България е пред война. Ердоган готви нещо страшно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: България е пред война. Ердоган готви нещо страшно

Мнениеот dreben23 » 17 авг 2016 13:57

Мен друго ми е много по-интересно и от него може да започне войната. Какво се е случило на човека дето екстрадирахме обратно за дома? :lol: :cry: :mrgreen:
Войната може да стане заради ей такива щуротии, ако си нарочат арабите някой виновник за нещо си и не им го екстрадираме, ама те нашите са страхливи управници и се подчиняват, а и няма ли и ти да се подчиниш като знаеш каква са сила. :lol: Те освен да се разпишат на входа за присъствие в парламенто за друго май не ги бива особено. Питам аз този адвокат на "лошия" що не го екстрадират и него или Турция не знае, че адвокатът на обвиненият американец реномиран български юрист? :mrgreen: Ето заради точно заради такива работи може да стане и белята накрая.. Свършила се българската клиентела по съдилищата ами и турската ще обслужваме и то адвокатите от сой дето са ни. :lol: :mrgreen:
И то ще го изядем накрая от съюзниците, негалещи се с турците. :lol: :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 17 авг 2016 14:01

g3_ev2 написа:
plamak написа:Опасността наистина е реална. Англосаксонците никога няма да помогнат на България, а точно обратно, винаги са готови да ни продадат и да ни ликвидират, като народ. В тази ситуация трябва Балкански съюз срещу Турция и само това ще ги спре.

Дай обстановката, човече Божи! Изписал си маса неща за англосаксонците, а къде се придвижват войски, техника, какви плацдарми заемат, има ли засилена шпионска дейност на територията ни и пр. - ни гък! Ердоган си приказвал! Поне си припомни персийския залив - американците 6 месеца, очевидно за всички, киснаха в океана, и пак не се знаеше ще почва или не!
Излиза и казва (цитирам): Опасността наистина е реална! Какво ще рече това, началото на война е процес, а не хрумване на някого, дори и той да е Ердоган! Има си чисто военни признаци, дай ги, а не някакви миризливци какво се канели! Турчинът си чисти войската, ясно, но той толкова много заложи на турското простолюдие, че като се види обратния край на балоните му, само войската може да го спаси. А хитлеризмът показа, че големи цели с роботизирани хора начело не се постигат!

В по-дългосрочен план може би има признаци за нещо като ислямски национал-социализъм (т. нар. фашизъм), но съдбата му ще е същата, както на евро-версията.

Колега, ти ме учуди, та дори малко поразсмя, въпреки че момента не е до смях! Че и стратегически анализ се опитваш да направиш...
Ами виж сега - да не дава господ да се стигне до "придвижване на войски и техника", защото тогава, вече всичко ще е свършило!!! - ние, какво имаме да предоставим, насреща им?...
Та предупреждението си е съвсем на мястото и ще ти кажа защо, от исторически аспект - дори го е упоменал, автора на темата...само е нужно да се мисли превантивно, а не, "олеле, ами сега?" ;)
Та в далечните 12-14-ти век, когато пак си е имало миграция, макар и ограничена от доста закони, пак ние и гърците сме си виновни, че турчолята идвали тук, харесало им и хвърлили око, на тези благодатни територии - и двете държави използвали наемни турски дружини, за войни помежду си!
И после, когато "белята" станала, първо ние заявяваме на гърците, "да се оправят сами", заради ползването на турски дружини, а после, сърби и румънци ни го казват на нас, когато вече ние се обръщаме за помощ към тях!
Та не е необходимо и днес, да се повтаря...Балканската ни...цигания, бих казал, а да се мисли превантивно, на база историческите данни!!!
А не да чакаш, султан Ердоган, да поведе/прати башибозука тук, за което и аз предупреждавам вече от 1 година поне!!! - как мислиш, защо Турция приема и задържа "бежанците"?...а да ти кажа ли че точно там има обучителни лагери за "башибозук" и терористи? ;)...а в тези лагери, можеш да срещнеш американски специалисти, които пък обучават такива в Пакистан....
Та да не ти дава господ да се появят истинските признаци за нахлуване на башибозука....

А нашия бивш капитан от ДС, "Стотелмайер" направо ме учудва....изгубил е всичко ченгесарско в себе си или...просто и тогава си е бил само службаш?...или пък е турчин от нашите служби, които днес се обърнаха към Доган/Местан/Касим?...
Всеки случай, такива глупости е изписал, че....не да му кажеш прост човек, ами направо турско мекере!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 17 авг 2016 14:07

River Plate написа:Русия е единствения агресор. То целия рейтинг на тоя гном Путин се крепи на лозунги за силна държава и "за нас важни са хората". А всъщност една капачка за буркан не могат да направят, ако не е нефта ще ми ядат к*ра.

