Опит за държавен преврат в Турция!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: ИЗВЪНРЕДНО:Държавен преврат в Турция!

Мнениеот CTAHKO » 15 юли 2016 23:53

diplomat написа:От приятели на почивка разбрах, че ситуацията е повече от сериозна! Танкове навсякъде, всичко е затворено, ебало си е майката. Чакам сведения от турски източници вече, но като цяло не съм очаквал това да се случи толкова скоро. :shock: Рано или късно на военните щеше да им писне от Ердоган, но каква ли е причината да прелее чашата в този момент?

Още преди една година го предсказах това и въобще не съм изненадан 8-) Беше въпрос на време 8-) Много го чувам петела 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 15 юли 2016 23:54

Кашчей написа:
Thsmith написа:Така е като се "извиняваш" :) :lol:

Ковачев, преврат за една седмица ли се подготвя?! Как не ти омръзна бре?!

Тези неща се "играят" всяка седмица, както сваляне на властта, така и предотвратяването на всякакви опити, дори и в нашата армия се разиграват постоянно всякакви сценарии, какво пречи да се организира от днеска за утре, когато всичко е тренирано?
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 15 юли 2016 23:54

CTAHKO написа:
diplomat написа:От приятели на почивка разбрах, че ситуацията е повече от сериозна! Танкове навсякъде, всичко е затворено, ебало си е майката. Чакам сведения от турски източници вече, но като цяло не съм очаквал това да се случи толкова скоро. :shock: Рано или късно на военните щеше да им писне от Ердоган, но каква ли е причината да прелее чашата в този момент?

Още преди една година го предсказах това и въобще не съм изненадан 8-) Беше въпрос на време 8-) Много го чувам петела 8-)

Той и баща ми така разправяше от много време, ама пък как изведнъж се случиха нещата... :shock: Да видим, може би екшънът тепърва предстои.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 15 юли 2016 23:56

Интересно...

[tweet]https://www.youtube.com/watch?v=MQSEENrpz9g[/tweet]
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 юли 2016 23:56

joring написа:
Кашчей написа:
Thsmith написа:Така е като се "извиняваш" :) :lol:

Ковачев, преврат за една седмица ли се подготвя?! Как не ти омръзна бре?!

Тези неща се "играят" всяка седмица, както сваляне на властта, така и предотвратяването на всякакви опити, дори и в нашата армия се разиграват постоянно всякакви сценарии, какво пречи да се организира от днеска за утре, когато всичко е тренирано?

Защото едно е да го играеш, а съвсем друго реално да го направиш!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 15 юли 2016 23:57

HoUs4oOL написа:Съмнения, че са гюленистите, но пък не вярвам, че те имат толкова подкрепа?

Прокарват ли светската доктрина на Ататюрк, бъди сигурен че народът ще застане зад тях и ще ги подкрепи 8-) Да не забравяме, че и самия Ататюрк не е дошъл по мирен път на власт 8-)

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 15 юли 2016 23:58

И аз имах едни такива прогнози да не се хвали само Станко, да не си вадя от архивите :mrgreen:

По темата, дано успеят и да го обесят публично неоосманиста боклук Ердоган :twisted:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Agent_077

Мнениеот Agent_077 » 15 юли 2016 23:59

[offtopic]Уже ясно что скажут западные СМИ!
Их рефрен будет один и тот же: Это Путин виноват![/offtopic]
ВПЕРЁД, ЗЕНИТ!!!
СЛАВА РОССИИ!!!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 15 юли 2016 23:59

diplomat написа:
CTAHKO написа:

Той и баща ми така разправяше от много време, ама пък как изведнъж се случиха нещата... :shock: Да видим, може би екшънът тепърва предстои.

Значи баща ти е умен човек. Неизбежно беше да го свалят. Даже предвидих кой и как ще го свали :) Спазариха го набързо наглия султан :)

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 15 юли 2016 23:59

CTAHKO написа:Прокарват ли светската доктрина на Ататюрк, бъди сигурен че народът ще застане зад тях и ще ги подкрепи 8-) Да не забравяме, че и самия Ататюрк не е дошъл по мирен път на власт 8-)

Е, те гюленистите са по-лоши от Ердо, точно обратното на идеите на Ататюрк са, затова ме съмнява да имат така сила.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”