In memoriam: 100 години от рождението на Димитър Списаревски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: In memoriam: 100 години от рождението на Димитър Списаре

Мнениеот damyanov1963 » 19 юли 2016 18:50

1982 написа:
damyanov1963 написа:Абе защо червените настръхвате така, винаги когато се спомене за Списаревски, че е играл в Левски? !

Защото използвате това за пропаганда. Причината да тачите толкова Списаревски и да го веете постоянно под път и над път е точно, заради връзката с Левски. Дори един тук поиска темата да се премести във форума ви, едва ли не, Списаревски си е ваш, а не на България.

НЕ! Ние просто изтъкваме, че един Национален Герой е бил наш футболист. Това е наше право и никой не може да ни го отнеме!
Помисли си, какво щяхте да пишете вие, ако имахте такъв във вашия отбор!
Спора е безсмислен, за това се оттеглям, написах каквото трябва.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 19 юли 2016 19:40

Велик.Нека родоотстъпниците, които всеки ден ни втълпяват в главите какъв продажен народ сме да прочетат за човеци като Списаревски.
[center]Levski & Lazio[/center]

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 19 юли 2016 20:12

Е това припознавачите срам нямате!

Поклон пред подвига на Списаревски!

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 19 юли 2016 21:31

1palq4o1 написа:
tmanolov написа:Поклон пред ГЕРОЯ!!!
Моля темата да бъде преместена в раздел "Левски"
П.С. не съм си купувал фланелка от 3 години, но тази година с огромно удоволствие ще си закупя 2, само и единствено заради лика на един от най-великите българи :!: :!: :!:

Аз ще си купя И тази година фланелка, но мисля, че той е герой на ВСИЧКИ БЪЛГАРИ и не е нужно темата да се мести в раздел "Левски"-да Списаревски е играл за "Левски" и е ЛЕВСКАР, но е загинал за България и за народа и

Абе не е баш така. Човека се е самопожертвал за народа си защото по това време ЦСКА не е съществувал даже. Ако имаше ЦСКА нямаше да се самоубие. Щеше да си каже - евал съм ги у чорбарете, няма да се жертвам аз пък и те да намажат. Да иде некой чорбар да се бие с бомбардировачите. :lol: :lol:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 юли 2016 22:30

Добре, че през 80-те години се появи списание "Криле", откъдето да научим за Героя, защото подвигът му бе тема табу.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 19 юли 2016 22:32

Много смел човек.Прекланям се.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 20 юли 2016 00:46

tmanolov написа:
1palq4o1 написа:
tmanolov написа:Поклон пред ГЕРОЯ!!!
Моля темата да бъде преместена в раздел "Левски"
П.С. не съм си купувал фланелка от 3 години, но тази година с огромно удоволствие ще си закупя 2, само и единствено заради лика на един от най-великите българи :!: :!: :!:

Аз ще си купя И тази година фланелка, но мисля, че той е герой на ВСИЧКИ БЪЛГАРИ и не е нужно темата да се мести в раздел "Левски"-да Списаревски е играл за "Левски" и е ЛЕВСКАР, но е загинал за България и за народа и

ок, съгласен съм и с твоето мнение, но все пак някакси тъпо ми стои темата за великия Списаревски да стои в раздел "Разни", "Свободна зона" :oops: Във форум "Левски" би стояла много по-добре - да, той е на всички българи, но и Гунди е такъв, пък и Якимов, примерно, но темите за тях са в съответните подфоруми. Да не разводнявам, че аз започнах.

Поклон навеки!

Липсващата тема за годишнината от рождението на Васил Левски да я зачислим също към раздела на ФК "Левски"? Да, той е на всички, но е някак си е ваш. Някак си е тъпо да стои в раздел "Свободна зона" :oops:
Имаш добри мнения, тоя път се осра, братче.

Поклон пред паметта и подвига на този човек.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Мнениеот abiati » 21 юли 2016 09:42

Горд съм, че България има герои като Списаревски. Ако беше американски герой си представям какъв уникален филм щеше да има за него, но у нас е по-популярно да се правят "смислени" сериалчета.
П.С. Горд съм, че Списаревски е играл в Левски, това е неоспорим факт и най-нормалното нещо е тази гордост да я има!

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 21 юли 2016 10:41

Руските нашественици, ако не ни бяха развалили съжителството с Турция преди няколко века, нямаше да имаме нужда от такива пишман летци като този. Турция щеше да ни пази във всичките войни. Този е измислен герой. Дори не съм го чувал.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юли 2016 13:09

abiati написа:Горд съм, че България има герои като Списаревски. Ако беше американски герой си представям какъв уникален филм щеше да има за него, но у нас е по-популярно да се правят "смислени" сериалчета.

Е, ти знаеш ли какви пари ще струва този филм ??! Най-вече визирам самолетните сцени, все пак няма как да се мине с малко компютърна графика и анимация. :lol: :lol: :lol: Ще трябва запазени самолети от времето на ВСВ, по-точно съответните Месершмит-и, Либърейтър-и и т.н., специални симулатори, за да се направят сцените максимално реалистични, ще се иска огромен бюджет. В България няма такива финанси.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”