истории от казармата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Re: истории от казармата

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 31 яну 2016 17:05

Това за изнасилванията са някакви болни педалски фантазии.
Иначе, извращения е имало доволно много, особено по времето на комунизма. Пословични са тези от триъгълника Болярово, Елхово, Звездец :) Общо-взето новобранецът е безправен: пере мръсни чорапи, прави денонощни сапунки на пода, отговаря по команда папагалски, прави делфини, стреми се да угоди на "старото". Може и някъде да са понабивали някого, но хомосексуални сцени - не. Те нали биха били срамни и за тези, които са активна страна. В казармата педалите бяха много мразени и ненавиждани.
Издевателството с компресора е било точно на такава основа, доколкото знам. Усетили са, че боецът е по-различен и са го осакатили по най-жестокия начин. За което няма никакво оправдание.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 01 фев 2016 12:51

iliev72 написа:
ivan56 написа:
iliev72 написа:Автора би трябва да си бил много ... за да влезеш в казармата 2005. Ще ти кажа само , че след 1996 всеки който е имал малко акъл в главата е намерил начин да протака достатъчно дълго за да не влезе в казармата.
Или ако не протака да намери начин да не влезе въобще.70-те и 80-те години нещата бяха коренно различни даже в някои семейства се смята за обида ако сина им не мине през казармата. Хубаво е човек да пуска такива , но който нямал избор и нямало как да се измъкне от казармата и наистина е било казарма , а не някакво подобие на казарма.

Само пОтките и мамините синчета се скатавах по този кОрвенски начин.Аз като влизах се говореше за порядака на 5К лева да те изкарат негоден за военна служба.

Иване , Иване да те ... кой те хване. Кой ти е виновен , че не са те научили да четеш между редовете. Мен ме научиха как се чете военният закон така , че да ти е от полза и не съм дал 1 лв за да не ходя в казармата.
Иначе казано мен ме научиха да чете така военният закон(тогава) както дявола чете евангелието ;)

Потка с потката, сигурно си педал и затова не си ходил в казармата.Сигурно си се насрал, като е станало време да получиш повиквателната и си пискал като малко момиченце. :lol: Женчо много ли те беше страх да не ти отпорят дупарата. :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 фев 2016 13:12

"Трийгълника на смъртта" е Грудово-Елхово-Звездец ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 01 фев 2016 19:55

boabbb написа:"Трийгълника на смъртта" е Грудово-Елхово-Звездец ;)

Викахме му, Бермудския триъгълник. :lol:
Кашимерията си ебала майката- спри кашика, да почине танка. :mrgreen:
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 01 фев 2016 21:24

ivan56 написа:
iliev72 написа:
ivan56 написа:
iliev72 написа:Автора би трябва да си бил много ... за да влезеш в казармата 2005. Ще ти кажа само , че след 1996 всеки който е имал малко акъл в главата е намерил начин да протака достатъчно дълго за да не влезе в казармата.
Или ако не протака да намери начин да не влезе въобще.70-те и 80-те години нещата бяха коренно различни даже в някои семейства се смята за обида ако сина им не мине през казармата. Хубаво е човек да пуска такива , но който нямал избор и нямало как да се измъкне от казармата и наистина е било казарма , а не някакво подобие на казарма.

Само пОтките и мамините синчета се скатавах по този кОрвенски начин.Аз като влизах се говореше за порядака на 5К лева да те изкарат негоден за военна служба.

Иване , Иване да те ... кой те хване. Кой ти е виновен , че не са те научили да четеш между редовете. Мен ме научиха как се чете военният закон така , че да ти е от полза и не съм дал 1 лв за да не ходя в казармата.
Иначе казано мен ме научиха да чете така военният закон(тогава) както дявола чете евангелието ;)

Потка с потката, сигурно си педал и затова не си ходил в казармата.Сигурно си се насрал, като е станало време да получиш повиквателната и си пискал като малко момиченце. :lol: Женчо много ли те беше страх да не ти отпорят дупарата. :lol:

Колко си жалък. Вторият ми баща тогава беше зам.шеф на военното окръжие. Дали ме е било страх а ?! Само където познавах всичко висши офицери в окръжието и те ме познаваха лично. Според теб къде съм щял да служа освен във военното окръжие :lol: :lol: :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Върни се в “Свободна зона”