Нека продълим нататък.
Безплатна доставка на храна
Ако живеете в блок или кооперация и имате кашон от телевизор, направете следното. Напълнете кашона с отпадъци, така че да му се придаде тежест. Обадете се на телефон за доставка на храна. При нужда от адресна регистрация, дайте адреса на сградата, но използвайте етажа на съседа под вас, както и името му. Дайте своя телефон, за да не позвънят на него. След това вземете кашона с вас и слезте на партера, където временно ще оставите кашона. Излезте пред входа и зачакайте да дойде доставчика. Когато приближи, влезте обратно вътре, вземете кашона и го пресрешнте на входа, пуфтейки. Попитайте го "За кого идвате?". Когато ви отговори за кого е храната, кажете "Тъкмо му изнасям вещите, че се мести другата седмица. Дайте аз да му занеса храната и да Ви донеса парите, че така или иначе се качвам обратно, само пазете телевизора." Спечелвайки доверието на доставчика, вземете храната и се приберете във вашия апартамент заедно с вкусните лакомства. Бон апети!
Метод на безплатния обяд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- shumkar_44
- Контакти:
Re: Метод на безплатния обяд
Толстолоб, на теб съм роб.
shumkar_44 написа:Нека продълим нататък.
Ако живеете в блок или кооперация и имате кашон от телевизор, направете следното. Напълнете кашона с отпадъци, така че да му се придаде тежест. Обадете се на телефон за доставка на храна. При нужда от адресна регистрация, дайте адреса на сградата, но използвайте етажа на съседа под вас, както и името му. Дайте своя телефон, за да не позвънят на него. След това вземете кашона с вас и слезте на партера, където временно ще оставите кашона. Излезте пред входа и зачакайте да дойде доставчика. Когато приближи, влезте обратно вътре, вземете кашона и го пресрешнте на входа, пуфтейки. Попитайте го "За кого идвате?". Когато ви отговори за кого е храната, кажете "Тъкмо му изнасям вещите, че се мести другата седмица. Дайте аз да му занеса храната и да Ви донеса парите, че така или иначе се качвам обратно, само пазете телевизора." Спечелвайки доверието на доставчика, вземете храната и се приберете във вашия апартамент заедно с вкусните лакомства. Бон апети!
Това е оригинално.

ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
shumkar_44 написа:Нека продълим нататък.
Питам комшийте "Абе, тука къде живее един еди-какъв си зашаматен, един такъв?" , казват ми, влизам у вас с вратата и ти правя зъбите такси

