galin56 написа:grasiani написа:GOLEADOR написа:От коментаторите ми допадат Евгени Ставрев и Асен Спиридонов.За съжаление и двамата са в Евроспорт.Смяната на Сокачев с Мигача няма да промени нивото в студиото на БТВ,то пак ще си остане ниско.
Бахти тъпото мнение,как може да има място за сравнение между бездарния Сокачев и ерудита,интелекта и приятния глас Касабов,с какви очи и уши гледате и слушате направо съм в потрес от такива глупашки мнения.
+9999999999999
Борис Касабов е най-добрия български футболен коментатор, който аз съм слушал откакто гледам футбол. Първите ми спомени от коментарите му са на националния отбор от квалификациите и мачовете в САЩ'94(тогава бях на 8-9 години). А дузпите срещу Мексико и сега да ги гледам, пак настръхвам от вълнение само заради неговия коментар.
Този фанстастичен, този невероятен Боби Михайлов, поставя мексиканците за втори пореден път на колене......
........Браво Бореее, Бравоо Боре, повеждаме с 2 гола и България е на крачка, самоо на крачка от участие на четвърт-финал на светооовно първенствооо,....
Луд е, признал съм го и има наистина качества за тази работа.
Наистина си бил малък през '94, защото ако беше по-големичък нямаше да си на това мнение. Нито този Михайлов беше толкова невероятен, колкото му се искаше на чичката с цайсите, нито Борето се казваше Боре! Предполагам, прекаленото мигане му пречи да прави разлика между тухла четворка и топка, за имената на играчите да не говорим. А от футбол разбира толкова, колкотот от конструиране на междупланетни станции. Но може да е задобрял на стари години - аз не съм гледал футбол по БГ телевизия от края на световното '94, така че да ви е хаир! Лошото е, че който и да си пуснете, като превклюхите на ESPN, BBC или BeIN все едно гледате друг спорт. А то същия мач...