Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Балканите под удара на Кемтрейлс!

Мнениеот dreben23 » 28 апр 2016 02:26

А то хубаво нищо то льсно се дума га не ти е дошло на главота, от втори клас без косица нищо ли ти се струва? :) Да ворзвам на тренировки една корпа да ми не изморзне главоса у еная ми ти ряка, че нашите два стадиона са си до ряката. Чак сега мъчи да ми се оправи като остарях и погрознях и най-важното побелях. :mrgreen: Ама кво ти пука. Живота е пълен с гадости, за които дори не подозираме. От урана в Герзовица дали е по-страшно, не ми се вярва. Знаете вие къде има уран и къде не. При нас е полно, но тези неща нито се пишат, нито се лансират, те се изстрадват, майци. Кой каквото си му дойде на главота. :cry: Все мислите, че ви говоря майтапи. Сигурно ви заливат с химикали недейте пита. Истина е всичкото. Ама сега чак ми става смешно. :lol: :lol:
Последна промяна от dreben23 на 28 апр 2016 02:31, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 28 апр 2016 02:28

Бе я да те питам колко щатски самолета прелитат на България годишно ?А защо в САЩ хората виеят 15 години повече отколкото тези в Русия?

las_kapacitetos

Мнениеот las_kapacitetos » 28 апр 2016 02:32

Чернобил се случи един път, после имаше такъв случай и във Фокушима Япония!Факт!
Със самолетите Кеймтрейлс пръскат постоянно и тровят въздуха! Това е биологично и психотронно оръжие!

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 28 апр 2016 02:34

Сега за Рускините да ви разкажа абе кефят ме поибавам здраво на лятоска .Една я ръгам тя крещи ой мама , ой мама .На една друга и изтропах сандалите главата и се удра у дъскъта и ма кара да и плюя в устата , а де? На друга и се изцъках на сакото отиде у банята търка го и реве викам спокойно ма ши го занесеш у Масква туй натурал Булгарише ши са пофалиш .Та идва време и таз година ги чакам ши пиим по водка ши им тегля едни макари и да се прибират при Володя нали за това са дошли .

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 28 апр 2016 02:35

las_kapacitetos написа:Чернобил се случи един път, после имаше такъв случай и във Фокушима Япония!Факт!
Със самолетите Кеймтрейлс пръскат постоянно и тровят въздуха! Това е биологично и психотронно оръжие!

Пръскат на майка ти шлифера , а психотронно оръжие си ти Санди.

las_kapacitetos

Мнениеот las_kapacitetos » 28 апр 2016 02:36

anihilator написа:Бе я да те питам колко щатски самолета прелитат на България годишно ?А защо в САЩ хората виеят 15 години повече отколкото тези в Русия?

Доста са , особено след като постоянно идва американска техника , за да се готвят за война срещу Русия! Аз не живея в България от 8 месеца , живея в Санкт Петербург и тук не пръскат с Кеймтрейлс! Но помагам на българите и народите в Европа да се събудят това е мой дълг!
А , това , че в САЩ живеели повече от Русия е глупост някакви фалшифицирани анкети няма как да са достоверни! В САЩ има отровни ГМО храни , докато тук в Русия храната е далеч по-здравословна!
Санкт Петербург е много по-добър град за живеене от който и да е друг град в Западна Европа!Факт!

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 28 апр 2016 02:38

las_kapacitetos написа:
anihilator написа:Бе я да те питам колко щатски самолета прелитат на България годишно ?А защо в САЩ хората виеят 15 години повече отколкото тези в Русия?

Доста са , особено след като постоянно идва американска техника , за да се готвят за война срещу Русия! Аз не живея в България от 8 месеца , живея в Санкт Петербург и тук не пръскат с Кеймтрейлс! Но помагам на българите и народите в Европа да се събудят това е мой дълг!
А , това , че в САЩ живеели повече от Русия е глупост някакви фалшифицирани анкети няма как да са достоверни! В САЩ има отровни ГМО храни , докато тук в Русия храната е далеч по-здравословна!
Санкт Петербург е много по-добър град за живеене от който и да е друг град в Западна Европа!Факт!

Поибаваш ли ги в Петербург ?Ако не пращай ги насам толкова ГМО И кемтрейлс съм погълнал , че ще им обърна хастара :lol:

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 28 апр 2016 02:39

Последно от мен , нали не вярваш че някой ще ти се върже?

las_kapacitetos

Мнениеот las_kapacitetos » 28 апр 2016 02:43

anihilator написа:Поибаваш ли ги в Петербург ?Ако не пращай ги насам толкова ГМО И кемтрейлс съм погълнал , че ще им обърна хастара :lol:

Аз общувам с интелигентни жени, а такива в Питер има много, като чуят че съм българин и съм русофил ме питат за България! Канят ме на гости при тях , приказваме си за живота в България и живота в Русия , водим интелигентни разговори! Черпим се по водка! Пълна програма! 8-)
Иначе за сериозна връзка бих имал с Мария Шарапова! Това е класна и истинска дама! Ако дойде в Санкт Петербург, непременно ще искам да се запозная с нея!
Но не е това темата , темата е за кеймтрейлс!

las_kapacitetos

Мнениеот las_kapacitetos » 28 апр 2016 02:48

dreben23 написа:А то хубаво нищо то льсно се дума га не ти е дошло на главота, от втори клас без косица нищо ли ти се струва? :) Да ворзвам на тренировки една корпа да ми не изморзне главоса у еная ми ти ряка, че нашите два стадиона са си до ряката. Чак сега мъчи да ми се оправи като остарях и погрознях и най-важното побелях. :mrgreen: Ама кво ти пука. Живота е пълен с гадости, за които дори не подозираме. От урана в Герзовица дали е по-страшно, не ми се вярва. Знаете вие къде има уран и къде не. При нас е полно, но тези неща нито се пишат, нито се лансират, те се изстрадват, майци. Кой каквото си му дойде на главота. :cry: Все мислите, че ви говоря майтапи. Сигурно ви заливат с химикали недейте пита. Истина е всичкото. Ама сега чак ми става смешно. :lol: :lol:

Чернобил се случи един път , докато Кеймтрейлс пръскат постоянно!

Върни се в “Свободна зона”