ММ1914 написа:donald_cook написа:Soulen написа:donald_cook написа:Аз не вярвам в Аллах за разлика от вас соросоидите!
НЕ вярваш, ама удряш земята като чуеш минаретата в Москва
Русия е православна и християнска държава за разлика от САЩ и техните подлоги от ЕС, които приемат доброволно ислямски пришълци!
Идва време в което съвсем скоро Истанбул отново ще бъде върнат на славяните и ще се казва Цариград , а Света София отно ще се превърне в църква и ще се махнат минаретата!![]()
Край Босфора шум се вдига
Лъскат С-400 и други щикове!
Яко глупости пишеш.
В Руската федерация, има повече от една религия, поне така съм чел.Чалмите в Русия, са не малка част от населението и точно както в западната част на Европа, прирастът на чалмите е повече от прираста на белите.
Истанбул, Цариград или Констатнтинопол, по мои спомени, никога не е принадлежал на славяните, как тогава ще им бъде върнат? Може да го завладеят, но да им бъде върнат...
Край Босфора и да се вдига шум, стъпи ли руски крак там, пак ще има претенции към българската земя. Защо си мислиш че който и да е политик по света иска нещо добро за България? Тези държави си имат собствени интереси, понякога, много рядко те съвпадат с българските, но това е за малко. В кой бог вярваш си е твоя работа, най-вероятно си от глупаците влизащи разгърдени и по къси панталони в църква, така че не се пиши голям християнин.
Ако не знаеш, все пак да ти издам, че спориш с бот. Все тая е кво ще му напишеш. Аз влизам само да му прочета изцепки от рода на славянски Цариград и го подминавам