[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pzwO-uFZWOI[/youtube]
МакНъгетс някой?
Потресаващо ВИДЕО разкрива как се правят кренвирши!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Потресаващо ВИДЕО разкрива как се правят кренвирши!
НЕ ГЛЕДАМ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ
g3_ev2 написа:Дискусията тук само илюстрира колко бедна е технологическата представа на много от пишещите тук! Направо отчайващо!
Хората са изградили технология, и то доста добра, за оползотворяване на остатъци от месо - на вас и през ум не ви минава, че в страните в западна Европа и Америка се продава само свежо месо - за деня. Това, което остава, се реализира по най-различни начини, един от които е производството на кренвирши. Продават ли се - продават се, даже много! Хората са достатъчно откровени и са си показали публично технологията! И пак се консумират, само тук определени хора с определени тенденции ни натрапват погнусяване!
Та тук има една група хора, които разводняват спортния форум с всякакви опити да се дискредитира определен политически противник. Това си е тяхна работа, но в увлечението си май правят останалите на малоумници, както примера с тази технология и възхвалата на това, което било при социализма. Живял съм много години в тази система и, моля, не ми обяснявайте каква приказка е било! Но дори и да приемем абсурда, че е било така, КЪДЕ БЯХТЕ всички, когато унищожиха с меркантилна цел, облечена във "висши демократични" подбуди, малкото добри неща от социализма? Защо не се изправихте срещу това, като толкова ви харесваше онова? Сега търсите под вола теле и се получава една безкрайна досада! Поначало политиката е нещо крайно досадно, но политиканстването надминава всичко, особено ако е опит да се убеждава с недомлъвки както стар селски мераклия се опитва да омае млади моми на мегдана!
В същност никой не ме е питал дали искам Частно Здравеопазване, Частно Образование, Наемна Армия, Наемно Правителство....Всички се оказаха не по-добри от това, което имахме. Т.е. подобрение - никакво. Социализма се дискредитира заради привилегиите и броя на чиновниците. След това фалира по друга причина - безконтролно печатане на пари. Сега наблюдаваме същата картина. Привилегиите на богатите, благоденстващите чиновници, бясното печатане на пари.
-
- Контакти:
demy27 написа:sin4ec написа:demy27 написа:На мен ми е интересно в любимата държава на автора на темата как се правят кренвирши. Не се съмнявам, че използват само бон филе и диви подправки, не третирани с пестициди. Животните от които се правят се отглеждат екологично. Даже може някои индивиди които се изявяват в този форум, да отидат във фермите за животни и да говорят нещата, които пишат тук. Така телетата, кокошките и прасетата ще им се смеят и ще бъдат весели и щастливи. Даже може да ги убиват хуманно - ако някоя крава прочете няколко поста на Станко, Синчец, Александров и останалата сган, ще умре от смях. Ето, това е бизнес
Сган ще викаш у вас, мухльо посран!
Няколко крави и пилета вече умряха от смях.
ХАХАХА

- Captain Stottlemeyer
Вал написа:....В същност никой не ме е питал дали искам Частно Здравеопазване, Частно Образование, Наемна Армия, Наемно Правителство....Всички се оказаха не по-добри от това, което имахме. Т.е. подобрение - никакво. СоциализмА се дискредитира заради привилегиите и броя на чиновниците. След това фалира по друга причина - безконтролно печатане на пари. Сега наблюдаваме същата картина. Привилегиите на богатите, благоденстващите чиновници, бясното печатане на пари.
Всъщност, правилно никой не те е питал какво искаш, защото ти дори не можеш да пишеш грамотно.

П.П. И накрая, но съвсем не на последно място по значение - нов бардак не се прави със старите курви.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
PFC Litex написа:То ако някой види, как се прави една от напитките, които се пие масово, а именно бирата, то процента на отказалите се да я употребяват изобщо няма да е малък/
Я покажи!
АЗ не видях нищо потресаващо , но както и да е .
demy27 написа:sin4ec написа:demy27 написа:На мен ми е интересно в любимата държава на автора на темата как се правят кренвирши. Не се съмнявам, че използват само бон филе и диви подправки, не третирани с пестициди. Животните от които се правят се отглеждат екологично. Даже може някои индивиди които се изявяват в този форум, да отидат във фермите за животни и да говорят нещата, които пишат тук. Така телетата, кокошките и прасетата ще им се смеят и ще бъдат весели и щастливи. Даже може да ги убиват хуманно - ако някоя крава прочете няколко поста на Станко, Синчец, Александров и останалата сган, ще умре от смях. Ето, това е бизнес
Сган ще викаш у вас, мухльо посран!
Няколко крави и пилета вече умряха от смях.
хаха, браво Demy
- Маги Стралска
я па тоя.... потресаващо било..... лапай кренвирша... и не мрънкай.... 

- shumkar_44
- Контакти:
Който не може да си позволи по-качествена храна, яде кренвирши. В деня на пенсията обикновено си купувам цял хляб, тъпча го със седем кренвирша и го слагам в "Раховеца" за 10 минути. В Ровина на това му викаме "сиромашка мусака".
Толстолоб, на теб съм роб.
veni__85 написа:-Мамо, сладоледът по-полезен ли е от кренвиршите?
- Сине, вече и цигарите са по-полезни от кренвиршите!
Добро