Леевски, оле

- shumkar_44
- Контакти:
Следващият метод е добре познат на любителите на безплатни стоки, тъй като сложността му не е голяма.
Безплатен вестник
За този метод ще ви е необходим един стар вестник и общо взето нищо друго. Изберете една стандартна вестникарска будка, където има хоризонтално наредени вестници върху издадена плоскост, до която клиентите имат достъп. Тя е важна, защото прикрива самия метод.
За да приложите "безплатния обяд", идете до бутката с една или две пазарски чанти, в които е препоръчително да сложите някакво съдъжание по ваш избор, за да изглежда все едно, че се връщате от бакалията. В една от тези чанти пъхнете стария вестник. Когато застанете пред бутката, оставете чантите на земята под ръба на плоскостта. Вземете в едната си ръка един от вестниците, по възможност от същия вид като стария в торбата. Същевременно с другата бръкнете в джоба за портмонето си. От ръката, държаша вестника изпънете палеца и показалеца си и ги насочете към портфейла, уж че се опитвате нескопосано да бръкнете за пари в него. Сега идва ключовия момент. "Изпуснете вестника" и с тюхкане се наведете да го вземете. Направете го бавно, все едно имате болен кръст, защото ще ви спечели време да бръкнете в чантата и да извадите стария вестник. Изправете се отново, оставете подменения вестник обратно при другите и концентрирано започнете да ровите из портмонето, тюхкайки се. Накрая се извинете, тъй като сте си забравили парите, ала ще се върнете след малко да си купите вестника. Наведете се отново да си вземете чантите и приберете новия вестник от земята. Крастотата на метода е, че от наредените от външната страна вестници, продавачката няма да може да види нищо. На добър час!
Безплатен вестник
За този метод ще ви е необходим един стар вестник и общо взето нищо друго. Изберете една стандартна вестникарска будка, където има хоризонтално наредени вестници върху издадена плоскост, до която клиентите имат достъп. Тя е важна, защото прикрива самия метод.
За да приложите "безплатния обяд", идете до бутката с една или две пазарски чанти, в които е препоръчително да сложите някакво съдъжание по ваш избор, за да изглежда все едно, че се връщате от бакалията. В една от тези чанти пъхнете стария вестник. Когато застанете пред бутката, оставете чантите на земята под ръба на плоскостта. Вземете в едната си ръка един от вестниците, по възможност от същия вид като стария в торбата. Същевременно с другата бръкнете в джоба за портмонето си. От ръката, държаша вестника изпънете палеца и показалеца си и ги насочете към портфейла, уж че се опитвате нескопосано да бръкнете за пари в него. Сега идва ключовия момент. "Изпуснете вестника" и с тюхкане се наведете да го вземете. Направете го бавно, все едно имате болен кръст, защото ще ви спечели време да бръкнете в чантата и да извадите стария вестник. Изправете се отново, оставете подменения вестник обратно при другите и концентрирано започнете да ровите из портмонето, тюхкайки се. Накрая се извинете, тъй като сте си забравили парите, ала ще се върнете след малко да си купите вестника. Наведете се отново да си вземете чантите и приберете новия вестник от земята. Крастотата на метода е, че от наредените от външната страна вестници, продавачката няма да може да види нищо. На добър час!
- botevist_75
- Контакти:
pzahariev написа:botevist_75 написа:fcb_bg написа:Другарю, ако предложите идея как да изпъзаляме Енергото, ТЕЦ-а и данъчните, имате вагон с балони от мен.
За енергото има много начини : срещу скромна сума,служител на фирмата може да ти манипулира електромера да отчита доста по-малко.
Можеш да кажеш,че си този от аватара ти и е дискриминация да те карат да плащаш.
Данъците,ги плащат балъците които са на държавна заплата или в големи фирми.В малка фимтичка,плащаш данъци на 420 лв и получаваш още толкова на ръка.
Ако си "майстор"-шпакловчик,фаянсаджия и т.н,не плащаш нищо,макар че вадиш повече от президента.
Един такъв фаянсаджия ми каза " Да не съм луд да плащам осигуровки, докторите са длъжни да ме лекуват без пари,а държавата да ми даде социална пенсия"
Има няколко човека в България, които ти свалят електромера, отварят го, преправят някакви нещица, препрограмират го, слагат ти го обратно, барабар с всичките му пломби и воала, ползваш енергия на каквато цена си решиш. Друг е въпроса, че ако те хванат голям ще го ядеш
Таблото е запечатано с пломба на съответното енерго. Казваш им : "Аз нямам достъп до не го,нямам ключ,пломбата си стои". Нищо не могат да ти направят.
Божееее, колко мъка има по тоя свят Боже 

- 7 е добро число
[center]По -голяма простотия скоро не бях чел .
СВЕЩЕНА ТЪПОТА [/center]
СВЕЩЕНА ТЪПОТА [/center]
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .
[/center]
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

- shumkar_44
- Контакти:
По-миналата година братовчед ми изкара шестнадесет лева в женската тоалетна на паркинга на Етъра само с един пластмасов стол и надпис "WC-50 ст". Жените като цяло са по-съвестни и дават стотинките по-често от мъжете. Аз самият съм развеждал групи за тур "зад кулисите" на смолянския планетариум. На практика съм давал много по-ценна информация на туристите от това, което им се поднася по официален път, така че напълно съм си заслужавал бакшишите. Няма как, трябва да се яде.