представи си.
И не ми говори за кланета и убийства, да не пускам снимки от Сурдулица, безбожнико, не знам дали сърбите са убивали свещеници, едни други обаче са го правили, справка Викентий Скопски.
Били сме абсолютно прави да нарушим явна несправедливост и да си вземем наши си територии. Източна Румелия си е точно България, дори не е спорна територия като Македония. Какъв баланс какви 5 лева

Сърбите са жалкари и за 1500 години имат 1 спечелена битка срещу десетки загубени. Както те ни удрят в гръб, така и ние им го връщаме. Съжалявам само, че не сме ги избили всичките в Македония и западните покрайнини. Вашите курви само това са заслужавали. Руснаците са още по-голяма пародия. ПРез ПСВ ви правим смешни. Капитулирате пред нас, тоест ние ви побеждаваме. Тогава ако Германия беше оная Германия от ВСВ щеше да победим всички, понеже ние сме им най-силния съюзник. Даже сме с 4-5 по сила армия в Европа.