Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CTAHKO написа:HoUs4oOL написа:Ако не го свалят и се докаже, че са гюленистите, ще натегли майните на американците, ако не му го предадат според мен.
Е да, ама и да не са те, той ще използува случаят да си разчисти сметките и с тяхЗа мен е стратегическа грешка, че военните не го арестуваха първо, преди да започнат действията
Рова трябваше да им бъде първата работа
Него и правителството
anihilator написа:Аз от тия клипове не виждам много хораВ смисъл пишете всички цивилни
CTAHKO написа:Балкански Орел написа:diplomat написа:Хеликоптер стреля над Анкара.
Давайте повече инфо хора..
Е точно това е, е няма как да стане продължителна гражданска война ако превратът е съгласуван с двете страни - САЩ и Русия. Военните са ясни, ама нали противниците на военните трябва да си купят отнякъде оръжия и някой трябва да ги финансира. Откъде, след като военните контролират граници, летища, казарми, медии и всички стратегически точки.
CNN Turk is reporting on a clash between the civilians and the soldiers. Soldiers opened fire at the Bosphorus Bridge. Details incoming.
lokofan написа:Между другото, преди около час се прибирах към Пловдив и в небето буквално гъмжеше от самолети и хеликоптери в посока Крумово...Дали е случайно учение или има нещо общо със случващото се в Турция???
lokofan написа:Между другото, преди около час се прибирах към Пловдив и в небето буквално гъмжеше от самолети и хеликоптери в посока Крумово...Дали е случайно учение или има нещо общо със случващото се в Турция???
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта