In memoriam: 100 години от рождението на Димитър Списаревски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: In memoriam: 100 години от рождението на Димитър Списаре

Мнениеот HoUs4oOL » 21 юли 2016 14:36

James Beattie написа:Руските нашественици, ако не ни бяха развалили съжителството с Турция преди няколко века, нямаше да имаме нужда от такива пишман летци като този. Турция щеше да ни пази във всичките войни. Този е измислен герой. Дори не съм го чувал.

Ех, кви времена бяха в българо-турската федерация, дано новия Султан да измисли нещо и да върне тия сладки времена, а? :mrgreen:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 21 юли 2016 17:08

James Beattie написа:Руските нашественици, ако не ни бяха развалили съжителството с Турция преди няколко века, нямаше да имаме нужда от такива пишман летци като този. Турция щеше да ни пази във всичките войни. Този е измислен герой. Дори не съм го чувал.

Фокусът с въжето и стола - нали си знаеш? :?:

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 21 юли 2016 18:23

Как не те е срам да пишеш такива гнусотии, спуснати ти от амбасадата. И то за какво ? За шепа ръждясали цента и няколко смачкани долара, плюс ваучер за 10% отстъпка в МакДоналдс. Янкофилите яко вече ви пере сЪчмата.

Върни се в “Свободна зона”