Въпрос към студентите във форума!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Въпрос към студентите във форума!
При нас поне стипендиите идват на края на месеца ,заедно с наградите!(Аз съм от ТУ-София)
В ТУ-София преведоха стипендии за 3 месеца 2-3 дни преди коледа... Останалите още ги чакаме 

satyr_666 написа:В ТУ-София преведоха стипендии за 3 месеца 2-3 дни преди коледа... Останалите още ги чакаме
това имах и аз предвид. за еддни може за други явно не. а с коя банка работи ТУ София?
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
- love_hurts
gin написа:satyr_666 написа:В ТУ-София преведоха стипендии за 3 месеца 2-3 дни преди коледа... Останалите още ги чакаме
това имах и аз предвид. за еддни може за други явно не. а с коя банка работи ТУ София?
Не е до Банката, зависи си от университета. Колкото и да е мизерен нашия поне с тия неща не се бавят. Иначе е ЕкспресБанк.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
gin написа:satyr_666 написа:В ТУ-София преведоха стипендии за 3 месеца 2-3 дни преди коледа... Останалите още ги чакаме
SG ЕкспресБанк, но според мен зависи от администрацията на университета, и по-скоро от хората в канцелариите на всеки факултет. Защото те казват дали подадените данни са верни и т.н.

satyr_666 написа:В ТУ-София преведоха стипендии за 3 месеца 2-3 дни преди коледа... Останалите още ги чакаме
Аз само награда взимам за това съм се объркал!
точно въпросната служителка казва,че оставало само банката да ги "влее" в сметките ни. иначе уникредит булбанк не е най-сръчната институция с която съм се занимавал в банковата сфера
(с нея работи ПУ-то)

Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
- doctora_1912
- Контакти:
pomiqrat написа:Европейските стипендии са един голям ташак. Хора с 3,70 получават, защото са във факултет с олигофрени, а други с 5 не получават, защото учат с отличници.
Да си дойдем на думата.... в медицинския университет в пловдив, с успех 5.00 и не взимам стипендия, а някои хора по цял ден са по кафетата и взимат кинти без да са си мръднали пръста през годината

pomiqrat написа:Европейските стипендии са един голям ташак. Хора с 3,70 получават, защото са във факултет с олигофрени, а други с 5 не получават, защото учат с отличници.
Хаха така е да!!Аз например уча в медицинския- и за миналата година минималния успех за тези стипендий беше 5.70

И аз пуснах,нооо не бях одобрен