Windows 10 vs Windows 8.1 ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Windows 10 vs Windows 8.1 ?

Мнениеот Drunken_Master » 08 фев 2016 14:03

С тая 10-ка настана голяма паника,след като се пусна мухата,че ни дебнат от мониторите...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Windows 10 vs Windows 8.1 ?

Мнениеот dreben23 » 12 фев 2016 13:02

Тъй като баце Таско не ги чатка компютърчетата, реши да помогне, за да не се чудите касо мене кво става:

Ползватели на Уиндоус 10, след време може да установите един проблемчек- компютърът започва да се включва сам, без да натискате каквото и да е било, т.е. ОС-то ви поставя щайгата в хибернация и дори да искате да го загасите не може, той просто спинка и в определен час започва да си се включва сам. Уви, и аз мислех, че е от вибрацииите в стаята от туловището ми, но не би - така си е по подразбиране. За да спре да се случва това, е нужно да направите следното от Настройки- Пауър Опшънс (там имате едно редче "Промяна на настройки, които не са на разположение" демек unavailable. Долу махате отметката от "Включи бързо стартиране препоръчително". :)
> Go to Control Panel
> Top right corner I usually change 'View by category' as 'Small icons'
> Power Options
> System Settings (Choose what the Power Buttons do)
> Change settings that are currently unavailable
> If you are not in Admin on your computer, it will ask you for your Admin Password
> Un-check the 'Turn on fast startup (recommended)'

После прави и твачка, а пътят е следният:
Контролен панел- Ситема и защита-Защита и поддръжка- натискате стрелката, която е надолу в Поддръжка- Промяна на настройки за поддръжка, махате тикчето от "Позволи планираната поддръжка да събужда компютъра". Променете си часа на някакъв удобен за вас, когато компа ви е включен вечеро, примерно аз го сложих на 22.00. ОК и сме готови. :)

Ей ви го и на Джони Иглиш:
Solution: Go to this path in Control Panel and UNCHECK "Allow scheduled maintenance to wake up my computer at the scheduled time".

Path: Control Panel\All Control Panel Items\Security and Maintenance\Automatic Maintenance OR Control Panel\All Control Panel Items\Security and Maintenance\ then click the down arrow to the right of "Maintenance" and then look for and click on "Change maintenance settings".

Also where it says "Run maintenance tasks daily at..." it probably says time when you'd probably be asleep (around 3 AM). Change it if you'd like, I changed it to 10 PM.

Click OK to save changes and you're done

Да не се чудете и маете некви пишман компютърджии оти золо да ви пали животното само един ден, че и аз се позачудих. Викам толкова ли съм станал тромав да са ева, че от вибрациите га воря само си пали буднош. :)

[offtopic]Така се прави, момци, като се види бъгче се казва, не само да обирате парите на хората за глупости. :) Я рекох в началото, че е от прекаленото съдържание на прахови частици във въздуха из есея ми ти селски полета, ама не било най-лошото. :mrgreen:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Свободна зона”