Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

donald_cook

Re: „Този проклет руски скрап...”

Мнениеот donald_cook » 09 мар 2016 00:54

ММ1914 написа:Да покръстването обединява българската нация, дотам че един болшевик от трибуната на българското народното събрание заявява, че не е българин а славянин. Хуманна религия е християнството казваш, ти за инквизиция чувал ли си? За съборите на които се осъждат богомили? За кръстоносните походи? За покръстването на американският континент? Да християнството определено е еволюирало, но и то има няколко петънца в миналото. Терористични банди е използвала и Русия, да основно под старото си име.

Може да е имало , но в момента християнството е хуманна религия, особено православното християнство!
Аз съм българин и славянин! И се гордея с това! Да чувал съм за всички тези работи, но те са далеч в историята, сегашното християнство, особено православното е хуманна религия, докато Исляма си остава все жестока религия, която учи "неверниците да се убиват!

Потребителски аватар
1982

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот 1982 » 09 мар 2016 00:56

Soulen написа:
HoUs4oOL написа:
Soulen написа:Забавлявам се във вашия тон :) Трябва някой път да влезна в руски форум и да тръгна да защитавам бг интересите и да плюя по Русия и да видим колко време докато ме баннат. Ти не се усещаш обаче колко си нагъл с изказванията си по политически теми.

Аз визирах смуута, не теб, извинявам се. :)
Аз не съм плюл по България, плюя по външната й политика.
Когато някой усилено храчи по Русия, може и да съм се изтървавал, но нямам за цел да плюя по България...

Айде бе, Бенковски бил терорист, Булгаристан, оплюваше ни когато решихме да не пуснем руски самолети, за които руснаците най-нагло излъгаха че са хуманитарни.

Не терорист, а престъпник. :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 09 мар 2016 00:56

donald_cook написа:
ММ1914 написа:Да покръстването обединява българската нация, дотам че един болшевик от трибуната на българското народното събрание заявява, че не е българин а славянин. Хуманна религия е християнството казваш, ти за инквизиция чувал ли си? За съборите на които се осъждат богомили? За кръстоносните походи? За покръстването на американският континент? Да християнството определено е еволюирало, но и то има няколко петънца в миналото. Терористични банди е използвала и Русия, да основно под старото си име.

Може да е имало , но в момента християнството е хуманна религия, особено православното християнство!
Аз съм българин и славянин! И се гордея с това! Да чувал съм за всички тези работи, но те са далеч в историята, сегашното християнство, особено православното е хуманна религия, докато Исляма си остава все жестока религия, която учи "неверниците да се убиват!

Как си българин и славянин бе бунак? Нали покръстването ни е обединило като народ и сме българи?
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

donald_cook

Мнениеот donald_cook » 09 мар 2016 00:57

ММ1914 написа:Как си българин и славянин бе бунак? Нали покръстването ни е обединило като народ и сме българи?

Българите принадлежим към славяноговорящата група , към която принадлежат и руснаците , сърбите, хърватите , поляците, чехите и так далее!

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 09 мар 2016 00:58

donald_cook написа:
Soulen написа:Славянски кога е бил питам, а не християнски? Къде си тръгнал да ми смесваш религии с етнически произход. Ние като сме били езичници едно време да не сме били по-малко хора.

Константинопол е бил християнски, това исках да напиша по времето на Византийската Империя!
Не не сме били по-малко хора като сме били езичници, но покръстването обединява българската нация!Факт! :!:
Християнството е много по-хуманна религия отколкото исляма! Факт! :!:
Единствено Русия се противопостави истински на терористичната банда създадена от САЩ и Турция ИДИЛ!Факт! :!:
Скоро Туркия ке падне! :!:

тролче,в кой свят живееш? Учудвам се на модераторите,че оставят теми на психически лабини същества.Прегледай се и сподели всички твой тревоги.Желая ти скорошно оздравяване!

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 09 мар 2016 00:59

donald_cook написа:
ММ1914 написа:Как си българин и славянин бе бунак? Нали покръстването ни е обединило като народ и сме българи?

Българите принадлежим към славяноговорящата група , към която принадлежат и руснаците , сърбите, хърватите , поляците, чехите и так далее!

Бъди последователен и кажи, че всички изброени са ти братя иначе ги дискриминираш 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 09 мар 2016 01:02

donald_cook написа:

Значи, ако проговориш на китайски, ставаш от китайскоговорящата група? Защо не споменеш македонците? Те са рожба на Русия, Гошко Тарабата усърдно е работил за създаването на македонска нация, нали не са българи и те? Украинците какви са? Защо войват с руснаците като са славяни и православни? Всичко е интереси и пари. Където е стъпил руски крак, не са видяли добро. Финландия, защо е по-добре от Русия в пъти, нали са били една държава?
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

donald_cook

Мнениеот donald_cook » 09 мар 2016 01:02

Емигрант 45 написа:
donald_cook написа:
Soulen написа:Славянски кога е бил питам, а не християнски? Къде си тръгнал да ми смесваш религии с етнически произход. Ние като сме били езичници едно време да не сме били по-малко хора.

Константинопол е бил християнски, това исках да напиша по времето на Византийската Империя!
Не не сме били по-малко хора като сме били езичници, но покръстването обединява българската нация!Факт! :!:
Християнството е много по-хуманна религия отколкото исляма! Факт! :!:
Единствено Русия се противопостави истински на терористичната банда създадена от САЩ и Турция ИДИЛ!Факт! :!:
Скоро Туркия ке падне! :!:

тролче,в кой свят живееш? Учудвам се на модераторите,че оставят теми на психически лабини същества.Прегледай се и сподели всички твой тревоги.Желая ти скорошно оздравяване!

Точно от емигрант акъл не искам!

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 09 мар 2016 01:03

Soulen написа:Айде бе, Бенковски бил терорист, Булгаристан, оплюваше ни когато решихме да не пуснем руски самолети, за които руснаците най-нагло излъгаха че са хуманитарни.

Не съм казвал, че Бенковски е терорист, Булгаристан никога не съм писал, сега си прегледах коментарите в темата за отказания коридор, написал съм точно едно мнение по темата, другото е спам. :lol:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

donald_cook

Мнениеот donald_cook » 09 мар 2016 01:06

ММ1914 написа:
donald_cook написа:

Значи, ако проговориш на китайски, ставаш от китайскоговорящата група? Защо не споменеш македонците? Те са рожба на Русия, Гошко Тарабата усърдно е работил за създаването на македонска нация, нали не са българи и те? Украинците какви са? Защо войват с руснаците като са славяни и православни? Всичко е интереси и пари. Където е стъпил руски крак, не са видяли добро. Финландия, защо е по-добре от Русия в пъти, нали са били една държава?

Славяните биваме разединени от Западно-европейските политици! :!:
Ако всички славянски народи се обединим заедно ще победин Исляма и никой пришълец няма и да си помисли да стъпи в която и да е славянска държава!
Разединението на славяние е интересн на Запада и ислямските страни и това не трябва да се допуска , защото в противен случай ни чакат нови 500 години робство! :!:
Понимаеш???

Върни се в “Свободна зона”