HoUs4oOL написа:Бенковски не е бил терорист, но ако трябва да сме обективни е бил престъпник, действащ против законната власт.
Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Ето го точно мнението:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
HoUs4oOL написа:Soulen написа:Айде бе, Бенковски бил терорист, Булгаристан, оплюваше ни когато решихме да не пуснем руски самолети, за които руснаците най-нагло излъгаха че са хуманитарни.
Не съм казвал, че Бенковски е терорист, Булгаристан никога не съм писал, сега си прегледах коментарите в темата за отказания коридор, написал съм точно едно мнение по темата, другото е спам.
Добре, не е терорист, а престъпник срещу законната турска власт

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Спокойно бре православни славянино, какво си се разпенил в този късен час
---
Нов проповедник ли имаме или някой от старите заобикаля бан?

---
Нов проповедник ли имаме или някой от старите заобикаля бан?

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Soulen написа:Добре, не е терорист, а престъпник срещу законната турска властБулгаристан съм почти убеден, че беше писал, ама не ми се рови. Както и да е, дразниш хората най-вече с двуличното си отношение към мюсюлманите и деленето на свои и чужди като всички са един дол дренки.
Ами за съжаление османската власт е законен управител на българските земи, под законна имам предвид оправомощаваща...
Булгаристан нямам спомен да съм писал, ама не знам това обидно ли е, щото ако не се лъжа турското название на България е именно Булгаристан...
За мюсюлманите какво да ти кажа?
Мразя еднакво и ислямофобите, и салафаитие, и крайните ислямисти.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Thsmith написа:Нов проповедник ли имаме или някой от старите заобикаля бан?
Е, не го ли позна ??! ..... героят от Санкт Петербург, Сочи и Краснодар.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
HoUs4oOL написа:Soulen написа:Добре, не е терорист, а престъпник срещу законната турска властБулгаристан съм почти убеден, че беше писал, ама не ми се рови. Както и да е, дразниш хората най-вече с двуличното си отношение към мюсюлманите и деленето на свои и чужди като всички са един дол дренки.
Ами за съжаление османската власт е законен управител на българските земи, под законна имам предвид оправомощаваща...
Булгаристан нямам спомен да съм писал, ама не знам това обидно ли е, щото ако не се лъжа турското название на България е именно Булгаристан...
За мюсюлманите какво да ти кажа?
Мразя еднакво и ислямофобите, и салафаитие, и крайните ислямисти.
Ти мюсюлманин ли си? Отговори ми честно на въпроса с 1 думичка.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Soulen написа:Ти мюсюлманин ли си? Отговори ми честно на въпроса с 1 думичка.
Не.

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
-
1982 написа:Thsmith написа:Нов проповедник ли имаме или някой от старите заобикаля бан?
Е, не го ли позна ??! ..... героят от Санкт Петербург, Сочи и Краснодар.
Санкт Петербург е града , Зенит е отбора! Факт!

Аз си лягам, че утре ще гледам как Зенит се гаври с поредното Западно-европейско отборче!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!

Последна промяна от donald_cook на 09 мар 2016 01:30, променено общо 1 път.
HoUs4oOL написа:Soulen написа:Ти мюсюлманин ли си? Отговори ми честно на въпроса с 1 думичка.
Не.
Значи не мога да разбера логиката според която ги защитаваш. Религия, която спира прогреса и държи 50% от населението си в робство. Ако изключим турците, които поне в европейската си част се отнасят горе-долу добре с жените, останалите са примитивни отрепки на тая тема.
Re: „Този проклет руски скрап...”
donald_cook написа:ММ1914 написа:donald_cook написа:ММ1914 написа:Как си българин и славянин бе бунак? Нали покръстването ни е обединило като народ и сме българи?
Българите принадлежим към славяноговорящата група , към която принадлежат и руснаците , сърбите, хърватите , поляците, чехите и так далее!
Значи, ако проговориш на китайски, ставаш от китайскоговорящата група? Защо не споменеш македонците? Те са рожба на Русия, Гошко Тарабата усърдно е работил за създаването на македонска нация, нали не са българи и те? Украинците какви са? Защо войват с руснаците като са славяни и православни? Всичко е интереси и пари. Където е стъпил руски крак, не са видяли добро. Финландия, защо е по-добре от Русия в пъти, нали са били една държава?
Славяните биваме разединени от Западно-европейските политици!![]()
Ако всички славянски народи се обединим заедно ще победин Исляма и никой пришълец няма и да си помисли да стъпи в която и да е славянска държава!
Разединението на славяние е интересн на Запада и ислямските страни и това не трябва да се допуска , защото в противен случай ни чакат нови 500 години робство!![]()
Понимаеш???
Понимаеш на браил да го напишеш следващият път. България, колко пъти е воювала с Русия? Не говоря да двете световни войни. Колко пъти е воювала със Сърбия, извън двете световни войни? Колко българи са избити в бивша Югославия, без да има война? Как съседни държави могат да са силни и да нямат апетити към територията или ресурсите си? Какво общо имам аз с обикновения руски прошляк, мечтаещ за водка? Дали трябва да обичам Путин само защото си му налапал паламарката? Колко пъти българският златен резерв е присвоен от Русия? Дали трябва да ги обичам заради това? Запада ли е виновен за това? Всеки един помияр сложил си знаме на чужда държава на профил с който се представя ми е еднакво противен. Не си само ти такъв боклук.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!