Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
istinskiq77 написа: Нали уж в САЩ правата на човека бяха защитени и САЩ била "нормална държава"?![]()
Какво излиза всъщност - че надзирателите могат да тормозят затворниците си както си искат! Да това се случва в концентрационните лагери наречени затвори - държат се с теб като с животно! Аз съм потресен от разказа на тази жена!![]()
Така че подобни псевдоправозащитни организациикато "Амести Иснтернейшънъл", "БХК" и так далее да не ми се правят, че защитават правата на човека , защото това са организации пълни с лицемери!Факт!![]()
Да видят първо какво се случва в собствената им родина - САЩ и тогава да се месят във вътрешните работи на другите държави!
Ето затова скоро Империята на Злото - САЩ ще отиде на бунището!![]()
Защото цял свят разбра лицемерието им! Факт!![]()
Пък вие продължавайте да си вярвате , че САЩ е "демократична държава"!
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
korteneca написа:Ние сме цъфнали и вързали, та спорите къде било по-зле (Русия или САЩ).
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
River Plate написа:istinskiq77 написа:River Plate написа:Значи представи си кво е в руските затвори
Във всеки случай в американските затвори по издевателства няма кой да ги надмине!Факт!
Средна месечна заплата в САЩ - $4,537
Средна месечна заплата в Русия - $340
Средна продължителност на живот в САЩ - 75г.
Средна продължителност на живот в Русия - 70г.
Red thunderstorm написа:River Plate написа:istinskiq77 написа:River Plate написа:Значи представи си кво е в руските затвори
Във всеки случай в американските затвори по издевателства няма кой да ги надмине!Факт!
И какво общо има това с издевателствата в щатския затвор?
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
River Plate написа:istinskiq77 написа:River Plate написа:Значи представи си кво е в руските затвори
За корупция, образование, здравеопазване и т.н. няма да ти пиша, сещай се сам
Все факти
CTAHKO написа:istinskiq77 написа: Нали уж в САЩ правата на човека бяха защитени и САЩ била "нормална държава"?
Какво излиза всъщност - че надзирателите могат да тормозят затворниците си както си искат! Да това се случва в концентрационните лагери наречени затвори - държат се с теб като с животно! Аз съм потресен от разказа на тази жена!![]()
Така че подобни псевдоправозащитни организациикато "Амести Иснтернейшънъл", "БХК" и так далее да не ми се правят, че защитават правата на човека , защото това са организации пълни с лицемери!Факт!![]()
Да видят първо какво се случва в собствената им родина - САЩ и тогава да се месят във вътрешните работи на другите държави!
Ето затова скоро Империята на Злото - САЩ ще отиде на бунището!![]()
Защото цял свят разбра лицемерието им! Факт!![]()
Пък вие продължавайте да си вярвате , че САЩ е "демократична държава"!
Друже, САЩ е най-комунистическата държава в светаНЕ, най-тоталитарната, ама младите комсомолци са толкова заблудени, че не го осъзнават
istinskiq77 написа:Идва времето, когато Империята на Злото САЩ ще се разпадне, вече няколко щата искат отделяне от Империята на Злото САЩ!ФАКТ!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта