На границата: Воят на държавата срещу частната инициатива

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: На границата: Воят на държавата срещу частната инициатив

Мнениеот CTAHKO » 14 апр 2016 00:33

anihilator написа:
CTAHKO написа:Хех, че какъв е основния поминък на Афганистан :?: Той щом може незабелязано и безнаказано да си мине границата, какъв му е проблема да прекара някое и друго кило опиум ;) Кой ще го спре да го направи и някой може ли да ми гарантира, че досега не се е правило 8-)

бЯГАШ ОТ ОСНОВНАТА ТЕМА , не че не може да се обсъжда това но аз лично нямам време сега да развивам теми

Въобще не бягам от основната тема. Дай да видим, ако имат пари, откъде ги имат тези пари??? Дали не е прекарал някое и друго кило по пътя за Германия 8-) Значи пари може да носи, а документи не може ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 14 апр 2016 01:14

anihilator написа:Каква частна инициатива бе хора тиа са престъпници , що ги джобят и обират .Те утре и мен ще ме арестуват и джобят .Иначе повече правомощия на граничарите ако трябва и да се стреля ! За мутри като ПЕРАТА ЗАТВОР.

Ама видиш ли "мутри с досиета пазели границата и това било лошо". Явно няма никакъв проблем за мутри с далеч по-дебели досиета да са на власт .....
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 14 апр 2016 01:57

Колко много си приличат псевдо патриотрите и русофилите или пък те са едно и също нещо..Преди да отворя темата, бях абсолютно сигурен, кой ще защитава тия отрепки Динко, Пенко, Менко и компания....
Щом подобни хора са пример за вас, значи работата не отива на добре...
Ако някой ми каже, каква е разликата между тия бичета и онези мъжаги, които преди няколко седмици пребиха, онова момче и жена му в София !?
Възхищавате се на едни мутри и не използвам определението мутри, просто ей така. Щом оня е бил приближен на Голямата Рижа, има ли смисъл да дискутираме повече !?

LevskivecheneeLevski
Контакти:

Мнениеот LevskivecheneeLevski » 14 апр 2016 06:39

Нарочно го правят предателите на България. Вярвам, че даже сме длъжни, всеки да даде някое денонощие наряд! Да няма празно място, свободен ден! А ако трябва въоръжение... б.б. май е време пак да полети към някоя от химериканските бази(бози), както стана ясно че е летял петстотин и няколко пъти, само за три години и половина през първият си недовършен мандат (това стана ясно от разкритията за дейността на авиоотряд 28 в пряко телевизионно излъчване на парламентарният контрол по време на управлението на Орешарски) ! Но да не си помисля “барозу-меркел, меркел-барозу“ чрез химериканските наакармейци да ни въвежда съветска власт, че няма да си намери място , сикаджийските му комунистически покровители, са кратката му слава... Следва трагедията му...!..

aleksandar_gelevich

Мнениеот aleksandar_gelevich » 14 апр 2016 08:45

dunavfc написа:Колко много си приличат псевдо патриотрите и русофилите или пък те са едно и също нещо..Преди да отворя темата, бях абсолютно сигурен, кой ще защитава тия отрепки Динко, Пенко, Менко и компания....
Ако някой ми каже, каква е разликата между тия бичета и онези мъжаги, които преди няколко седмици пребиха, онова момче и жена му в София !?
Възхищавате се на едни мутри и не използвам определението мутри, просто ей така. Щом оня е бил приближен на Голямата Рижа, има ли смисъл да дискутираме повече !?

Динко е "отрепка" само в болните и промити мозъци от хамериоканската пропаганда!
Добре , че има хора като Динко , които да спират нашествениците, защото когато така наречените "бежанци" дойдат в твоя дом , ще се молиш да те спасява Динко!
Динко защитава националния интерес!Факт!
Което не е удобно за каналджиите!Факт!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 14 апр 2016 11:23

dunavfc написа:Колко много си приличат псевдо патриотрите и русофилите или пък те са едно и също нещо..Преди да отворя темата, бях абсолютно сигурен, кой ще защитава тия отрепки Динко, Пенко, Менко и компания....

Разликата е огромна. Едните са български граждани и срещу тях е упражнено насилие. Другите са потенциална заплаха за националната сигурност, нарушители и незаконно пребиваващи на територията на РБ. Единственият пропуск на глупавите мутри е че нямат право да ги връзват, боя никой не може да докаже дали не е при самозащита, дали камиларите не са нападнали българите и т.н. Определено не съм русофил, но в момента тези изпълнения на местно ниво са полезни за България и българската нация. Държат камиларите навън, като знаят че ще останат без пари и ще бъдат сурвакани, ще предпочетат друг маршрут.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 14 апр 2016 11:24

aleksandar_gelevich написа:

Динко е "отрепка" само в болните и промити мозъци от хамериоканската пропаганда!
Добре , че има хора като Динко , които да спират нашествениците, защото когато така наречените "бежанци" дойдат в твоя дом , ще се молиш да те спасява Динко!

Виж сега, Динко че си е отрепка, не е спор. Просто в момента той и тези като него могат да бъдат използвани да свършат нещо полезно за обществото. Маша.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 14 апр 2016 11:30

aleksandar_gelevich написа:

Като си започнал с фактите...тъп си ...Факт
Я помисли малко,Перата пребива хора който сам той е решил че са за пребиване и от това живее,вие настоявате държавата да толерира това.Ами утре когато тези спрат да идват?Кое му пречи да реши че ти си следващият?Ти си си купил хубава кола,явно крадеш иначе откаде в тая криза,идва Перата и я взима ...Искаш ли тогава да си прегледаш фактите ...

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 14 апр 2016 11:43

Емигрант 45 написа:
mts13 написа:Ку-клукс-клан е нелегална расистка организация възникнала в южните щати на САЩ след премахване на робството и даването на права на черните, непосредстевно след Американската гражданска война,сформирана първоначално като организация "за защита на белите жени"

Срам ме е ,че съм българин.До сега с гордост навсякъде заявявах и доказвах с делата си,както и всички мой приятели,близки и познати,че България е една прекрасна страна с един гостоприемен и толерантен народ.Това което чета по форумите е срам за народа ни,който единствен е спасил еврейте през в втората световна война.
А този "юнак",който е постнал тази фашистка тема е за прокуратурата! Това е в най чистата проба фашизъм.
Поздравявам и модератора за съпричасността към автора на темата.Гнус!

Пичага не си прав по този въпрос. Националсоциализма, не е нещо лошо. Аз съм гостоприемен, към всеки турист посетил страната, чужд гражданин дошъл да прави бизнес тук. Но как да съм гостоприемен към паразит. Колко години трябва да ги превъзпитаваме тези докато станат сравнително цивилизовани. Не си ли толерантен към жените им, едва в последните 50 години българина поспря да бие жена си, още не сме съвсем европейци в това отношение и сега да приемем такива дето са по-диви от нас. Те колко българи са приели по време на кланетата при турското робство. Да си ходят в саудитска арабия. Ние може да приемем бежанци, или емигранти, но да са поне като нас. Християни или атеисти, не и камилари.

Върни се в “Свободна зона”