Меридиан мач или 7дни спорт
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Меридиан мач или 7дни спорт
ТЕМА СПОРТ 

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
- ZinedineZidane
- Контакти:
По рано четях Меридиан мач, но това беше преди да имам компютър и съответно нет!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
-
Предпочитам ' 7 дни спорт ' ........макар, че понякога са уникално пристрастни !
Докато 'мач-а' са се превърнали в едно спортно-жълто издание......търсят все сензационното......а и онлайн изданието им, не струва !
Докато 'мач-а' са се превърнали в едно спортно-жълто издание......търсят все сензационното......а и онлайн изданието им, не струва !
Преди години и аз си купувах почти всички спортни вестници, но от доста време съм в нета и само в понеделник чета добрия, стар Футбол. Там поне не лъжат и не си измислят. И само той остана от класиките
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Аз залагам на "7 Дни Спорт" 

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- storm
- Контакти:
За мен 7 дни е по добрия вестник . Може да се каже ,че с него е минало детството ми . Даже до преди 1-2години го събирах в една раница и имах около 500 броя
П.С В 7 дни има хубави теми , от Ники Кънчев , Драго Симеонов и т.н

П.С В 7 дни има хубави теми , от Ники Кънчев , Драго Симеонов и т.н

ЕМИЛ написа:Според мен Меридиан мач пишат по вярна информация.Аз лично тях чета и съм доволен от инфото във вестника.Еднакво внимание обръщат и на Левски и ЦСКА.Но признавам ,че отборите извън София са силно дискриминирани в Меридиан мач и то относно информация ,а не за нещо друго.
Все едно не е навсякъде така. И в гонг се пише само за Левски, ЦСКА и Барби, максимум ако някой умре в провинциалните отбори се пише и за тях нещо повече от забутана статийка с 5 реда.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
veseo написа:ЕМИЛ написа:Според мен Меридиан мач пишат по вярна информация.Аз лично тях чета и съм доволен от инфото във вестника.Еднакво внимание обръщат и на Левски и ЦСКА.Но признавам ,че отборите извън София са силно дискриминирани в Меридиан мач и то относно информация ,а не за нещо друго.
Все едно не е навсякъде така. И в гонг се пише само за Левски, ЦСКА и Барби, максимум ако някой умре в провинциалните отбори се пише и за тях нещо повече от забутана статийка с 5 реда.
Аз затова не ги и чета.И двата.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
7 днин спорт
- JohnnieWalker
- Контакти:
7 дни спорт ! И много повече ми допада хартиения носител !