Как децата на "Левски" победиха "Борусия", но не от Дортмунд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Re: Как децата на "Левски" победиха "Борусия", но не от Дорт

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 28 апр 2016 13:23

Джони,добре знаеш че в нашият сайт има раздел ,,боклуците,,,,България изнесе компютри за Япония,,Оказа се че не са компютри,а компоти.Не за Япония а за Германия.И не са изнесени ,а върнати..

Kasperle
Контакти:

Мнениеот Kasperle » 28 апр 2016 13:24

Warped написа:Между другото Тенис Борусия (Берлин) е много авторитетен отбор. Нищо ,че в момента играе в най долните дивизии.

ТБ има 2 (два) сезона в 1. Бундеслига някога мнооооого отдавна в миналото, през останалото време са ритали предимно в аматьорските дивизии. Сега даже не знам дали имат мъжки отбор. Толкова са авторитетни.

Абе поритали са сините юноши срещу някакви селски отбори в Германия, нищо невероятно не се е случило.
Изображение

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 28 апр 2016 13:27

Имат мъжки отбор . И според мене са авторитет в Германия. Но левксарите не са ги чули. Така щеше да е и ако играеха срещу Динамо Берлин например 8-)
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
levski4ever86

Мнениеот levski4ever86 » 28 апр 2016 13:27

Teo написа:Сега да си кажа мнението за играта, че като видя синя фланелка и започва да се събира в мен огромно количество агресия.
Направо син парцал не мога гледам... толкова го мразя и ненавиждам, че в нас нямам нищо синьо!

Има ли смисъл да се занимавате с глупостите на червените отрепки? Вижте само какъв комплекс има в тях. :lol:
[center]България е нашата родина, Апостола е нашия баща, "Георги Аспарухов" е стадиона, а "Левски" е в нашите сърца!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/ByfNCqX.png[/wrapimg][/center]

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 28 апр 2016 13:27

Red thunderstorm написа:
ММ1914 написа:Отговори Тео, като привършиш работата си с чичко Владо Кузов, намери време и отговори на това което съм написал.

Ти при Кузов ли си пораснал? Сигурно и на външен вид ти личи! :)
Като нямате аргументи и започвате с подуенските си лайнарщини!

Точно когато се аргументирах и Тео спря да пише. Владко съм го виждал само по телевизията, но за 20 лева и пица едни петолъчки отидоха да защитават същата телевизия, може и по някой кренвирш да са им подали, Вие си знаете, щом ви влече обичайте се.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

rabex
Контакти:

Мнениеот rabex » 28 апр 2016 13:30

тео палячо .......за домовчийски нещо да ми кажеш /знам че ще се смееш / но ако не ме лъже паметта има мачове и голове в бундеслигата с херта берлин !.....ако не се лъжа е последният футболист вкарал гол на Кан........

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 28 апр 2016 13:30

Eminem написа:
Teo написа:Тук стана спор за Тонев/Попов... оня лъжец изкара Попов за син юноша :!:
@ Къде видя да намесвам споменатите имена дето си цитирал?

Защото знам какви ги пишете за тримата, включително и ти. В ЦСКА станали футболисти...бла-бла-бла....
А сега съвсем спокойно омаловажаваш престоя на Попов в школата на Левски.

ЦСКА има една заслуга за българската икономика, да оставим спорта настрана и без това е в свободната зона.
В ЦСКА Александър Томов стана икономист, с главно И, направо им показа уникални схеми, да излъжеш някого един път, не е проблем, но да се върнеш и да го доошушкаш и той да ти пляска това вече е друго ниво. :mrgreen:
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 28 апр 2016 13:38

levski4ever86 написа:
Teo написа:Сега да си кажа мнението за играта, че като видя синя фланелка и започва да се събира в мен огромно количество агресия.
Направо син парцал не мога гледам... толкова го мразя и ненавиждам, че в нас нямам нищо синьо!

Има ли смисъл да се занимавате с глупостите на червените отрепки? Вижте само какъв комплекс има в тях. :lol:

Ясно защо не излиза от дома си сапунчето,че като види колко небето е синьо и полудява от яд. Сигурно и на море не ходи. Ако пък разбере пък, че живее на синята планета, сигурно няма да го преживее :mrgreen: Да отлита за червената такава и да се свършват мъките му :mrgreen:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 апр 2016 13:58

Не знам децата на Левски коя Борусия са били, но знам кого подпряха съдиите, за да додрапа до равен със " Сливнишки герой".
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

petar_m_popov
Контакти:

Мнениеот petar_m_popov » 28 апр 2016 14:54

Teo написа:От кога синята школа не е изкарвала юноша които да е играл за първия отбор, след това да е направил трансфер в бяла държава и да се е наложил в националния отбор? Само дотук искам да ми отговорите... :idea:

Миналата година имаше някаква класация на УЕФА според която ЛЕВСКИ е в топ 20 на отборите с най-много техни юноши в елитните дивизии на Европа.Първи беше Партизан Белград

Върни се в “Свободна зона”