"Получихме индикации, че домейнът .bg на кирилица - .бг - може и да не се приеме, тъй като е съвсем близък с домейна на Бразилия на латиница - .br, и затова търсим алтернативен вариант, който да заявим в случай на отказ", каза Първан Русинов, зам.-министър на на транспорта, информационните технологии и съобщенията.
Ако сте съгласни всички форумци - нека подкрепим идеята домейна да е "абв" - няма нищо по-българско от тези 3 букви. "бгр" изобщо не звучи добре , все едно подвикваш на крава или овца..така ми звучи на мен.
Домейн на кирилица
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Домейн на кирилица
http://www.mtitc.government.bg/vote_bg.php
пропуснах адреса на който се прави анкетата. Тя си е съвсем сериозна и касае нещо,което вероятно ще е вечно ,а не временно
пропуснах адреса на който се прави анкетата. Тя си е съвсем сериозна и касае нещо,което вероятно ще е вечно ,а не временно
3. Изпратете Вашия глас
Вече е гласувано от Вашия компютър.
бре

Masaba написа:3. Изпратете Вашия глас
бре
И при мен е същото. Аз предложих "бул", тъй като на всякъде в чужбина ни казват Булгария. Но не се получи. Сори!
-
- Контакти:
Masaba написа:3. Изпратете Вашия глас
бре

А защо не "бъл"? Аз гласушах за това.
Не седят баш така работите ама си пускаите тъпи анкентки, не съм сигурен че от некво си министерство зависи тоя въпрос ама айде.
- Бижутера
- Контакти:
vivalazio написа:Не седят баш така работите ама си пускаите тъпи анкентки, не съм сигурен че от некво си министерство зависи тоя въпрос ама айде.
плюс това не ми допада особенно идеята за подобни имена на кирилица...някак си неестествено е...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Е това не го разбирам ! Като ни са близки с Бразилия ,защо ние трябва да го променим ,а не те ??!?!
По принцип аз съм против този бг домейн( а и не само бг ,целия свят) ,защото така интернет няма да е всеобщо достъпен!

По принцип аз съм против този бг домейн( а и не само бг ,целия свят) ,защото така интернет няма да е всеобщо достъпен!
Аз гласувах за абв