Знамето на Победата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sbornaq

Re: Знамето на Победата

Мнениеот sbornaq » 09 май 2016 20:32

diplomat написа:Хубаво, но според мен желанието не променя историческите факти. Ти може да не го чувстваш така, но реално ние сме загубили ВСВ. При победа, България нямаше да бъде цялата потънала в лайна в момента. Всички държави-победители ни третират като загубили и то с право.

Загубихме и ПСВ и ВСВ , защото нашите продажни политици винаги избират СИЛНИТЕ НА ДЕНЯ , които в последствие се оказват ГУБЕЩИТЕ НА ВЕКА! Никой не ни е виновен , че заставаме все на губещата страна! :!:

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 09 май 2016 20:35

Кашчей написа:
Маги Стралска написа:
Кашчей написа:
Маги Стралска написа:
тц... не видях нищо за Путю.... но видях ного въздишащи путюфили.... получващи душевни оргазми.... от вида на ено червено камуняшко знаме.....

Любопитно ми е, след като нямаш какво съществено да кажеш по темата, и не си наясно с някои неща, трябва ли да си изхвърляш тук използваните дамски превръзки?!

хо хо... я се върни отначало.... и прочети пак.... аз само ви се израдвах на путюфилската темичка.... а ти пръв започна с разните гейове..... пеераси... и рязани карабини.... та незнам тогава... чии са дамските превръзки тук....

Хората добре са казали: "Не хвърляй камък в рядко л.., защото ще те изпръска!", е, аз хвърлих!

а всъщност.... ти хвърляше редки лайна върху камък.... но да.... резултата е същия.... :)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 май 2016 20:36

sbornaq написа:
diplomat написа:Хубаво, но според мен желанието не променя историческите факти. Ти може да не го чувстваш така, но реално ние сме загубили ВСВ. При победа, България нямаше да бъде цялата потънала в лайна в момента. Всички държави-победители ни третират като загубили и то с право.

Загубихме и ПСВ и ВСВ , защото нашите продажни политици винаги избират СИЛНИТЕ НА ДЕНЯ , които в последствие се оказват ГУБЕЩИТЕ НА ВЕКА! Никой не ни е виновен , че заставаме все на губещата страна! :!:

С теб комуникирам ли, че да ми факсираш за пореден път? Най-културно ще те помоля да си събереш изаканото и на друго място да си го показваш като трофей - на мен ми писна да се занимавам с теб и психичните ти отклонения.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 май 2016 20:39

diplomat написа:
sbornaq написа:

С теб комуникирам ли, че да ми факсираш за пореден път? Най-културно ще те помоля да си събереш изаканото и на друго място да си го показваш като трофей - на мен ми писна да се занимавам с теб и психичните ти отклонения.

Дай му още един шанс 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 май 2016 20:40

sbornaq написа:

И междусъюзническата, друже 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 май 2016 20:41

Маги Стралска написа:
Кашчей написа:
Маги Стралска написа:
Кашчей написа:
Маги Стралска написа:
тц... не видях нищо за Путю.... но видях ного въздишащи путюфили.... получващи душевни оргазми.... от вида на ено червено камуняшко знаме.....

Любопитно ми е, след като нямаш какво съществено да кажеш по темата, и не си наясно с някои неща, трябва ли да си изхвърляш тук използваните дамски превръзки?!

хо хо... я се върни отначало.... и прочети пак.... аз само ви се израдвах на путюфилската темичка.... а ти пръв започна с разните гейове..... пеераси... и рязани карабини.... та незнам тогава... чии са дамските превръзки тук....

Хората добре са казали: "Не хвърляй камък в рядко л.., защото ще те изпръска!", е, аз хвърлих!

а всъщност.... ти хвърляше редки лайна върху камък.... но да.... резултата е същия.... :)

Камъкът сърце няма, та нищо чудно и да си камък!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

sbornaq

Мнениеот sbornaq » 09 май 2016 20:41

CTAHKO написа:
sbornaq написа:

И междусъюзническата, друже 8-)

Именно! Защото винаги заставаме на губещата страна и за това не ни е виновна Русия!

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 09 май 2016 20:42

Кашчей написа:
Mitko-Levskar написа:Аз доколкото знам,Егоров и Кантария не са първите които забиват знамето,незнам защо тях помни историята :?

Да беше прочел първият пост в темата ли?!

Точно че съм ги прочел всичките магаренце,ама понеже автора настоява да се пише нещо по темата(а не само дрискоч като теб),та затова.Жив и здрав.

tstoyanov
Контакти:

Мнениеот tstoyanov » 09 май 2016 20:45

Малко изветен факт е, че това знаме е забита от бесарабски българин. Лично познавам внучката на този човек, сложил край на швабите!
Последна промяна от tstoyanov на 09 май 2016 20:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 май 2016 20:46

Mitko-Levskar написа:
Кашчей написа:
Mitko-Levskar написа:Аз доколкото знам,Егоров и Кантария не са първите които забиват знамето,незнам защо тях помни историята :?

Да беше прочел първият пост в темата ли?!

Точно че съм ги прочел всичките магаренце,ама понеже автора настоява да се пише нещо по темата(а не само дрискоч като теб),та затова.Жив и здрав.

Еми то и авторЪТ си пише, че забитото от Егоров и Кантария НЕ е първото знаме. Ти защо му опонираш на казаното?!..де ге?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”