FLANKER написа:И за това цяла тема?!
пп. Бог да прости пилотите!
Естествено

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
FLANKER написа:И за това цяла тема?!
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:FLANKER написа:И за това цяла тема?!
ЕстественоЗа тях е празник! Да не падат всеки ден
anihilator написа:CTAHKO написа:FLANKER написа:И за това цяла тема?!
ЕстественоЗа тях е празник! Да не падат всеки ден
Еми почти
Санди74 написа:Радваш ли се ДАНС?
За последните три месеца два(поне аз за толкова знам, възможно е и да са повече) американски ф-16 се разбиха, като в единия случай пилотът загина. Та интересно ми е, първо защо не си пуснал теми по въпроса и второ - на американците откде им идва проблема, при положение че те си правят двигателите?DANS написа:На 02.08.2015 г. катастрофира друг "Нощен ловец", тогава един пилот загина:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Ee6JHN9DFQc[/youtube]
Проблема за рашките е това, че двигателите на Ми-28Н, както и на Ка-48-52 са украински, произвежда ги МоторСич, вече повече от две години Украйна не доставя нито двигатели, нито резервни части! Последствията от това са трагични!
Lyubaka01 написа:За последните три месеца два(поне аз за толкова знам, възможно е и да са повече) американски ф-16 се разбиха, като в единия случай пилотът загина. Та интересно ми е, първо защо не си пуснал теми по въпроса и второ - на американците откде им идва проблема, при положение че те си правят двигателите?DANS написа:На 02.08.2015 г. катастрофира друг "Нощен ловец", тогава един пилот загина:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Ee6JHN9DFQc[/youtube]
Проблема за рашките е това, че двигателите на Ми-28Н, както и на Ка-48-52 са украински, произвежда ги МоторСич, вече повече от две години Украйна не доставя нито двигатели, нито резервни части! Последствията от това са трагични!
sin4ec написа:И откъде-накъде темата на този инджевско-пиндостански кенеф стои, а другата, за поредната гавра на руски самолети над американски есминец е изтрита?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 7 госта