Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Re: Путин инспектира автомобил, разпадна се пред очите му

Мнениеот demy27 » 14 май 2016 16:01

CTAHKO написа:
toristo написа:Ти като си руснак защо не си коментирааш по руските форуми?
Минаха тези времена когато можеше да казвате на един българин, че е тъп, и да си мълчи.
Май малко ви е бил боя, който сте яли по наште земи.

Ти какъв българин може да си, след като не изпитваш грам уважение и респект пред освободителите ни 8-) А ти като си турчин, що не коментираш в турските форуми 8-)

Аз не знаех, че Путин ни е освободил от турско робство, но с твоето малоумие е съвсем нормално да го твърдиш.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 14 май 2016 16:07

CTAHKO написа:
demy27 написа:
fcb_bg написа:Купихме Форд Транзит през 2012. След 6 дена се скапа кормилната рейка. Автора, ехидния, да каже нещо по таз случка. Само да река, че през 2012-та тоя Форд взе звучната награда "Ван на годината".

Ти нормален ли си да купуваш форд? Най-вероятно сглобяван в Турция. Защо не си взе някоя газела, да я караш 40 години без една крушка на фар да изгори. Някой ти е направил мръсно, но не знам дали западняците, дето само плюеш по тях, или братушките ти, дето говориш какъв си русофил, а купуваш германска техника.

Абе то и ти плюеш комунизма и социализма, ама си купуваш китайска техника ;)

Аз и руска водка си купувам, защото мисля рационално и деля нещата на качествени и некачествени. Не знам какъв мозък трябва да си начина ти на мислене да е Руско = хубаво, не руско = боклук.
L'Europa non è lontana

kkobrata

Мнениеот kkobrata » 14 май 2016 16:11

demy27 написа:Аз не знаех, че Путин ни е освободил от турско робство, но с твоето малоумие е съвсем нормално да го твърдиш.

Владимир Путин в момента е най-добрият и най-далновидният политик!
Освен това ние с Русия имаме много близки общи неща. затова България трябва да поддържа добри връзки с нашата ОСВОБОДИТЕЛКА Русия, която може да ни помогне да излезем от тинята!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 май 2016 16:12

demy27 написа:
CTAHKO написа:
Минаха тези времена когато можеше да казвате на един българин, че е тъп, и да си мълчи.

Ти какъв българин може да си, след като не изпитваш грам уважение и респект пред освободителите ни 8-) А ти като си турчин, що не коментираш в турските форуми 8-)

Аз не знаех, че Путин ни е освободил от турско робство, но с твоето малоумие е съвсем нормално да го твърдиш.

И аз не знаех, а и не виждам да съм го писал някъде, ама гледам че ми го приписваш като мое твърдение 8-) Малоумието всеки го вижда от чия страна е 8-) Отвори си хладилника и внимавай и от там да не изскочи някой Путин, че вече само това ви се привижда 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 14 май 2016 16:14

kkobrata написа:
demy27 написа:Аз не знаех, че Путин ни е освободил от турско робство, но с твоето малоумие е съвсем нормално да го твърдиш.

Владимир Путин в момента е най-добрият и най-далновидният политик!
Освен това ние с Русия имаме много близки общи неща. затова България трябва да поддържа добри връзки с нашата ОСВОБОДИТЕЛКА Русия, която може да ни помогне да излезем от тинята!

Трябва да имаме добри взаимоотношения с всички от които имаме полза, а от тинята трябва да излезем сами, не да чакаме някой да ни вади. А това, че Путин е добър политик за нас, българите е пълна простотия.
L'Europa non è lontana

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 май 2016 16:17

demy27 написа:
CTAHKO написа:
demy27 написа:
fcb_bg написа:Купихме Форд Транзит през 2012. След 6 дена се скапа кормилната рейка. Автора, ехидния, да каже нещо по таз случка. Само да река, че през 2012-та тоя Форд взе звучната награда "Ван на годината".

Ти нормален ли си да купуваш форд? Най-вероятно сглобяван в Турция. Защо не си взе някоя газела, да я караш 40 години без една крушка на фар да изгори. Някой ти е направил мръсно, но не знам дали западняците, дето само плюеш по тях, или братушките ти, дето говориш какъв си русофил, а купуваш германска техника.

Абе то и ти плюеш комунизма и социализма, ама си купуваш китайска техника ;)

Аз и руска водка си купувам, защото мисля рационално и деля нещата на качествени и некачествени. Не знам какъв мозък трябва да си начина ти на мислене да е Руско = хубаво, не руско = боклук.

Ти ако мислеше рационално, нямаше да поставяш под съмнение пословичното руско качество 8-)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот boabbb » 14 май 2016 16:17

ndrangheta написа:Колеги, интересно ми е какво мислите за ситуацията във Венецуела. Действително ли е толкова зле или медиите преувеличават? На какво се дължи кризата?

Ниската цена на петрола и фактът, че той съставлява голяма част от бюджета на страната :| Говори се, че се готви преврат на Мадуро :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 май 2016 16:18

demy27 написа:Трябва да имаме добри взаимоотношения с всички от които имаме полза, а от тинята трябва да излезем сами, не да чакаме някой да ни вади. А това, че Путин е добър политик за нас, българите е пълна простотия.

И каква ни е ползата от САЩ, освен че плащаме по-скъп ток 8-)

Потребителски аватар
RealMCF
Контакти:

Мнениеот RealMCF » 14 май 2016 16:23

Бай Ганьо отново в роля, тоя път на американец... Жалка работа! Паднала дръжка (т.е. разпаднал се автомобил руско производство) и веднага се хвали всичко американско! Ами похвалете българските автомобили, сравнете ги с руските! Няма ли?! Хм... Странна работа е българската русофобия!
Real Madrid CF - 12 veces Campeon de Europa!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 14 май 2016 16:24

CTAHKO написа:
demy27 написа:
CTAHKO написа:

И аз не знаех, а и не виждам да съм го писал някъде, ама гледам че ми го приписваш като мое твърдение 8-) Малоумието всеки го вижда от чия страна е 8-) Отвори си хладилника и внимавай и от там да не изскочи някой Путин, че вече само това ви се привижда 8-)

И аз не видях някой да показва липса на респект и уважение към Император Александър II, но това не ти пречи да дрънкаш тъпотиите си.
L'Europa non è lontana

Върни се в “Свободна зона”