Смартфони - цени и качество!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Re: Смартфони - цени и качество!

Мнениеот anihilator » 31 май 2016 01:06

miroxp написа:Преди 21 години, когато се отказах от територията наречена българия, населението твърдеше поголовно, че най-добрия телефон е Нокия, най-добрия автомобил Мерцедес, по-велико от видео JVC няма и българките били най-красивите. Връщам се за малко в територията 21 години по-късно и населението си мисли още същите неща. Разбира се, в тези твърдения няма грам истина, още по-малко в нещото "най-най", но това да ви са проблемите с мед да ги намажеш. Освен това, в държава, където 42% от населението получава между 269 и 498 лева, а останалите по-малко от това, когато има само ще 12 държави (от общо 193) с по-лоши показатели, да задаваш въпрос дали да си купиш телефон, който струва повече от семейният ти доход на месец е безпрецедентна проява на тъпащина! Затова моят съвет е: купи си Нокия, Мерцедес (по възможност на 25-28 години от някоя евро морга)и се ожени за българка! Ти си The Best!

Ама такива тъпни си написал , че не е истина :lol:

Klaus_Meine
Контакти:

Мнениеот Klaus_Meine » 31 май 2016 01:13

Написал е самата истина!

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 31 май 2016 01:23

Klaus_Meine написа:Написал е самата истина!

Айде бе слага ни на 181 място , а ти познаваш ли човек който получава 300 кинта заплата :?:

lujniki

Мнениеот lujniki » 31 май 2016 01:54

Горещо препоръчвам Yotaphone 2 - много качествен телефон , от поне година го ползвам и мога да кажа, че съм много доволен от него! :!:
Ако се чудите как да зарадвате своята приятелка, подарете й Yotaphone и е вечно ваша! 8-)

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 31 май 2016 07:59

Много съм доволен от HTC - препоръчвам ;)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 31 май 2016 09:03

Вече казах, че брат ми Vibe P1, вече е на близо година и е 2-гигабайтовия ... Глупостите за греене, бъгав софтуер и т.н. ги пробутвайте на други. Щракал съм го доста - телефона си е много добър. Иначе е леко голям, аз не бих си го купил, защото искам телефон, който лятото да мога да нося в джоба :roll: Гледах тоя K5 - няма Gorilla Glass, което според мен не е добър атестат ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
riddler
Контакти:

Мнениеот riddler » 31 май 2016 09:58

boabbb написа:Вече казах, че брат ми Vibe P1, вече е на близо година и е 2-гигабайтовия ... Глупостите за греене, бъгав софтуер и т.н. ги пробутвайте на други. Щракал съм го доста - телефона си е много добър. Иначе е леко голям, аз не бих си го купил, защото искам телефон, който лятото да мога да нося в джоба :roll: Гледах тоя K5 - няма Gorilla Glass, което според мен не е добър атестат ...

585 лева за про версията, която е със snapdragon 615 процесор от 2014г., които ги слагат в телефони за под 450лв и се бие с mediatek helio x10 по производителност... Не знам, тези пари за нищо ги нямате. Аз лично не бих дал близо 600лв за телефон с подобен процесор, който да ми вади малко над 36000 точки на antutu.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 31 май 2016 14:43

riddler написа:
boabbb написа:Вече казах, че брат ми Vibe P1, вече е на близо година и е 2-гигабайтовия ... Глупостите за греене, бъгав софтуер и т.н. ги пробутвайте на други. Щракал съм го доста - телефона си е много добър. Иначе е леко голям, аз не бих си го купил, защото искам телефон, който лятото да мога да нося в джоба :roll: Гледах тоя K5 - няма Gorilla Glass, което според мен не е добър атестат ...

585 лева за про версията, която е със snapdragon 615 процесор от 2014г., които ги слагат в телефони за под 450лв и се бие с mediatek helio x10 по производителност... Не знам, тези пари за нищо ги нямате. Аз лично не бих дал близо 600лв за телефон с подобен процесор, който да ми вади малко над 36000 точки на antutu.

Ами, телефона не лагва изобщо, а и марката е известна, има си гаранция и някакъв сервиз, ако стане нещо ... Иначе за тия пари какво ще вземеш по-мощно и добро - някакъв от тая марка ... Xiaomi ( Хуями :? ) :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
riddler
Контакти:

Мнениеот riddler » 31 май 2016 15:28

boabbb написа:
riddler написа:

Ами, телефона не лагва изобщо, а и марката е известна, има си гаранция и някакъв сервиз, ако стане нещо ... Иначе за тия пари какво ще вземеш по-мощно и добро - някакъв от тая марка ... Xiaomi ( Хуями :? ) :lol:

Хуяти засега се движи много добре в Азия особено в двата огромни пазара Китай и Индия http://hicomm.bg/kratki-novini/xiaomi-o ... -djal.html , а относно гаранцията на някои гаражни сайтчета знаем я. Купени евтини телефони от Европа или Китай и продадени тук с търговска гаранция и ако не си знаеш правата за законовата гаранция духаш супата. Така, че и да си вземе Хуяти от бг сайт винаги може да се позове на законова гаранция. Пък нека Балъкови да дават по 600 лв за за двойно по-бавен телефон, макар да е от мега невероятната марка Lenovo, които въобще не са китайци. ;)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 31 май 2016 16:04

Riddler, купих го бате.... Xiaomi Redmi Note 3 32GB със Snapdragon chipset-a 8-)
495лв. чиста работа! 8-)
Взех и протектор, щото вчера забелязах, че няма gorrilla glass.

ПП Благодаря на всички които се отзоваха и отделиха от времето си за да ми помогнат в избора!
Наздраве съфорумци!

Върни се в “Свободна зона”