Ех, да беше Русия, наистина агресор...до сега, единствения ни враг, ИСТОРИЧЕСКИ, щеше да е Союзная республика Тюркестан и...нямаше изобщо да ни занимава въпроса за някаква заплаха от там!
А то, Русия, както винаги си се е затворила в границите и си гледа само вътрешните интереси...апропо - за руска "Македония", т.е. Окраина Руси, не искам и дума да чувам!!! - стига ни "нашата" "Македония"...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 17 авг 2016 14:11

kiril.a.d написа:
g3_ev2 написа:
plamak написа:Опасността наистина е реална. Англосаксонците никога няма да помогнат на България, а точно обратно, винаги са готови да ни продадат и да ни ликвидират, като народ. В тази ситуация трябва Балкански съюз срещу Турция и само това ще ги спре.

Дай обстановката, човече Божи! Изписал си маса неща за англосаксонците, а къде се придвижват войски, техника, какви плацдарми заемат, има ли засилена шпионска дейност на територията ни и пр. - ни гък! Ердоган си приказвал! Поне си припомни персийския залив - американците 6 месеца, очевидно за всички, киснаха в океана, и пак не се знаеше ще почва или не!
Излиза и казва (цитирам): Опасността наистина е реална! Какво ще рече това, началото на война е процес, а не хрумване на някого, дори и той да е Ердоган! Има си чисто военни признаци, дай ги, а не някакви миризливци какво се канели! Турчинът си чисти войската, ясно, но той толкова много заложи на турското простолюдие, че като се види обратния край на балоните му, само войската може да го спаси. А хитлеризмът показа, че големи цели с роботизирани хора начело не се постигат!

В по-дългосрочен план може би има признаци за нещо като ислямски национал-социализъм (т. нар. фашизъм), но съдбата му ще е същата, както на евро-версията.

Колега, ти ме учуди, та дори малко поразсмя, въпреки че момента не е до смях! Че и стратегически анализ се опитваш да направиш...
Ами виж сега - да не дава господ да се стигне до "придвижване на войски и техника", защото тогава, вече всичко ще е свършило!!! - ние, какво имаме да предоставим, насреща им?...
Та предупреждението си е съвсем на мястото и ще ти кажа защо, от исторически аспект - дори го е упоменал, автора на темата...само е нужно да се мисли превантивно, а не, "олеле, ами сега?" ;)
Та в далечните 12-14-ти век, когато пак си е имало миграция, макар и ограничена от доста закони, пак ние и гърците сме си виновни, че турчолята идвали тук, харесало им и хвърлили око, на тези благодатни територии - и двете държави използвали наемни турски дружини, за войни помежду си!
И после, когато "белята" станала, първо ние заявяваме на гърците, "да се оправят сами", заради ползването на турски дружини, а после, сърби и румънци ни го казват на нас, когато вече ние се обръщаме за помощ към тях!
Та не е необходимо и днес, да се повтаря...Балканската ни...цигания, бих казал, а да се мисли превантивно, на база историческите данни!!!
А не да чакаш, султан Ердоган, да поведе/прати башибозука тук, за което и аз предупреждавам вече от 1 година поне!!! - как мислиш, защо Турция приема и задържа "бежанците"?...а да ти кажа ли че точно там има обучителни лагери за "башибозук" и терористи? ;)...а в тези лагери, можеш да срещнеш американски специалисти, които пък обучават такива в Пакистан....
Та да не ти дава господ да се появят истинските признаци за нахлуване на башибозука....

А нашия бивш капитан от ДС, "Стотелмайер" направо ме учудва....изгубил е всичко ченгесарско в себе си или...просто и тогава си е бил само службаш?...или пък е турчин от нашите служби, които днес се обърнаха към Доган/Местан/Касим?...
Всеки случай, такива глупости е изписал, че....не да му кажеш прост човек, ами направо турско мекере!

Нищо обаче не си написал за това, че обявиха един достоен президент за слаб, само и единствено, заради отношението му към Русия и тяхната агресия?
Нищо не си написал, за това, че половината политически сили са в търсене на антиевроатлантик или откровени руски агенти за кандидат президенти?

Крайно време е да си кажем в очите какво искаме. Западноцивилизационен модел или евразийстване. Ще заклеймяваме ли руския модел на олигархична държава с октоподи, пирамиди, корупция, политически убийства и нещастен и беден народ или ще следваме пътя на държавите от западна Европа, САЩ и Канада?
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 17 авг 2016 14:14

kiril.a.d написа:
River Plate написа:Русия е единствения агресор. То целия рейтинг на тоя гном Путин се крепи на лозунги за силна държава и "за нас важни са хората". А всъщност една капачка за буркан не могат да направят, ако не е нефта ще ми ядат к*ра.

