Британците избраха Брексит

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Маги Стралска

Re: Британците гласуват-Мнения

Мнениеот Маги Стралска » 24 юни 2016 16:44

Adolf написа:
Маги Стралска написа:
Черният козел написа:Питай децата и жената.Ти имаш ли такива среден род !!!

не.... още нямам семейство... досега смятах че още ми е рано.... но наскоро ме сполетяха неприятности.... и сега съжалявам че съм чакала досега..... и е адски подлярско.... да намесваш такива въпроси тук.... майната ти.... гад....

пп.... майната ви на сички гадове.... не ми е за пръв път.... да се води тоя спор.... и всеки път се чувствам омърсена.... гнус ме е от това....

бегай се измий...като си омърсена...и не влизай у форума...и не пиши...като те е гнус...гад тъпа...

сбогом.... точно ти няма да ми липсваш....

Adolf
Контакти:

Мнениеот Adolf » 24 юни 2016 16:50

Маги Стралска написа:
Adolf написа:
Маги Стралска написа:
Черният козел написа:Питай децата и жената.Ти имаш ли такива среден род !!!

не.... още нямам семейство... досега смятах че още ми е рано.... но наскоро ме сполетяха неприятности.... и сега съжалявам че съм чакала досега..... и е адски подлярско.... да намесваш такива въпроси тук.... майната ти.... гад....

пп.... майната ви на сички гадове.... не ми е за пръв път.... да се води тоя спор.... и всеки път се чувствам омърсена.... гнус ме е от това....

бегай се измий...като си омърсена...и не влизай у форума...и не пиши...като те е гнус...гад тъпа...

сбогом.... точно ти няма да ми липсваш....

ше се разплача бе, пача

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 24 юни 2016 16:56

CTAHKO написа:
v.r.s. написа:Нормално е след като тя говори за себе си в женски род, да я определяме и ние като жена.
След като си личи от самолет, че не е жена, наистина ми стана интересно да разбера ти по какво позна, че не е, а само се представя за такава? За да го твърдиш би трябвало да имаш доводи за това.

Ако ти кажа, ще трябва да те убия 8-) Пък ако кажа и кой се крие зад този ник, ще се наложи да ликвидирам и всички живи свидетели 8-)

С твоите глупости вече ставаш за смях. Като няма какво да каже човек е по-добре да замълчи и да не се излага, но някои от пишещите тук приемате излагацията като качество и, че сте много отворени.

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 24 юни 2016 17:10

dunavfc написа:
HoUs4oOL написа:
dunavfc написа:Пак не си разбрал нещата...Британия не е е завъртяла шамар на никой друг освен на себе си, помисли малко, защо и ще разбереш...

Ами, аз изобщо не вярвах, че ще излязат, те още не са де, не се знае какво ще договарят.
Но лично за мен, това ще е началото на края за ЕС, ще повлекат крак или най-малкото ще дадат огромна увереност на евроскептиците из целия континент, датчаните вече казаха, че ако британците гласуват за напускане и те искат да се пробват.

Може да има подем на евроскептицизмът, но ми е трудно да повярвам, че някой друг ще направи тази грешка. ЕС не може да се разпадне, може да го напуснат още държави, но обединението в своето мнозинство ще остане.

Aкциитe нa cвeтoвни aвтoмoбилни кoнцepни паднаха заради peзyлтaтитe oт peфepeндyмa зa излизaнe нa Beликoбpитaния oт Eвpoпeйcия cъюз, cлeд пoбeдaтa нa Вrехіt.

Ha cyтpeшнaтa бopcoвa тъpгoвия в Toкиo ценните книжа нa Тоуоtа, Nіѕѕаn и Ноndа пoeвтиняxa cъc 7%. Teзи япoнcки кoмпaнии пpoизвeждaт oкoлo 800 000 aвтoмoбили гoдишнo в британските си зaвoди.
Aкциитe нa индийcкия гигант Таtа, който е собственик на Јаguаr Lаnd Rоvеr, pyxнaxa нa бopcaтa в Myмбaй c пoчти 12 пpoцeнтa.

Подалият оставка премиер на Великобритания Дейвид Камерън имаше кампания, в която се опита да предупреди, че излизането от ЕС ще доведе до поне 14 000 работни места по-малко в британската автомобилна индустрия.
BMW, чиито дъщерни марки MINI и Rolls-Royce произвеждат автомобили във Великобритания, предупреди за "период на несигурност", но отбелязва, че няма да има незабавна промяна в дейността си на Острова.

Много от условията, предоставени за европейския пазар, сега ще трябва да бъдат предоговорени, се казва в официално изявление на BMW. "Ние не можем да говорим какво означава това за операциите ни във Великобритания, докато бъдещите регулатори и законодатели не предприемат съответните мерки ", посочва германският производител на премиум автомобили.

