Парад на Победата - на живо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Парад на Победата - на живо

Мнениеот damyanov1963 » 09 май 2016 11:13

pampi написа:
gzagorov написа:
CTAHKO написа:
Captain Stottlemeyer написа:Тъй като след Втората световна война България е сред победените държави, официално призната като такава на Парижката мирна конференция, ние като българи чия победа празнуваме и защо!?... :roll: 8-)
Иначе честит Ден на Европа! :)

Ние като българи празнуваме и трябва да празнуваме руската победа :!:

Руската победа над какво? Над България? Или над първоначалните им съюзници от Германия. Защото, да, нацистка Германия и Русия в началото са били съюзници, съгласно споразумението Молотов-Рибентроп. Германия напада и превзема западна Полша, а Русия си присъединява източната част, както и балтийските страни. Танто за танто, направо любовна идилия между нацисти и комунисти. И днес вторите ми говорят за победа... НАГЛОСТ!
Така че победата на Русия не е победа на идеологията, а както и в случая със западноевропейските държави, победа за защита на отечеството им. Това руснаците нека си го празнуват, разбира се, но да се говори за победа над нацизма, с който изначално са били приятели, и за това ние да сме им благодарни... Айде, стига глупости!
България, вярно първоначално е била на страната на загубилите, но завършва войната на страната на победителите и по-важното, не води активни настъпателни военни действия. И все пак братска Русия ни окупира като загубили.. Братска любов, че и минети искат да им правим. НАГЛОСТ на квадрат!

Умньо, ако не е " братска Русия" след 1945 година Родопите щяха да са в Гърция, Сърбия щеше да стига на 20 километра от Орлов мост, а така наречената Македония до Кюстендил. И това по настояване на обгрижваните от вас англичани и франсета...

И най-важното - ЦСКА нямаше да го има :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 май 2016 11:14

Captain Stottlemeyer написа:
damyanov1963 написа:Станко, как да те разбираме - хем си комунист, хем мразиш евреите?
Знаеш ли комунизма(социализма), кой го създаде?

Станко хем мрази евреите, хем не пропуска ден да целуне задника на бащицата на Челси - Роман Аронович Абрамович, който е руски полуевреин (по баща)... :lol: Ех, Станко, Станко-о-о, не е лесна твоята!... :mrgreen:

Нека не намесваме великият хазарин в тази прекрасна тема 8-) Пък и юдаизма се предава по майчина линия, а не по бащина 8-)

http://religiology.org/religions/judaism
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 09 май 2016 11:14

damyanov1963 написа:
pampi написа:А бе ей, мрънкачи, никой не ви кара да празнувате! Събитието си заслужава да се види и толкова. Е га ти комплексирания народ! 8-)

А на тебе някой да ти е забранил да го гледаш?
Това не ти е бай-тошовото време, когато заглушаваха западните радиостанции и сателитната тв беше забранена.
Или по стар комунистически обичай не даваш на хората да изказват свободно мнението си и ги задължаваш да гледат парада, както ни задължаваха да ходим на манифестации.

Ти се опитваш да ми даваш тон в живота и да ми казваш кое е добре за мен и кое не е! Комунист! Моя си работа на кого ще симпатизирам и на кого не!
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 09 май 2016 11:15

CTAHKO написа:Не разбирам въпросите ти :roll: С кои идеи на социализма не си съгласен

Нека отговоря аз - с основната идея - премахването на конкуренцията. Навсякъде в природата и винаги в историята на човечеството конкуренцията е била движещата сила на развитието и прогреса. Уеднаквяването работи само в общества, в които отделният индивид няма мнение и значение, като мравките и пчелите. Никое гръбначно животно не би могло и не прилага идеите отпреди 10 ноември. При хората най-важният ефект е години и дори векове отстъпление в развитието на гражданското общество и самосъзнание.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 май 2016 11:16

damyanov1963 написа:И най-важното - ЦСКА нямаше да го има :lol:

Дамянов, нека оставим клубните пристрастия на заден план и не превръщаме прекрасната тема в спортна 8-)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 май 2016 11:17

pampi написа:
damyanov1963 написа:
pampi написа:А бе ей, мрънкачи, никой не ви кара да празнувате! Събитието си заслужава да се види и толкова. Е га ти комплексирания народ! 8-)

Това не ти е бай-тошовото време, когато заглушаваха западните радиостанции и сателитната тв беше забранена.
Или по стар комунистически обичай не даваш на хората да изказват свободно мнението си и ги задължаваш да гледат парада, както ни задължаваха да ходим на манифестации.

