Атентат в Мюнхен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Атентат в Мюнхен

Мнениеот 1982 » 28 юли 2016 21:30

Илчо, нали не беше русофил, бе, що така скачаш веднага да браниш яростно Россия ?!?! ;) ;) ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 30 юли 2016 09:49

1982 написа:Илчо, нали не беше русофил, бе, що така скачаш веднага да браниш яростно Россия ?!?! ;) ;) ;)

Къде в последните си два поста браня Русия, бре Пинокио? Чукча писател, не читател... В двата поста думата Русия се споменава точно два пъти. Ходи троли на друго място...
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 юли 2016 10:39

Хич не браниш Русия, русофилчето ми, отдавна те надуших и неслучайно те нарекох така. 8-) 8-)

il4o_iliew написа:
1982 написа:Аз отдавна писах, че Русия и САЩ имат полза от ИД и затова не правят нищо срещу нея в Сирия и Ирак. Целта е точно тази - разбиването на зараждащата се силна и обединена Европа, от която и двете се страхуват.

Аджеба, защо ли ИД не извършва атентати на територията на САЩ и Русия, нали все я бомбят уж в Сирия и Ирак, би трябвало най-вече точно към тях да им е насочена агресията.

И каква по-точно е ползата на Русия от ИДИЛ, когато най-големият й съюзник в Близкия Изток е Иран? Съзнаваш ли какви простотии за пореден път си написал.

il4o_iliew написа:Русия има най-малка вина за ситуацията в Сирия. Арабската пролет и гражданската война в Сирия са изцяло последица от действията на англосаксонският истеблишмънт, който управлява САЩ и Великобритания. Радикалният ислям е подхранван и насърчаван САЩ и Великобритания, чрез техния основен съюзник и партньор близкия изток-Саудитска Арабия.

Русия за нищо нямала вина, за всичко били виновни вечните виновни - лошите западняци. :lol: :lol: :lol:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 30 юли 2016 11:13

Знам, че си трол, знам, че и доста бавно схващаш, но то е защото вероятно си полуграмотен. Но все пак правиш ли разлика между "Русия има най-малка вина в случая", което съм написал и "Русия за нищо не е виновна" както ти написа? И съзнаваш ли разликата между човек като яростно брани Русия и моите два поста, в които въобще не пиша за Русия, а за англосаксонския истеблишмънт и влиянието на САЩ върху ЕС?

Тъп ли си, къв си?
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 30 юли 2016 11:38

il4o_iliew написа:Знам, че си трол, знам, че и доста бавно схващаш, но то е защото вероятно си полуграмотен. Но все пак правиш ли разлика между "Русия има най-малка вина в случая", което съм написал и "Русия за нищо не е виновна" както ти написа? И съзнаваш ли разликата между човек като яростно брани Русия и моите два поста, в които въобще не пиша за Русия, а за англосаксонския истеблишмънт и влиянието на САЩ върху ЕС?

Тъп ли си, къв си?

Днес се е напушил от рано и вилнее из форума като подивяло муле... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 30 юли 2016 14:42

pampi написа:
il4o_iliew написа:Знам, че си трол, знам, че и доста бавно схващаш, но то е защото вероятно си полуграмотен. Но все пак правиш ли разлика между "Русия има най-малка вина в случая", което съм написал и "Русия за нищо не е виновна" както ти написа? И съзнаваш ли разликата между човек като яростно брани Русия и моите два поста, в които въобще не пиша за Русия, а за англосаксонския истеблишмънт и влиянието на САЩ върху ЕС?

Тъп ли си, къв си?

Днес се е напушил от рано и вилнее из форума като подивяло муле... :lol:

:lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 юли 2016 16:09

Тъп ли си, къв си?

Не ми се обяснявай, отдавна вониш на русофил, неслучайно нон-стоп "лошият запад" ти е в клавиатурата и мишката, точно като тях. Никога нещо лошо не написа за Русия, все САЩ, ЕС и подобните са виновни за всичко. ;) ;)

Върни се в “Свободна зона”