nevils88 написа:Привет на всички!
Имам въпрос към съфорумниците, надявам се на полезни съвети

Попандах на това
http://www.benchmark.bg/contest/forex/platforms.php , вече съм си в БГ и се чудя доколко мога да се доверя на тази компания. В смисъл, даваш си адреса, телефон.....да не да започнат едни безкрайни обаждания, с цел, отваряне на сметка и прочие досадни маркетингови трикове! Не съм живял в последните двайсетина годиини тук, затова питам. А някой от вас ще се "пусне" ли в това съзтезание.....ей така за тръпката

Или всички са заети с Еропейското

Давай смело. По принцип българските брокери са коректни. Единственият им проблем (който не е никак малък де

Особено ако скалпираш на малките фреймове ) е в по-големите спредове. Аз друга разлика м/у българските и западните брокери не виждам. Иначе проблеми с обслужването и тегленето на пари няма да имаш. За безкрайните обаждания също можеш да си спокоен. Може да ти призвънят ако си сред наградените, за да си получиш наградата. Мнението ми за тези конкурси е, че те учат на лоши навици и ти развалят дисциплината. Търгува се с прекалено голяма степен на риск. Не за друго, ами при тях се търгува по доста по-различен начин отколкото в реалната търговия. Впоследствие тези навици без да се осъзнаеш ги прилагаш и в реалната търговия и има опасност да се стигне до фалит. Някой ако има нещо друго да допълни, да казва или да пита.