Thsmith написа:dunavfc написа:Синчец, не оспорвам безспорните ти познания в тази материя, едва ли има друг в този форум, който да разполага с твоята компетенция по темата
Какви познания пък тиТо това да не е история или химия за да седнеш и да го научиш. Седнал и чел кво пише във вестника и вече имал познания
Те водещите експерти на тези страни вероятно нямат точно представа с какво разполага реално съперника, но той видиш ли всичко разбрал. Кой с какво облъчва и заглушава.
Все едно да гледаш 5 филмчета за НАСА, да прочетеш 3 вестника и една книга и да почнеш да даваш акъл кога, къде и как ще каца НАСА и какво може да се развали на совалката, къде им е грешката и тн![]()
Просто е абсурдно.
Никой нямаше да харчи млрд долари за разузнаване и за военна индустрия ако можеше някой квартален спец да им обясни всичко ей така.
Достатъчни негови мнения съм чел по темата за да разбера, че ги разбира нещата на фона на всички останали, които сме в този форум.
Аз, точно това написах, че не повече от 1000 човека сигурно знаят, какви са реалните възможности на двете страни, така, че няма смисъл да си говорим, някакви хипотези, кой можел да сваля самолети и кой не. Аз тези негови констатации оспорвам, а не компетенцията му по темата, която за мен е безспорна.
За мен по пътя на логиката, американците нямат никаква конкуренция, що се отнася до военно оборудване, технологии, оръжия и т.н. но, каква е истината, пак се повтарям, едва ли я знаят повече от 1000 човека..