Вече 30 години Чернобил свети

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Вече 30 години Чернобил свети

Мнениеот fcb_bg » 26 апр 2016 13:06

petko.h.markov написа:
fcb_bg написа:Е, да, то е най-лесно да обидиш, вместо да се аргументираш. Измерванията са били не в бекерели, а в пета-бекерели за по-лесно изписване на цифрите.

12 април

Японската агенция за ядрена и индустриална безопасност обяви инцидента „временно“ за инцидент от най-високата 7-ма степен по Международната скала за ядрени събития, което поставя инцидента на едно ниво с този в Чернобил през 1986 година. Агенцията е изчислила, че количеството радиация, изтекло в околната среда надвишава най-малко 15 пъти нормата, необходима за поставянето на събитието в седма степен. Въпреки това, това е едва 10% от количеството, освободено при инцидента в Чернобил. [88]

Добре, добре, айде пишете си тука за злите комунисти, тва ви е тука на вас крастата. Нема да преча повече.
Само ще кажа, че когато в Украйна стане нова сериозна авария в някой АЕЦ, ще съм тук да видя кого ще обвинявате. А такава авария е просто въпрос на време. Сам си провери на кое място е Украйна в света по аварии в АЕЦ след смъртта на комунизма през 91-ва.
Толкоз от мен.
Последна промяна от fcb_bg на 26 апр 2016 13:08, променено общо 1 път.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 апр 2016 13:07

fcb_bg написа:
1982 написа:
fcb_bg написа:Японците скриха подробностите около Фукушима от цял свят, не само от своя народ. И още се крие колко лайна изливат в океана.

Колко изливат, айде, разкажи, нали си големият разбирач, всички конспирации са ти ясни ??

Ам не знам, затова питам. Я кажи нещо по темата, шото нещо изчезна тая неудобна дъвка от медиите.

Е, ем не знаеш, ем викаш, че яко изливали "лайна в океана". :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

nickkal
Контакти:

Мнениеот nickkal » 26 апр 2016 13:10

Обърнахте го на.....кой е по-по най? Следващият път когато някой излезе и започне да се пеняви на тема 'евтината' ядрена енергия и нейната безалтернативност, помислете пак. Комунисти, капиталисти все тая...хора , алчни и самоуверени :!:

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 26 апр 2016 13:10

Капитане не вярвах , че ще паднеш толкова ниско.
1. Ползваш Гриийпийс които отдавна са компрометирани и едва ли някой ги взима насериозно.
2. Блиц въобще не ми се коментира.
Мислехте за сериозен човек , но за пореден път доказваш максимата - наречи го Левскар и повече не го обиждай.
Нямам намерение да анализирам твърденията на яркожълтото издание блиц.Щом искаш им вярвай , но аз ще продължа да вярвам на това което съм видял в онази далечна 1986 и нямам намерение да вярвам на писаниците на някакви псевдожурналисти.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 26 апр 2016 13:11

1982 написа:
fcb_bg написа:
1982 написа:
fcb_bg написа:Японците скриха подробностите около Фукушима от цял свят, не само от своя народ. И още се крие колко лайна изливат в океана.

Колко изливат, айде, разкажи, нали си големият разбирач, всички конспирации са ти ясни ??

Ам не знам, затова питам. Я кажи нещо по темата, шото нещо изчезна тая неудобна дъвка от медиите.

Е, ем не знаеш, ем викаш, че яко изливали "лайна в океана". :lol: :lol:

Не ме занимавай повече по темата. Ей го де е Петко, ще те убие с цитати от Уикипедия за каквото искаш.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 апр 2016 13:11

Обаче, русофилите как веднага подмениха темата от Чернобил на Фукушима. :lol: :lol: :lol: :lol: Стар комунистически трик, "а вие защо биете негрите". :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 26 апр 2016 13:16

1982 написа:Обаче, русофилите как веднага подмениха темата от Чернобил на Фукушима. :lol: :lol: :lol: :lol: Стар комунистически трик, "а вие защо биете негрите". :mrgreen:

Аз се вбесих от друго. Колко жертви, колко нещо. Тая тема е дъвкана 20 пъти тук, и никога не е било споменато геройството на доброволците( а и не само тяхното) за ограничаване на аварията. Винаги е плюене по комунетата, всичко останало като геройство, саможертва, някакви си човешки ценности са заебани в тъча. Ей тва ме вбесява винаги.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 26 апр 2016 13:29

fcb_bg написа:
1982 написа:Обаче, русофилите как веднага подмениха темата от Чернобил на Фукушима. :lol: :lol: :lol: :lol: Стар комунистически трик, "а вие защо биете негрите". :mrgreen:

Аз се вбесих от друго. Колко жертви, колко нещо. Тая тема е дъвкана 20 пъти тук, и никога не е било споменато геройството на доброволците( а и не само тяхното) за ограничаване на аварията. Винаги е плюене по комунетата, всичко останало като геройство, саможертва, някакви си човешки ценности са заебани в тъча. Ей тва ме вбесява винаги.

Теб те вбесява всяка казана дума срещу СССР,Русия,Путин,независимо дали е истина.
А иначе пресъхваш щом стане дума за САЩ,ЕС,България,защото така мислили и говорили хората около теб/твоето семейство най-вероятно/
Ползваш интернет,не караш Жигули,но ги благославяш по руски.

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 26 апр 2016 13:34

защо написа:......На 26 април 1986 г., в 01:23 часа местно време в реактор номер 4 на централата в Чернобил, в Северна Украйна......

Авторе, набързо успя да ни убедиш, че с тоя човек от аватара ти, сте на едно и също интелектуално ниво... :lol:

За сетен път доказваш колко тъп и неграмотен стана за последните 25 "демократични" години българския народ...
А колкото си по тъп, ограничен и неук, толкова по-лесно те манипулират разни политически тарикати.

А иначе нищо ново... Квадратните бетонни глави, с гладки промити мозъчета, охо, те знаят всичко... въпреки и вопиющо неуки, тъпи и полуграмотни, те имат мнение и разбира се, фундаментални познания по всички световни и извънсветовни въпроси.
И са готови да оборват и да громят всички мнения, които не съвпадат с формата и материала на главите им...

Нека обобщим - ако не бяха омразните руснаци, и гадния комунизъм, въпросните неуки, тъпи и полуграмотни булгаристански отрепки, нямаше по цял ден да висят пред празните маси в кварталното или селското кафе, да мечтаят как, въпреки че са полуграмотни, за една нощ ще станат като Роман Абрамович, или ежечасно и ежеминутно да се упражняват в писане на простотии в Интернет....

Нееее... ако не бяха омразните руснаци, тях щяха да ги поканят да оглавят я ЦЕРН, я ООН, я НАСА, я Масачузетския техн. университет, в краен случай щяха да са известни артисти, мозъчни хирурзи, или поне адмирали, командири на совалка или поне на самолетоносач... :-)

Обаче не - омразните руснаци, и гадния комунизъм (които повечето от тях никога не са виждали и не помнят) им попречиха да се разгърнат, да разперят опърпани криле, да полетят и да се реализират у живота.... :lol:

:lol:
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

peterhof

Мнениеот peterhof » 26 апр 2016 13:39

А нещо за аварията във Фукушима да кажете?
Този ядрен врзив беше по-страшен и от Чернобил!

Върни се в “Свободна зона”