Ех, да беше Русия, наистина агресор...до сега, единствения ни враг, ИСТОРИЧЕСКИ, щеше да е Союзная республика Тюркестан и...нямаше изобщо да ни занимава въпроса за някаква заплаха от там!
А то, Русия, както винаги си се е затворила в границите и си гледа само вътрешните интереси...апропо - за руска "Македония", т.е. Окраина Руси, не искам и дума да чувам!!! - стига ни "нашата" "Македония"...

А дали Русия не е украинската Македония? Къде възниква държавата Рус? :oops:
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

nedkos

Мнениеот nedkos » 17 авг 2016 14:23

krumeto написа:
nedkos написа:и с какво съм трол , с това че казвам нещата такива каквито са ли , че това не си го измислям аз, знаете ли какво става в момента на границата , едва я удържат и въпреки това по на 200 мигранти всеки ден успяват да пробият и да навлязат в милата ни родина, това е всеки ден , вместо да ме плюете се замислете , отворете някой сайт , гледайте новините , БЪлгария нам армия и тя е умишлено унищожена , в Кърджали и друг на Турция градове не може да чуеш българска реч, хляб не можеш да си купиш ако не знаеш турски , за 25 години за построени над 400 джамии ! ако искате ме слушайте , аз казвам това което виждам , а по БНТ и БТВ освен турски сериали друго няма да видите !

Хей лъжльо, в села и градове турци и българи живеят в мир!
Такива като теб с лъжи създават напрежение!
Трябва да те намерят и да те питат каква "истина казваш"?
Не настройвай хората едни срещу други, ще пострадаш точно ти!!!

ти си сляп , глух и глупав , за съжаление има доста такива като теб и на това се разчита от южната ни съседка ! те българи и турци живеят в мие, но нашите турци , а тези дето идват знаеш ли колко им пука за този мир ? те и във франция , Германия , Белгия живеят в мир, ама онези през седмица се взривяват и европейците седят и гледат безсилни , щели да ги интегрират като ги водят на театър, ама самата Европа отиде на кино , щом мечката играе в комшията ще дойде и у нас , и тя вече е тук !

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 авг 2016 14:25

kiril.a.d написа:
да не дава господ да се стигне до "придвижване на войски и техника", защото тогава, вече всичко ще е свършило!!! - ние, какво имаме да предоставим, насреща им?

Ами едни 5-6 язовира, "примерно". :lol:
И два милиона човека, със съответната техника да струпат на границата, всичката тая маса ще приключи на кълбета в Истанбул, с приливаната вълна. :lol: :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
lokofan
Контакти:

Мнениеот lokofan » 17 авг 2016 14:26

g3_ev2 написа:Направо да не повярваш, че уводът е написан от потомък на малкото, но военно най-опасното племе в региона - българите. Служба трябва, военна служба на всички, защото е срамно да се разпространява подобна паника, дори и да е с политическа цел, дори и да е нов курс на руските или какви са там тролове в България!
Ние сме българи, бе ненормалнико! Българинът с оръжие в ръката е сила, забравяме ли? Турчолята са ни опитвали юмрука, оставете робската психика!

Казано е ясно: Велик е нашият войник! Неподозирани сили се крият в този народ, опре ли му яйцето до ... Нека да дойдат! Знаем как да посрещаме на територията с тактически най-удобния релеф за отбрана в Европа! И не забравяйте да превключите на единична стрелба, да не хабим патрони!

Ама няма да посмеят, просто опитват да преброят паникьорите!

Не виждаш ли , че собствената ни държава ни мачка и ни връзва ръцете....аз като доброволец , екскурзиант по границата за малко да вляза в затвора...Еб@л съм ти и управляващите!!!

Потребителски аватар
lokofan
Контакти:

Мнениеот lokofan » 17 авг 2016 14:27

THE G.A.M.E написа:
kiril.a.d написа:
да не дава господ да се стигне до "придвижване на войски и техника", защото тогава, вече всичко ще е свършило!!! - ние, какво имаме да предоставим, насреща им?

Ами едни 5-6 язовира, "примерно". :lol:
И два милиона човека, със съответната техника да струпат на границата, всичката тая маса ще приключи на кълбета в Истанбул, с приливаната вълна. :lol: :mrgreen:

ММмммм любимия ми язовир Ивайловград ще иде зян...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 авг 2016 14:29

Captain Stottlemeyer написа:
Иначе ми е много интересно, как новите антизападни и антитурски опорни точки на руските тролове съжителстват с резултатите от сърдечната среща Путин-Ердоган преди малко повече от 3 седмици в Санкт Петербург!? :roll:

За съжаление посланията тип - "Ако не се обърнем към Русия, Турция ще ни превземе"... Ще зачестят. :|
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Върни се в “Свободна зона”