Как децата на "Левски" победиха "Борусия", но не от Дортмунд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Как децата на "Левски" победиха "Борусия", но не от Дорт

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 28 апр 2016 12:40

Teo написа:От кога синята школа не е изкарвала юноша които да е играл за първия отбор, след това да е направил трансфер в бяла държава и да се е наложил в националния отбор? Само дотук искам да ми отговорите... :idea:

1. "Откога" в случая се пише като 1 (една) думичка, жертво на съвременното българско образование. :lol:
2. Ивелин Попов е юноша на "Левски". Защо не е играл при мъжете на "Левски", а е заминал за Холандия, е отделен въпрос. ;)
3. Като изключим Емо Костадинов и Любо Пенев (Иван Зафиров по понятни причини не е могъл да играе навън): Какви юноши, които са станали големи футболисти, изобщо е създала "червената" школа за близо 70 години съществуване!?... :roll: 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 28 апр 2016 12:47, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 28 апр 2016 12:42

Teo написа:От кога синята школа не е изкарвала юноша които да е играл за първия отбор, след това да е направил трансфер в бяла държава и да се е наложил в националния отбор? Само дотук искам да ми отговорите... :idea:

Кой по дяволите си ти, че да задаваш такива въпрос и да изискваш отговор? Онзи който вчера написа глупостта на века, че ЦСКА бил белязан от Исус :idea: Конкурираш успешно форумният шут александров по написани простотии, но трудно ще го минеш. Изпи ли си валериана, че няма Гинес, няма минес, има само Сливнешки Герой!

rabex
Контакти:

Мнениеот rabex » 28 апр 2016 12:44

теооо ......теооо ...........след 1234567890000000000000 мнение се убеждавам ,че да живееш с комплекси спрямо "Левски " ти е начин на живот!!
Първо мнението ти не е по темата ! ..........А относно това за юношите кой къде играл кой къде се наложил и така нат ще те питам нещо ....махни Любо Пенев и Емо Костадинов и ми отговори на същият въпрос който задаваш ти ................и само не почвай с Бербатов .....Стилян и Мартин......
а сега си спомни ако можеш де или си бил роден през лудото американско лято колко юноши имаше на "Левски " в нац отбор??

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 28 апр 2016 12:45

Teo написа:
ММ1914 написа:

Антонио Вутов. Само дотук ти го нахлузвам.

Тоя е резерва по Италия ли нз къде е в момента, а в националния отбор кога се е наложил? :lol:

Сега обяснявам, знам че трудно ще ме разбереш, но...
Италия, бяла държава ли е? Ти питаш дали е направил трансфер, не питаш дали е звезда или титуляр. Титуляр ли е в национала при младежите? Ти уточнил ли си дали става въпрос за мъжете - не. Тео когато питаш/пишеш/ без да мислиш сам се ебаваш. Научи се да задаваш смислени въпроси.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 28 апр 2016 12:50

1palq4o1 написа:Съгласен съм с коментара ти, но ме интересува вашите деца ( на "Ботев" и онв при цдв ) с кои отбори играха на този турнир, както и колко от тях победиха?

И да попитам и аз: жони, как завърши приятелския мач с "Борусия" - Дортмунд, че нещо съм пропуснал? Нали от "БотевЪ" ги бяха поканили официално за 100-годишнината!?... :roll: 8-)
П.П. А може би изпълнителния директор на черно-жълтите от Дортмунд - хер Вацке просто не ви е открил в Уикипедия!?... :roll: 8-) Или пък е звънял в Майнц, но преводачът, зачислен към Тошко, е бил на обяд!?... :roll: 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 28 апр 2016 12:56, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 28 апр 2016 12:50

rabex написа:теооо ......теооо ...........след 1234567890000000000000 мнение се убеждавам ,че да живееш с комплекси спрямо "Левски " ти е начин на живот!!
Първо мнението ти не е по темата ! ..........А относно това за юношите кой къде играл кой къде се наложил и така нат ще те питам нещо ....махни Любо Пенев и Емо Костадинов и ми отговори на същият въпрос който задаваш ти ................и само не почвай с Бербатов .....Стилян и Мартин......
а сега си спомни ако можеш де или си бил роден през лудото американско лято колко юноши имаше на "Левски " в нац отбор??

Вашата школа няма един излязъл кадър в последните 20 години в бяла държава и наложил се в националния отбор.
Ние за разлика от Вас изкарахме Сашо Тонев. Изобщо няма да споменавам Емо, Любо и т.н. :idea:
@ Така, че Вашата школичка никога няма да е трамплина които е школата на ЦСКА. Всеки български футболист и НЕ юноша минал през тази магия отлита в небесата след това!
Успехите от САЩ "94 са принос на футболисти на ЦСКА София. Ако не беше фамозния пас на Любо Пенев към Емо, САЩ "94 щяхте да я сънувате Левскари!
Последна промяна от Teo на 28 апр 2016 12:53, променено общо 1 път.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 28 апр 2016 12:53

Teo написа:
rabex написа:теооо ......теооо ...........след 1234567890000000000000 мнение се убеждавам ,че да живееш с комплекси спрямо "Левски " ти е начин на живот!!

Вашата школа няма един излязъл кадър в последните 20 години в бяла държава и наложил се в националния отбор.
Ние за разлика от Вас изкарахме Сашо Тонев. Изобщо няма да споменавам Емо, Любо и т.н. :idea:
@ Така, че Вашата школичка никога няма да е трамплина които е школата на ЦСКА. Всеки български футболист и НЕ юноша минал през тази магия отлита в небесата след това!

Ако отлита в небесата, голямо гробище ще ви трябва. :mrgreen: Защо ги трепете децата от малки? :mrgreen: Не използвай високопарни изрази, на които не си убеден за значението.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 28 апр 2016 13:05

Не били компютри, ами компоти! :lol:
Иначе подскачат като ужилени лилавите - ма това не било важно, важно е, че играят децата! Ами тогава няма да се изхвърляте като чи*ия на мокър пясък!

rabex
Контакти:

Мнениеот rabex » 28 апр 2016 13:06

"Вашата школа няма един излязъл кадър в последните 20 години в бяла държава и наложил се в националния отбор.
Успехите от САЩ "94 са принос на футболисти на ЦСКА София. Ако не беше фамозния пас на Любо Пенев към Емо, САЩ "94 щяхте да я сънувате Левскари!"
Нали това твърдиш Тео.......??? ........Не виждам разлика между Сашо Тонев и Ивелин Попов или ако има такава то тя определено не е в полза на Тонев!!....
А за Сащ 94 ....да ти кажа пак дали би станал Стоичков голмайстор без двете направени дузпи от Сираков ? .......дали щяхме да играем четвъртфинал с Германия без спасените от Михайлов дузпи??
отварям скоба като казвам това за Стоичков в никой случай не омаловажавам фактите а те се че той е един от най великите футболисти за времето си !!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 28 апр 2016 13:08

Какъв Ивелин Попов бе? Кога тоя е имал мачове за ФК Левски? Лъжец!
Той е юноша на СЕПТЕМВРИ СОФИЯ! Там са му дали А и Б-то във футбола.
Играл съм футбол там и знам от къде е излязъл ПОПЕТО за големия футбол.

Върни се в “Свободна зона”