Моето родно място - моята гордост!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Маги Стралска

Re: Моето родно място - моята гордост!

Мнениеот Маги Стралска » 08 юни 2016 12:11

родена съм в София.... изратснах в Ерланген.... живея в Мюнхен.... обичам и трите града....

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 08 юни 2016 12:13

Роден и израстнал в София, но сърцето ми е в едно село в Пернишко.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 юни 2016 13:14

GA_ veliki написа:Много добра тема! Поздравления за Дамянов!

Роден съм в бедно но прогресивно работническо семейство в Коньовица.Коньовица е историческото име на работнически квартал в западната част на стара София.Сиреч по-близо до Европа от живеещите на изток :lol: . Абе преди имаше някакъв особен колорит квартала.Откакто стана ж.к. се загуби някак си духа.На мач на 57мо. нямаше Левски,ЦСКА, Славия... имаше само "Септември" .Абе харесва си ми.

Аз също съм роден в Коньовица - в "Тина Киркова" :)

kapacitetov

Мнениеот kapacitetov » 08 юни 2016 14:43

Роден съм в Дългопол! Там изкарах детството и младостта си! После на 18 години се преместих да работя във Варна! Там изкарах цели 20 години от живота си!На 18-ти Септември 2015 г. се преместих в Санкт Петербург и тук живея вече близо 9 месеца и ми харесва много животът тук! Имам свой собствен апартамент в район "Московки", който купих със спестяванията си плюс парите от продажбата на апартаментите си във Варна и в Дългопол и къщата на село! Работя, получавам добра заплата , гледам мачове на Зенит на живо , разхождам се в красивия руски град Санкт Петербург!
Храната тук е добра , хапвам си истински пирожки, пелмени , хапвам сладко от Берьозка и пия истинска руска водка!
Определено мога да кажа , че Санкт Петербург е много по-красив и много по-добър град за живеене от който и да е друг град в Западна Европа и САЩ!
Определено ще остана тук!Много ми харесва животът в Санкт Петербург и засега нямам намерение да се връщам в България!
Иначе любимият ми град е този в който живея - Санкт Петербург!
Последна промяна от kapacitetov на 08 юни 2016 14:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 08 юни 2016 14:51

В живота на всеки човек има много важни и съкровени неща, заради които си струва да живее, неща които носят радост и осмислят неговото битие. Семейството, бащиният дом и нашата родина са едни от тях. Моята родина е България в Разград е моят роден дом, тук е моето семейство и приятели, тук живея и съм щастлив, защото имам всичко, което обичам. Надявам се всички да мислят така защото Родината и родното място се обичат не затова че са велики а затова че е свои. ;)
Последна промяна от fen-fen на 08 юни 2016 15:00, променено общо 2 пъти.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 08 юни 2016 14:52

Роден съм в уютния, спокоен, малък, но красив Разград! А вторият ми любим град е Пловдив

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KW0m6-009bs[/youtube]
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 08 юни 2016 16:13

fen-fen написа:А вторият ми любим град е Пловдив

Цецо Чука likes this!
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 08 юни 2016 18:26

Цецо Чука написа:
demy27 написа:Според изследване на британски археолози, публикувано в Дейли Телеграф, градът в който се родих и израснах е Най-старият жив град в Европа.

http://www.telegraph.co.uk/travel/galle ... d-plovdiv/

Фактите са си факти...

И един от петте най- стари в Света! 8-)
Цял живот съм живял в Пловдив, но по стечение на обстоятелствата, съм се родил в град Раковски- най- католическия град в България.Самият аз не съм католик, нито пък някой от семейството ми...
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 юни 2016 18:30

язе написа:
Цецо Чука написа:
demy27 написа:Според изследване на британски археолози, публикувано в Дейли Телеграф, градът в който се родих и израснах е Най-старият жив град в Европа.

Фактите са си факти...

Цял живот съм живял в Пловдив, но по стечение на обстоятелствата, съм се родил в град Раковски- най- католическия град в България.Самият аз не съм католик, нито пък някой от семейството ми...

Кои са другите 4?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 08 юни 2016 18:34

Кашчей написа:
язе написа:
Цецо Чука написа:

Фактите са си факти...

Кои са другите 4?

Абе, сещам се за Дамаск и Йерихон, ама другите два... Всички бяха в Азия. А да и Алепо. Четвъртия обаче ми се губи. :oops:
... и после внезапно си направих секуро.

Върни се в “Свободна зона”