UNKLE_BREEZE написа:И още нещо - трябва да правим разлика между американските ГМО продукти, които са строго контролирани от най-напредналата в света наука, и руските, които заради изостаналостта на страната са си жива отрова отвсякъде. Дори имам подозрения, че и енергоносителите им са ГМО! Затова не е зле като да се откажем като украинците от руските газ и петрол и да си внасяме такива от други по-безопасни места. Дано следващият ни президент действа здраво в тази посока!

....мааани бегай! - защо бе, чиче, защо създаде, допусна създаването на ГМО продукти, та днес да ги контролираш??? - нещо бягаш от този...демократичен въпрос!
И кое е отровното на руските продукти, след като там земеделието е все още - СЛАВА БОГУ! - на нашето ниво и като така, можеш да ядеш и екологично чисти продукти???
Ей, чиче, аз съм Инженер-агроном, Растителна защита, с тясна специализация - Селекция (генетика

) на селскостопанските култури. Та на мен ли ще ми разправяш за ГМО-тата?....я се спри с глупостите!
А си имам и селски вилен имот и...мога да те нахраня с "отровни екологични продукти", без капчица ГМО и химия, но...подозирам че може да умреш от тях, именно защото няма химия и генно инженерство
бегай бе! - що пишете такива смешни теми?....толкова ли им е акъла на вашите работодатели?....ми необразована работа!!!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?