СТАМАТ написа:Кат Русия няма втора, тъй могъща на света........................
ПОКЛОН ПРЕД ПОДВИГА НА РУСКАТА АРМИЯ, СВАЛИЛА ЗАВИНАГИ ФЕСОВЕТЕ ОТ ГЛАВИТЕ НИ!!!!!!!!!!!!!
Факт!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ПОКЛОН ПРЕД ПОДВИГА НА РУСКАТА АРМИЯ, СВАЛИЛА ЗАВИНАГИ ФЕСОВЕТЕ ОТ ГЛАВИТЕ НИ!!!!!!!!!!!!!
zenit_sankt написа:1982 написа:Тук няма ли модератори, докога скапаните русофили ще осират форума с гнусната си пропаганда ??
А аз питам докога американофили и туркофили като ДАНС ще осират този форум! Много си избирателен!
И по-добре русофил , отколкото америанофил или туркофил!
Понял???
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
damyanov1963 написа:zenit_sankt написа:1982 написа:Тук няма ли модератори, докога скапаните русофили ще осират форума с гнусната си пропаганда ??
А аз питам докога американофили и туркофили като ДАНС ще осират този форум! Много си избирателен!
Понял???
Казва се и се пише - РАЗБРА ЛИ, национален продажнико!
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
damyanov1963 написа:zenit_sankt написа:1982 написа:Тук няма ли модератори, докога скапаните русофили ще осират форума с гнусната си пропаганда ??
Понял???
Казва се и се пише - РАЗБРА ЛИ, национален продажнико!
1982 написа:Тук няма ли модератори, докога скапаните русофили ще осират форума с гнусната си пропаганда ??
zenit_sankt написа:Всеки , който милее за България е русофил , защото без Русия - няма България!
И вместо да използвам идиотски англицизми, които навлязоха в българския език като франчайцинг, мениджмънт, френд и так далее , аз използвам български думи предмно и малко руски!
Понял?
diplomat написа:zenit_sankt написа:Всеки , който милее за България е русофил , защото без Русия - няма България!
И вместо да използвам идиотски англицизми, които навлязоха в българския език като франчайцинг, мениджмънт, френд и так далее , аз използвам български думи предмно и малко руски!
Понял?
А без България, Русия щеше да е кенефна държава, владяна от всякаква азиатска паплач.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта