Нужда от модераторска помощ, тук!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Нужда от модераторска помощ, тук!
viewtopic.php?f=&t=196726 Този,който се представя за spike1 не е истинският Спайк от форума на ЦСКА. Това е Пацо,който е психично болен и скоро ще яде шамари.
http://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=35&t=196860&start=10&sid=3517f9578f6514707c450fb42d405e05
Този потребител(месито) се заяжда със всяко едно мнение .
Отчайващо е положението ......
Този потребител(месито) се заяжда със всяко едно мнение .
Отчайващо е положението ......

Имам въпрос към модераторския екип - така и така отборът на Литекс се прекръства на ЦСКА-София, там вече никой и не пише, само събира паяжини, защо не му бъде променено името спрямо актуалната му версия и там да си пишат на воля новите му фенове ?? Защото ненавистта между феновете на ЦСКА, колкото и да сме, и между тях, е вече очевадна и само се дразним, пишейки на едно място. Ние не споделяме повече общи неща.
Пък, ако ЦСКА фалира в крайна сметка, което е много вероятно, просто този подфорум ще си бъде закрит и ще си остане само този на ЦСКА-София, демек Литекс.
Пък, ако ЦСКА фалира в крайна сметка, което е много вероятно, просто този подфорум ще си бъде закрит и ще си остане само този на ЦСКА-София, демек Литекс.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Интересува ме ако съм репортнал някой потребител за нарушение, как мога да разбера дали има последствие, ако е да какво е то и ако е не, защо?
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
1. Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД
1. Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД
Изтрийте профила ми. Никъде не можах да намеря такава опция. Не желая да имам нищо общо със форум, който моментално блокира тема в подкрепа на руснаците, свързана със европейското първенство, а същевременно позволява да се пуска тема за дебила б.б., която изобщо няма връзка със спорта. Гледайте си работата и дано споменатия по-горе дебил изчезне от живота на нормалните българи, към които вие не се числите.
Не мога да си сменя аватара,сто пъти пробвах и постоянно ми изписва едно и също.Какво толкова се обърка в тая система 

hd29 написа:Не мога да си сменя аватара,сто пъти пробвах и постоянно ми изписва едно и също.Какво толкова се обърка в тая система
По някаква странна логика, аватарът се сменя като се логнеш в сайта, не във форума.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:hd29 написа:Не мога да си сменя аватара,сто пъти пробвах и постоянно ми изписва едно и също.Какво толкова се обърка в тая система
По някаква странна логика, аватарът се сменя като се логнеш в сайта, не във форума.
.....и то от втория-третия опит .
Благодаря ви за помощта.Сега се оказва,че въобще не мога да вляза от сайта.Явно бъркам паролата,но пък от форума няма проблем 

Някой ще разчисти ли малко плявата, моля: lokosf/viewtopic.php?f=11&t=197081