ФОРЕКС и фондови пазари
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ФОРЕКС и фондови пазари
В момента тествам ТС базирана върху пазарна механика във ФОРЕКС. За сега нещата са ОК, но има още работа по моделирането.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
Поздравления за темата и на всички активни участници в нея. Колко по-приятна е атмосферата, когато хората общуват нормално помежду си.
Искам да похваля един мой ученик .... е и себе си
. В петък той завършва първият си месец с реални пари с опции. Никога до сега не се е занимавал с каквото и да е свързано с борси. Изглежда ще завърши месеца около 8% печалба 

„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=iXqmnEJb_ZE[/youtube]
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Как ви се отрази движението след днешното решение на ЕЦБ за лихвите?
Европейската централна банка (ЕЦБ) понижи основните си лихвени проценти още повече. Очаквано депозитната лихва пада с 10 базисни пункта от -0,3 до -0,4%, гласи изявлението на институцията.
Лихвеният процент по основните операции по рефинансиране е понижен с 5 базисни пункта до 0%, а този по пределното кредитно улеснение – също с 5 базисни пункта до 0,25%.
Пониженията влизат в сила от 16 март.
Това с отрицателните лихви никак няма да завърши добре!!!!
Европейската централна банка (ЕЦБ) понижи основните си лихвени проценти още повече. Очаквано депозитната лихва пада с 10 базисни пункта от -0,3 до -0,4%, гласи изявлението на институцията.
Лихвеният процент по основните операции по рефинансиране е понижен с 5 базисни пункта до 0%, а този по пределното кредитно улеснение – също с 5 базисни пункта до 0,25%.
Пониженията влизат в сила от 16 март.
Това с отрицателните лихви никак няма да завърши добре!!!!
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.
Не, не е на добре. Ама кое му е наред на днешния свят, че финансите да са в ред? Там е най-големия батак. Колкото до самия анонс: правило номер едно-като си ги мерят големите, аз стоя настрана, особено пък за ден като днешния, когато пазарите луднаха нагоре-надолу. Другата седмица става още по-интересно. Всеки ден има някаква "седянка": понеделник Японската ЦБ ще се изкаже и тя. Вторник: продажби на дребно и потребителска инфлация в САЩ. Сряда: анонс на баш мафиотите от Федералния Резерв, к'во те ще правят с лихвения процент. Четвъртък: Philly Fed Manufacturing Index. Направо да се чуди човек кога и как да заема позиция. Успех на всички и бъдете внимателни през следващата седмица!
nevils88 написа:Не, не е на добре. Ама кое му е наред на днешния свят, че финансите да са в ред? Там е най-големия батак. Колкото до самия анонс: правило номер едно-като си ги мерят големите, аз стоя настрана, особено пък за ден като днешния, когато пазарите луднаха нагоре-надолу. Другата седмица става още по-интересно. Всеки ден има някаква "седянка": понеделник Японската ЦБ ще се изкаже и тя. Вторник: продажби на дребно и потребителска инфлация в САЩ. Сряда: анонс на баш мафиотите от Федералния Резерв, к'во те ще правят с лихвения процент. Четвъртък: Philly Fed Manufacturing Index. Направо да се чуди човек кога и как да заема позиция. Успех на всички и бъдете внимателни през следващата седмица!
С риск да омръзна на всички: ето затова са опциите

Рублата май я засилиха към 60.
Офтопик:
За сега нещата се развиват по план.
Офтопик:
Рублата продължава да си катери, бавно но славно
Че и корекция не иска да прави
Драснал съм още една тренд линия.