Не съм спрял окончателно "Южен поток", заяви Путин

Да очакваме ли скоро:" Не съм казвал,че няма да върнем Крим."

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Не съм спрял окончателно "Южен поток", заяви Путин
GA_ veliki написа:Не съм спрял окончателно "Южен поток", заяви Путин![]()
messi.fan написа:GA_ veliki написа:Не съм спрял окончателно "Южен поток", заяви Путин![]()
Питай Поро. Нали той беше казал, че до 3 месеца пращат войски и завоюват Крим. Е вярно, от тогава вече минаха 13-14 месеца и нито Крим завоюван, нито инфлацията победена.![]()
![]()
GA_ veliki написа:messi.fan написа:GA_ veliki написа:Не съм спрял окончателно "Южен поток", заяви Путин![]()
Питай Поро. Нали той беше казал, че до 3 месеца пращат войски и завоюват Крим. Е вярно, от тогава вече минаха 13-14 месеца и нито Крим завоюван, нито инфлацията победена.![]()
![]()
Денег нет, но держисьМеско, мескооо.....
Два самолета Ф-16 се сблъскаха в САЩ
Два американски бойни самолета Ф-16 се сблъскаха във въздуха и паднаха в Джеферсън каунти, Джорджия, съобщиха от Националната гвардия в Южна Каролина, цитирана от местни медии.
Двамата пилоти са катапултирали безопасно след катастрофа във въздуха по време на рутинни операции през нощта, съобщиха от гвардията.
Няма пострадали хора при инцидента. Двамата пилоти не са получили сериозни наранявания, въпреки това са приети в болница и ще останат под лекарско наблюдение.
Инцидентът е станал около 21:15 часа местно време.
Военновъздушните сили на САЩ водят разследване.
Uncle_Sam написа:
Норвежкото общество вече 70 години гради социално справедливо общество и упражнява реална демокрация с пълна свобода на словото, политическия плурализъм, с 11-те принципи на реалната демокрация-народовластие; антикорупция и правото със силно действие на върховенството на закона; работа и действие единствено в името на обществените и държавни интереси; деполитизация и професионализъм, социалност и справедливост; солидарност и взаимопомощ; екологичност и прозрачност.
Откритият преди 30 години нефт на Норвегия е държавна собственост, държавата наема само изпълнители с кно-хау за добиване на нефта, на които плаща. Силната правова държава на Норвегия е ликвидирала корупцията по всички етажи на властта, политиците не могат да крадат нито цент от държавната хазна, целият обществен продукт отива в държавната хазна за развитие на икономиката и социалната сфера, а излишъка в Националния социален фонд. Норвежкото общество се развита с бързи темпове и благосъстоянието на неговите членове непрекъснато расте. Норвежкото общество гради прозрачна демокрация, полиците се допитват до обществото по всеки въпрос открито с публични дебати и нищо не решават без крайното мнение на народа си.
....Норвежкото общество вече 70 години гради социално справедливо общество и упражнява реална демокрация с пълна свобода на словото, политическия плурализъм, с 11-те принципи на реалната демокрация-народовластие; антикорупция и правото със силно действие на върховенството на закона; работа и действие единствено в името на обществените и държавни интереси; деполитизация и професионализъм, социалност и справедливост; солидарност и взаимопомощ; екологичност и прозрачност...
messi.fan написа:
Хоп, хоп, има Крим - няма Крим. Къде е Кримчето ? хеххехе![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 7 госта