demy27 написа:Аз мисля, че е секси, но вие нали се впечатлявате от военна техника ...
Рускиня ли е - не е

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
demy27 написа:Аз мисля, че е секси, но вие нали се впечатлявате от военна техника ...
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:demy27 написа:Аз мисля, че е секси, но вие нали се впечатлявате от военна техника ...
Рускиня ли е - не еТогава какво секси виждаш в нея
demy27 написа:pampi написа:Ти да видиш!
А бе, Дими, щом това на аватара ти не си ти, да не е пък гаджето ти,бе? А бе, много страшна тя бе, с тоя лък и тия остри уши...
Аз мисля, че е секси, но вие нали се впечатлявате от военна техника ...
demy27 написа:CTAHKO написа:demy27 написа:Аз мисля, че е секси, но вие нали се впечатлявате от военна техника ...
Рускиня ли е - не еТогава какво секси виждаш в нея
Аз бих казал, че най-красивите жени са българките, но това ме превръща в русофоб в твоите очи.
pampi написа:demy27 написа:pampi написа:Ти да видиш!
А бе, Дими, щом това на аватара ти не си ти, да не е пък гаджето ти,бе? А бе, много страшна тя бе, с тоя лък и тия остри уши...
Аз мисля, че е секси, но вие нали се впечатлявате от военна техника ...
Ясно, падаш си по властни жени...
demy27 написа:Да, падам си и по кожени ботуши, и корсети и камшици. Затова ли ме пита за аватара? За да завъртиш нещата така, че да ми го кажеш, наистина се изисква огромен капацитет.
pampi написа:demy27 написа:Да, падам си и по кожени ботуши, и корсети и камшици. Затова ли ме пита за аватара? За да завъртиш нещата така, че да ми го кажеш, наистина се изисква огромен капацитет.
Не, не те питах за това. Даже си мисля, че си на такава възраст, че още не си виждал гола жена тет-а-тет, пък камо ли с кожени ботуши и камшик. По аватара ми се виждаш романтик и идеалист, които се страхува от реалността и предпочита да живее в приказките. Та ето за това зачепках темата...
demy27 написа:pampi написа:demy27 написа:Да, падам си и по кожени ботуши, и корсети и камшици. Затова ли ме пита за аватара? За да завъртиш нещата така, че да ми го кажеш, наистина се изисква огромен капацитет.
Не, не те питах за това. Даже си мисля, че си на такава възраст, че още не си виждал гола жена тет-а-тет, пък камо ли с кожени ботуши и камшик. По аватара ми се виждаш романтик и идеалист, които се страхува от реалността и предпочита да живее в приказките. Та ето за това зачепках темата...
Ако бях идеалист и исках да живея в приказки, щях да искам да живея в Русия. Нали живота там е една истинска приказка
demy27 написа:pampi написа:demy27 написа:Да, падам си и по кожени ботуши, и корсети и камшици. Затова ли ме пита за аватара? За да завъртиш нещата така, че да ми го кажеш, наистина се изисква огромен капацитет.
Ако бях идеалист и исках да живея в приказки, щях да искам да живея в Русия. Нали живота там е една истинска приказка
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта