Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот fcb_bg » 22 фев 2016 20:14

Thsmith написа:Ами прави доброволни отряди. Тъкмо със станко и ичко ще сте заети :lol: И да, парите са най важното, а след това е свободното време и свободната воля на хората. Никой не е длъжен да се занимава с дивотии не 12, не 2 , а 0.00002 месеца.

Всички искащи казарма да се обединят и да си събират доброволен данък за да финансират тази дивотия. Който иска да се занимава - доброволно!

Ooooх, демокрацийо, каква я свърши ти, ма!?

Изображение

"Героите на Шипка" даунгрейднаха до "Доброволци за отбрана на Родината".

Парите били най-важното.... ох, майко, какъв регрес...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 22 фев 2016 20:53

Thsmith написа:
CTAHKO написа:Вие явно не можете да проумеете, че освен права, имате и задължения към тази държава 8-) Нали уж бяхте патриоти, а ние родоотстъпниците 8-) Така като гледам, точно ние родоотстъпниците сме изпълнили гражданският си дълг - да служим за Родината и да я пазим, а вие набедените патриоти се насирате само при мисълта, че може да ви привикат в казармата 8-)

Би ли ме цитирал? Аз дума патриот и родоотсъпник не съм използвал никога. Задълженията ми на гражданин са приключили с платения данък. И 2 годишното губене на време не е никакъв граждански дълг, а чисто и просто дивотия. Пазите някого от гаргите. Иначе всеки може да си вика колкото иска, аз с глупости не се занимавам и никога не съм смятал да ставам войник.

Аз също не съм смятал да ставам войник, но бях. Предвид предполагаемата ти възраст, ти също трябва да си бил. как отърва казармата, бе майна?
А знаеш ли, че в любимия ти Израел, наборната служба е 3 години и включва, и жените?
Ма ние искаме свобода, ама някой друг да се бие за нея. Няма такъв филм драги мой. 8-)
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 фев 2016 22:20

язе написа:
Thsmith написа:
CTAHKO написа:Вие явно не можете да проумеете, че освен права, имате и задължения към тази държава 8-) Нали уж бяхте патриоти, а ние родоотстъпниците 8-) Така като гледам, точно ние родоотстъпниците сме изпълнили гражданският си дълг - да служим за Родината и да я пазим, а вие набедените патриоти се насирате само при мисълта, че може да ви привикат в казармата 8-)

Би ли ме цитирал? Аз дума патриот и родоотсъпник не съм използвал никога. Задълженията ми на гражданин са приключили с платения данък. И 2 годишното губене на време не е никакъв граждански дълг, а чисто и просто дивотия. Пазите някого от гаргите. Иначе всеки може да си вика колкото иска, аз с глупости не се занимавам и никога не съм смятал да ставам войник.

Аз също не съм смятал да ставам войник, но бях. Предвид предполагаемата ти възраст, ти също трябва да си бил. как отърва казармата, бе майна?
А знаеш ли, че в любимия ти Израел, наборната служба е 3 години и включва, и жените?
Ма ние искаме свобода, ама някой друг да се бие за нея. Няма такъв филм драги мой. 8-)

Не че хората там не си плащат данъците :lol: И в Турция е същата работа, ама и там си плащат данъците, пък що ли ги взимат в казарма 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 23 фев 2016 00:00

язе написа:

Не съм бил : ) Просто знаех, че мога да игнорирам бележките за наборна комисия, а ако се наложи щяха да ме прекарат през спортната рота на Левски и пак да мина с 1 ден : )

И това, че харесвам дадена политика на дадена държава или даден начин на живот, в никакъв случай не означава, че харесвам всичко. Това е патент на троловете и глупавите. Адски глупаво е да се изхожда от "щом Русия го прави е добро" или обратното. Може да смениш името с което ти е угодно. Не е нужно да харесваш и одобряваш всяко решение и деяние на даден човек/страна. Може да харесваш нещо и да не харесваш друго.

пп и да не забравяме, че ТЕ са в коренно различна ситуация и са заобиколени от диви зверове, които само чакат възможност да ги унищожат.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 23 фев 2016 09:56

Thsmith написа:
язе написа:

Не съм бил : ) Просто знаех, че мога да игнорирам бележките за наборна комисия, а ако се наложи щяха да ме прекарат през спортната рота на Левски и пак да мина с 1 ден : )

И това, че харесвам дадена политика на дадена държава или даден начин на живот, в никакъв случай не означава, че харесвам всичко. Това е патент на троловете и глупавите. Адски глупаво е да се изхожда от "щом Русия го прави е добро" или обратното. Може да смениш името с което ти е угодно. Не е нужно да харесваш и одобряваш всяко решение и деяние на даден човек/страна. Може да харесваш нещо и да не харесваш друго.

пп и да не забравяме, че ТЕ са в коренно различна ситуация и са заобиколени от диви зверове, които само чакат възможност да ги унищожат.

Ми да, ти просто си един търтей, който живее на гърба на обществото. Проблема ти е, че мислиш тарикатлъка за интелигентност, а далаверата за бизнес. Страх и алчност, са двете емоции, които властват в човешкото съзнание. Пребори ли ги, човек може да постигне много. Ти обаче ще си останеш техен роб завинаги, ако ще и 50 цитата от Форд да наизустиш, защото успехите в живота се постигат със сърце, акълът е само предпоставка.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 23 фев 2016 10:15

Братя Пеевски (Делян и Сотир) са много нервни напоследък!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 фев 2016 16:57

Нова блокада! Гръцките фермери пак затапиха Кулата - Промахон

Нещастници.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 24 фев 2016 00:32

pampi написа:Ми да, ти просто си един търтей, който живее на гърба на обществото. Проблема ти е, че мислиш тарикатлъка за интелигентност, а далаверата за бизнес. Страх и алчност, са двете емоции, които властват в човешкото съзнание. Пребори ли ги, човек може да постигне много. Ти обаче ще си останеш техен роб завинаги, ако ще и 50 цитата от Форд да наизустиш, защото успехите в живота се постигат със сърце, акълът е само предпоставка.

Чакай малко. Извинявам се ако съм те подвел по някакъв начин. Виждам, че си решил да се опитваш да философстваш и да даваш съвети и съм длъжен да го отбележа точно и ясно за да не стават подобни недоразумения.
Никога не съм се интересувал от мнението ти, а още по малко съм търсил съвети от теб за човешкото съществуване, какво е важно и какво ми е дало обществото. Аз не съм предмет на дискусията. Можеш да си спестиш тези коментари.
Аз коментирам глупостите ти за казарма, а не теб. Защо? Защото не ме интересуваш и нямам никакво желание да ти давам някакви лични насоки, нали така? Съсредоточи се върху темата за която спорим.

Il faut qu`une porte soit ouverte ou fermеe
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Съвпадение ли е, че Шиши и Тиквоний били поръчани?

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 24 фев 2016 10:54

Тези съвсем изтрещяха. Много филми гледат. Д--ба този сериал "Под прикритие" изпи им мозъците, барабар с тези на пиарките-орнитоложки и стоматоложки :)

Макар че, ако трябва да сме обективни: има лоши хора, които палят лесно - и като им откраднеш няколко милиарда, не вярвам да ти се размине, колкото и плика с куршуми да си пратиш. :)

7:1,7:2,5:0
Контакти:

Re: Съвпадение ли е, че Шиши и Тиквоний били поръчани?

Мнениеот 7:1,7:2,5:0 » 24 фев 2016 11:17

Жълто-черен Пловдив написа:Тези съвсем изтрещяха. Много филми гледат. Д--ба този сериал "Под прикритие" изпи им мозъците, барабар с тези на пиарките-орнитоложки и стоматоложки :)

Макар че, ако трябва да сме обективни: има лоши хора, които палят лесно - и като им откраднеш няколко милиарда, не вярвам да ти се размине, колкото и плика с куршуми да си пратиш. :)

За "Не банкер, а родолюбец" ли говориш? Палете му свещи на мустакатия измамник, окрал държавата с милиарди, че днес му се гледа делото за екстрадиране... А дойде ли тук, после можете да му палите свещи на лобното място, някъде около Калотина ще е...

Върни се в “Свободна зона”