Потресаващо ВИДЕО разкрива как се правят кренвирши!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Re: Потресаващо ВИДЕО разкрива как се правят кренвирши!

Мнениеот парци » 14 апр 2016 05:41

Очаквах да видя тоалетна хартия and stuff.

Разочароващо.
Изображение

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 14 апр 2016 08:54

Дискусията тук само илюстрира колко бедна е технологическата представа на много от пишещите тук! Направо отчайващо!
Хората са изградили технология, и то доста добра, за оползотворяване на остатъци от месо - на вас и през ум не ви минава, че в страните в западна Европа и Америка се продава само свежо месо - за деня. Това, което остава, се реализира по най-различни начини, един от които е производството на кренвирши. Продават ли се - продават се, даже много! Хората са достатъчно откровени и са си показали публично технологията! И пак се консумират, само тук определени хора с определени тенденции ни натрапват погнусяване!
Та тук има една група хора, които разводняват спортния форум с всякакви опити да се дискредитира определен политически противник. Това си е тяхна работа, но в увлечението си май правят останалите на малоумници, както примера с тази технология и възхвалата на това, което било при социализма. Живял съм много години в тази система и, моля, не ми обяснявайте каква приказка е било! Но дори и да приемем абсурда, че е било така, КЪДЕ БЯХТЕ всички, когато унищожиха с меркантилна цел, облечена във "висши демократични" подбуди, малкото добри неща от социализма? Защо не се изправихте срещу това, като толкова ви харесваше онова? Сега търсите под вола теле и се получава една безкрайна досада! Поначало политиката е нещо крайно досадно, но политиканстването надминава всичко, особено ако е опит да се убеждава с недомлъвки както стар селски мераклия се опитва да омае млади моми на мегдана!

aleksandar_gelevich

Мнениеот aleksandar_gelevich » 14 апр 2016 08:58

g3_ev2 написа:Дискусията тук само илюстрира колко бедна е технологическата представа на много от пишещите тук! Направо отчайващо!
Хората са изградили технология, и то доста добра, за оползотворяване на остатъци от месо - на вас и през ум не ви минава, че в страните в западна Европа и Америка се продава само свежо месо - за деня. Това, което остава, се реализира по най-различни начини, един от които е производството на кренвирши. Продават ли се - продават се, даже много! Хората са достатъчно откровени и са си показали публично технологията! И пак се консумират, само тук определени хора с определени тенденции ни натрапват погнусяване!
Та тук има една група хора, които разводняват спортния форум с всякакви опити да се дискредитира определен политически противник. Това си е тяхна работа, но в увлечението си май правят останалите на малоумници, както примера с тази технология и възхвалата на това, което било при социализма. Живял съм много години в тази система и, моля, не ми обяснявайте каква приказка е било! Но дори и да приемем абсурда, че е било така, КЪДЕ БЯХТЕ всички, когато унищожиха с меркантилна цел, облечена във "висши демократични" подбуди, малкото добри неща от социализма? Защо не се изправихте срещу това, като толкова ви харесваше онова? Сега търсите под вола теле и се получава една безкрайна досада! Поначало политиката е нещо крайно досадно, но политиканстването надминава всичко, особено ако е опит да се убеждава с недомлъвки както стар селски мераклия се опитва да омае млади моми на мегдана!

Не казвам , че тогава беше приказка , но по времено на социализма животът беше далеч по-добре , отколкото в днешния НОВ СВЕТОВЕН РЕД, в който живеем от 26 години насам!

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 14 апр 2016 09:21

Помислих че темата е ебавка с Барселона :mrgreen: :P
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 апр 2016 10:02

Аз ще да подам едно оплакване срещу вас в модераторската стая, дето приказвате тука мръсотии за урда, мандръсане отзад и тем подобни, та развращавате младежта! :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 14 апр 2016 10:09

sin4ec написа:Аз ще да подам едно оплакване срещу вас в модераторската стая, дето приказвате тука мръсотии за урда, мандръсане отзад и тем подобни, та развращавате младежта! :)

Пак кат някой не е пуснал потресващо ВИДЕО и по тази тема е добре. :)
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 14 апр 2016 10:20

На мен ми е интересно в любимата държава на автора на темата как се правят кренвирши. Не се съмнявам, че използват само бон филе и диви подправки, не третирани с пестициди. Животните от които се правят се отглеждат екологично. Даже може някои индивиди които се изявяват в този форум, да отидат във фермите за животни и да говорят нещата, които пишат тук. Така телетата, кокошките и прасетата ще им се смеят и ще бъдат весели и щастливи. Даже може да ги убиват хуманно - ако някоя крава прочете няколко поста на Станко, Синчец, Александров и останалата сган, ще умре от смях. Ето, това е бизнес :)
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 апр 2016 10:35

demy27 написа:На мен ми е интересно в любимата държава на автора на темата как се правят кренвирши. Не се съмнявам, че използват само бон филе и диви подправки, не третирани с пестициди. Животните от които се правят се отглеждат екологично. Даже може някои индивиди които се изявяват в този форум, да отидат във фермите за животни и да говорят нещата, които пишат тук. Така телетата, кокошките и прасетата ще им се смеят и ще бъдат весели и щастливи. Даже може да ги убиват хуманно - ако някоя крава прочете няколко поста на Станко, Синчец, Александров и останалата сган, ще умре от смях. Ето, това е бизнес :)

Сган ще викаш у вас, мухльо посран!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 14 апр 2016 10:43

sin4ec написа:
demy27 написа:На мен ми е интересно в любимата държава на автора на темата как се правят кренвирши. Не се съмнявам, че използват само бон филе и диви подправки, не третирани с пестициди. Животните от които се правят се отглеждат екологично. Даже може някои индивиди които се изявяват в този форум, да отидат във фермите за животни и да говорят нещата, които пишат тук. Така телетата, кокошките и прасетата ще им се смеят и ще бъдат весели и щастливи. Даже може да ги убиват хуманно - ако някоя крава прочете няколко поста на Станко, Синчец, Александров и останалата сган, ще умре от смях. Ето, това е бизнес :)

Сган ще викаш у вас, мухльо посран!

Няколко крави и пилета вече умряха от смях.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 14 апр 2016 10:48

-Мамо, сладоледът по-полезен ли е от кренвиршите?
- Сине, вече и цигарите са по-полезни от кренвиршите!

Върни се в “Свободна зона”