Кой докара терористи в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Nikita1313
- Контакти:
Re: Кой докара терористи в България
Само в парламента, президенството и мин.съвет са няколко стотин ! 

- Nikita1313
- Контакти:
Липсващото звено между маймуната и човека, чиято популация тероризира старците по селата - тия броят ли се ??
irradeum написа:CTAHKO написа:Player написа:Най-големия терористичен акт до 11 септември 2001 е взривяването на църквата Света Неделя. Кой ги направи тези хора терористи? Кой предизвика взривяването на вагони пълни с майки с деца, малко преди падането на соца?
Пак не си в часНай-големия атентат преди 9/11 са бомбардировките над Белград
Цял град не, ами цяла държава беше подложена на терористични атаки
Та същите тия ни докараха терористите в България
Нямам повече въпроси ! Ти си отчайващ случай на дегенерация. Пред твоитге Опорни точки и чичко Гугъл не преде!
Познание търси този който гони съвършенство и мъдрост.
Ти си уникален случай на партиен дебилизъм....Стакива като тебе не се спори с аргументи - просто чугунените ви глави не си дават вакума.
Знам , че освен тъп си и инат . Продължавай да се излагаш в същия дух....![]()
Като си толкова умен и вярваш на чичко Гугъл, я ми покажи резолюцията на Съвета за Сигурност на ООН, позволяваща нахлуването и бомбардирането на суверенна държава

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
-
- Контакти:
Може да го питаш и за Ирак 2003-а. Това е най-големия терористичен акт в съвременната история. Там умряха над 300 пъти повече хора, отколкото на 9/11/2001. Пак неговите дружки го направиха.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
il4o_iliew написа:Може да го питаш и за Ирак 2003-а. Това е най-големия терористичен акт в съвременната история. Там умряха над 300 пъти повече хора, отколкото на 9/11/2001. Пак неговите дружки го направиха.
Факт.
Аз лично съм виждал как с камиони вкарват в България терористи от Турция! Камионите са със американски номера. Докога бедния български народ ще трае това "незнам"! Крайно време е всички които се чувстват бедни, прецакани и мразят капитализма и днешна България да тръгнат на изток и да вземат съдбата си в ръце!
Русофилчета, стига срахте, само ставате още по-жалки, леейки цялата тази злоба.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
scb написа:Аз лично съм виждал как с камиони вкарват в България терористи от Турция! Камионите са със американски номера. Докога бедния български народ ще трае това "незнам"! Крайно време е всички които се чувстват бедни, прецакани и мразят капитализма и днешна България да тръгнат на изток и да вземат съдбата си в ръце!
Ти за кой камион говореше?