Британската луксозна спортна автомобилна марка Aston Martin пък призова правителството да осигури безмитен достъп до пазарите на ЕС. "Aston Martin сега ще ориентира своята дейност, за да изпълни средносрочния си план в контекста на напускането на ЕС и колебанията на пазара, които може да възникнат в преходния период. По-слабият паунд трябва частично да компенсира повишената нестабилност", заяви главният изпълнителен директор Анди Палмър.

Шефовете на азиатските автомобилни компании с британски заводи, които в най-голяма степен изнасят продукцията за ЕС, казват, че биха могли да забавят инвестициите си във Великобритания или временно да ги спрат след Brexit. "Ние нямаме друг избор освен да бъдем по-внимателни с нашите инвестиционни решения, включително и това дали има смисъл да произвеждаме нов или значително обновен модел във Великобритания", каза един азиатските шефове на автомобилни производители във Великобритания, пожелал анонимност.

Toyota в понеделник предупреди своите служители, че оттеглянето на Великобритания от ЕС може да доведе до увеличаване на таксите с 10% за колите, които се сглобяват във Великобритания. Toyota изнася почти 90 процента от автомобилите си, произвеждани в Обединеното кралство, а три четвърти от тях се продават в ЕС.

Nissan в продължение на три десетилетия произвежда средно 475 000 коли годишно в страната, като повечето от тях за износ в рамките на ЕС. Заводът на компанията е в Съндърланд в Северна Англия, където където гласуваха за Brexit.
Капиталовият анализатор Evercore ISI предупреди, че Brexit ще удари продажбите на нови автомобили във Великобритания и в цяла Европа, както и производството.

Evercore очаква продажбите на автомобили във Великобритания да паднат с 4,5% през тази година на фона на икономическата несигурност, вместо своята предварителна прогноза преди Brexit за растеж от 3%. Това ще доведе до 2,5% спад на европейското производство през 2017-а.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 24 юни 2016 17:11

CTAHKO написа:
futbolqga написа: Не ти ли писна да се излагаш? Какви Комисии те гонят? По отношение на ОВППС (Обща външна политика и политика за сигурност), Комисията играе почти нулева роля. Комисията в никакъв случай НЕ ГЛАСУВА актовете на ЕС, дори да не става въпрос за външна политика.

Институциите, които играят роля при определянето на ОВППС са две - Европейския съвет и Съвета. Едната се състои от държавните и правителствени глави, другата от министрите от националните правителства на държавите членки. Та за какви "длъжности сложени на тези постове чрез бюрократични решения, а не чрез избори от европейските граждани" говорим?

Вярно, че е пълно с прост народ, но нека си имаме уважението. Някои от нас, все още имаме глава на раменете си и понякога я ползваме по предназначение.

Момче, спри да пишеш глупости :!: :!: :!: Кой преговаря и подготвя Трансатлантическото споразумение??? Европейският парламент или Европейската комисия :?: :?: :?: Ясно се вижда, кой се излага!!! Частни уроци щял да дава...опазил ни Господ от такива даскали :lol:

Стана ми скучно и викам, чакай да влеза да поразбия някое от митчетата на бай Станко, а той симпатягата даже на мен ми писал. Браво! Похвално!

Сега, бай Станко, всички освен британските пенсионери знаят, че преговорите се водят от Комисията по мандат (ако ти е сложен термина - питай, ще обясня) на Съвета (същия този Съвет, съставен от националните министри). Понеже си зелен младеж, ще ти дам и правната база - прочети член 218 от ДФЕС.

След като споразумението бъде договорено от Комисията, финалния му текст минава през одобрението на... познай? Трудно ти е? Добре, ще ти кажа - същия този Съвет, съвместно с Европейския парламент.

И на последно място, след като това споразумение е минало на 2 пъти през ЕП и Съвета, то отива къде? Пак ти е трудно. Добре, отговарям - в държавите членки, които трябва да го ратифицират (пак сложен термин - ако имаш нужда, ще обясня).