Ти се опитваш да ми даваш тон в живота и да ми казваш кое е добре за мен и кое не е! Комунист! Моя си работа на кого ще симпатизирам и на кого не!

Изобщо нямам намерение да давам тон в живота на който и да е.
Ти се опитваш да правиш това. Нека който иска да гледа парада, който иска да си изказва мнението. И аз бих го гледал, само че не знам по коя тв го дават.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 09 май 2016 11:17

damyanov1963 написа:
pampi написа:
gzagorov написа:
CTAHKO написа:
Captain Stottlemeyer написа:Тъй като след Втората световна война България е сред победените държави, официално призната като такава на Парижката мирна конференция, ние като българи чия победа празнуваме и защо!?... :roll: 8-)
Иначе честит Ден на Европа! :)

Ние като българи празнуваме и трябва да празнуваме руската победа :!:

Руската победа над какво? Над България? Или над първоначалните им съюзници от Германия. Защото, да, нацистка Германия и Русия в началото са били съюзници, съгласно споразумението Молотов-Рибентроп. Германия напада и превзема западна Полша, а Русия си присъединява източната част, както и балтийските страни. Танто за танто, направо любовна идилия между нацисти и комунисти. И днес вторите ми говорят за победа... НАГЛОСТ!
Така че победата на Русия не е победа на идеологията, а както и в случая със западноевропейските държави, победа за защита на отечеството им. Това руснаците нека си го празнуват, разбира се, но да се говори за победа над нацизма, с който изначално са били приятели, и за това ние да сме им благодарни... Айде, стига глупости!
България, вярно първоначално е била на страната на загубилите, но завършва войната на страната на победителите и по-важното, не води активни настъпателни военни действия. И все пак братска Русия ни окупира като загубили.. Братска любов, че и минети искат да им правим. НАГЛОСТ на квадрат!

Умньо, ако не е " братска Русия" след 1945 година Родопите щяха да са в Гърция, Сърбия щеше да стига на 20 километра от Орлов мост, а така наречената Македония до Кюстендил. И това по настояване на обгрижваните от вас англичани и франсета...

И най-важното - ЦСКА нямаше да го има :lol:

ЦСКА е отбор на Българската армия и ще го има, докато съществува Българска армия!
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 май 2016 11:20

damyanov1963 написа:

Кой, какво да заглушава, след като няма смисъл ;) Кой нормален човек ще слуша западно радио или ще гледа западна телевизия, когато по телевизията предават на живо руския деветомайски парад :?:

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 09 май 2016 11:20

Когато стане въпрос за 9-и май винаги се сещам за няколко неща:

Катин, Варшавското въстание, Ленд-лийз, Втория фронт в Нормандия, Битката за Москва - когато Хитлер отказва да влезе в столицата, пактът Рибентроп - Молотов, помощта на Русия за възстановяването на немската армия през 30-те години...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 09 май 2016 11:21

damyanov1963 написа:
pampi написа:Ти се опитваш да ми даваш тон в живота и да ми казваш кое е добре за мен и кое не е! Комунист! Моя си работа на кого ще симпатизирам и на кого не!

Изобщо нямам намерение да давам тон в живота на който и да е.
Ти се опитваш да правиш това. Нека който иска да гледа парада, който иска да си изказва мнението. И аз бих го гледал, само че не знам по коя тв го дават.

Лъжа след лъжа! Прояви малко достойнство и чест, бе! Прочете ли как е озаглавена темата?
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “Свободна зона”