Моята стратегия съм я опростил максимално.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
alchemist написа:Tommi написа:alchemist написа:Аз не очаквах толкова много хора да се интересуват от трейд, е повечето се интересуват от форекс, нямам идея защо точно форекс. Но около мен много малко , да не кажа никой, не иска да се учи. Само търсят бързата далавера
Останал съм с впечатление, че форекс им изглежда много лесно и по-познато.Не говоря конкретно за хората от този форум, а по принцип. Затова стават и много издънки.
Сигурно е така, но живота ме е научил когато някой ми предложи нещо лесно и много доходно да бягам бързо от там. Също така се подмамват от малкият начален капитал който е необходим. А това е още един капан и то много зловещ.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
pampi написа:alchemist написа:
Имаш интересно мислене и знания, което повдига малко въпроси и идеи в моята глава. Но това не е за тук
Регресионен анализ ? Вериги на Марков ?
Не съм сигурен , че законите на Нютон са приложими тук т.е. мился , че им по-добри статистически модели за ползване. Проблема ми е , че аз не разбирам математиката, аз съм математически консуматор
Според мен, точно статистическите модели са причината за грозната цифра - 97% фалирали трейдъри. Колкото са по-сложни моделите, толкова са по-лабилни и зависими от случайни фактори. В Електротехниката например има разработки от висшата математика използващи диференциране и интегриране, но на практиката, най-използваната формула е законът на Ом : I=U/R, семпла и напълно достатъчна за решаването на повечето практически проблеми...
Soulen написа:С интерес чета дискусията ви, макар, че повечето неща, които си пишете, бъкел не вдявам за какво иде реч![]()
Моята стратегия съм я опростил максимално.
CTAHKO написа:Дай някакви линкове с полезна информация да четем за опциите, че ми стана инересно
CTAHKO написа:
Тази нашата БФБ за нищо не става, БГ компаниите листвани на нея също. При това положение, фондовете търгуващи на нея няма как да са на печалба. Та то няма абсолютно никаква ликвидност. За търговията с вътрешна информация пък да не говорим. Винаги съм го предполагал, сега човек от вътре ми потвърждава съмненията. А били обяснил на всички колеги, защо в България има само една ФБ и в ръчичките на кого е тя. Що се отнася до другите неща, аз съм на мнение, е това дали ще си печеливш или губещ зависи изцяло от самия теб. Едни печелят, други губят, ама то в кой бизнес не е така
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 24 госта