Жив и здрав, бай Станко! Продължавай да ни забавляваш!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 24 юни 2016 17:28

Ба мама му, до вчера фалирахте Раша, днес гледам, че фалирате Ингланд... :lol:
Айде кротнете се! Колкото фалира Раша от мижавите санкции на ЕС, толкоз ще фалира и Ингланд. Казах го по-преди и пак ще го повторя: Това са империи със стотици години история. ТЕ управляват света заедно с Щатите. Англия ако реши да пръдне Дойчланд барабар с ЕС са се насрали. Това е истината... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 24 юни 2016 17:41

pampi написа:Ба мама му, до вчера фалирахте Раша, днес гледам, че фалирате Ингланд... :lol:
Айде кротнете се! Колкото фалира Раша от мижавите санкции на ЕС, толкоз ще фалира и Ингланд. Казах го по-преди и пак ще го повторя: Това са империи със стотици години история. ТЕ управляват света заедно с Щатите. Англия ако реши да пръдне Дойчланд барабар с ЕС са се насрали. Това е истината... :lol:

Сега за вас русофилите да не се окаже, че Англия от враг ви става приятел. Като гледам въодушевените ви коментари и радостта ви за "Англия" или по-точно Великобритания, имам чувство, че изпитвате чувства на възхвала, каквито имахте към Турция и Ердоган, преди да си развалят отношенията с Путинова Русия, както е било между другото и с Хитлерова Германия навремето.
Така, че е добре да се "кротнете" вие, за да не се окажете отново в подобна ситуация, да плюете по тези, които до скоро сте възхвалявали. А да не говорим, че Великобритания е една от най-твърдите страни относно санкциите срещу любимата ви Русия и ми е непонятно подобно добро отношение от страна на русофилите към нея.

Rayno_ACM
Контакти:

Мнениеот Rayno_ACM » 24 юни 2016 17:44

CTAHKO написа:Абе то от самолет се вижда, че не е жена, ама добре че има такива мозъчни донори от третия пол като теб, та да ни отварят очите 8-)

П.П. Всъщност, я кажи по какво разбра че е жена 8-) Щото много си личало 8-)

Ами де да знам, пише като жена, има женско име, женски аватар и т.н, логично е да е жена. Абе общо взето добре й се получава, по-добре отколкото на теб ти се получава да показваш интелект.
Интересно как реши, че съм от "третия пол"??? Надали от моите коментари като цяло, защото (тук малко с риск да надценя интелектуалния ти капацитет) може би си забелязъл, че моите коментари са много малко, под 10 за 8 години. А може би не си. 8-)
Да не би случайно да си засегнал, че ти казах, че си много прост??? Аууууу, значи сме и тънко обидчиви. :D
Типично за един глупав трол като теб, който цял (работен) ден си няма друга работа освен да виси по форуми и да ръси акъл наляво и надясно.
Един съвет като на прЕател: недей да се опитваш да ръсиш това, дето и без това ти е в крещящ дефицит, че току-виж си паднал под санитарния минимум, и станала някоя беля. :)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 юни 2016 17:45

pampi написа:Ба мама му, до вчера фалирахте Раша, днес гледам, че фалирате Ингланд... :lol:

Остави ги да си пишат на воля :lol: Май пропускат момента, че англетата се договориха с Китай и в момента подготвят пускането на юана на свободния пазар. А той ще се търгува къде...на лондонската борса 8-) А който иска да търгува с Китай ще трябва да си купи юани, от къде... от Лондон 8-) Включиелно и ЕС 8-) Ама иначе ги фалираха на момента де :lol:

Правителството полагаше сериозни усилия през последните три години, за да се уверим, че ще се превърнем във водещ западен център за търговия с китайската валута - юана (ренминби). Тези усилия вече се изплащат, като днешното споразумение е първото извън Азия споразумение за клиринг и сетълмент на китайския юан, обяви Озбърн.

Съвсем скоро ще бъде формирана и т.нар. "клирингова" банка, през която да се прави бизнес с китайската валута.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 юни 2016 17:48

Rayno_ACM написа:
CTAHKO написа:Абе то от самолет се вижда, че не е жена, ама добре че има такива мозъчни донори от третия пол като теб, та да ни отварят очите 8-)

П.П. Всъщност, я кажи по какво разбра че е жена 8-) Щото много си личало 8-)

Ами де да знам, пише като жена, има женско име, женски аватар и т.н, логично е да е жена. Абе общо взето добре й се получава, по-добре отколкото на теб ти се получава да показваш интелект.
Интересно как реши, че съм от "третия пол"??? Надали от моите коментари като цяло, защото (тук малко с риск да надценя интелектуалния ти капацитет) може би си забелязъл, че моите коментари са много малко, под 10 за 8 години. А може би не си. 8-)
Да не би случайно да си засегнал, че ти казах, че си много прост??? Аууууу, значи сме и тънко обидчиви. :D
Типично за един глупав трол като теб, който цял (работен) ден си няма друга работа освен да виси по форуми и да ръси акъл наляво и надясно.
Един съвет като на прЕател: недей да се опитваш да ръсиш това, дето и без това ти е в крещящ дефицит, че току-виж си паднал под санитарния минимум, и станала някоя беля. :)

Доообре. Преместих си го от единия крачол в другия 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”