истории от казармата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

k_kk
Контакти:

истории от казармата

Мнениеот k_kk » 28 яну 2016 17:18

Пичове разкажете някои истории от казармата. да се посмеем малко.

Аз бях 2005 в Горна химически войски.

Аз имам много истории... ама ще почна с една. Бяхме на едни учения по стрелба още в нчалото и ни запука един дъжд та се скрихме под една стара порутена сграда... малко приличаше на старите градски тоалетни.. една такава правоъгална с стряха. И имаше един Любен от враца май беше. Вика ми дай си автомата че твоя по готин. а аз не го давам понеже един младши сержант ни каза да не даваме пушката си даже на майктие си :mrgreen: Тоя обаче взе да го дърпа а приятелите му го навиват "прасни го тоя ве ко го гледаш" .. а той един голям беше. Накрая викам да не стане нещо сакатлък му викам "айде ама само за малко" и то пък точно като го взе се появи сержанта и видя как ми размахва автомата... и като откачи. вика "на кой е?" и аз викам мойе .. и като ме наложи пред всички. Много гадно стана така. Че беше и в началото и ми подрина репутацията още от тогава. Ама после имаше възмездие срещу тоя Любен , ама ще разказвам после. :)
Кажете вие някоя история и къед сте били?
СAМО ЛЕВСКИ И ТЕСНИ ПИЧКИ!!1

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Re: истории от казармата

Мнениеот trokadero_ » 28 яну 2016 17:34

То хубаво , ама повечето в този форум не сме ходили ( за съжаление).

k_kk
Контакти:

Мнениеот k_kk » 28 яну 2016 17:36

е нали повечето се барат за големи :) политика нищят... акъл дават.... :)

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 28 яну 2016 17:40

k_kk написа:е нали повечето се барат за големи :) политика нищят... акъл дават.... :)

А да видим ;)

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 28 яну 2016 17:55

и аз не съм ходил, разправяйте да се посмеем ...и какво станало с тоя любен? :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 28 яну 2016 17:57

Редник Мишонов като изпусна учебната граната до сандъците с останалите как бягаха старшините...смееееех! А аз после трябваше да хвърлям с него бойна, та не ми беше особео смешно ( 1999 г в ЦУЦПМКН Плевен ) :)
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

draki75

Мнениеот draki75 » 28 яну 2016 18:05

Сливница-полигона, по половин пълнител за три мишени. Отличен е шест патрона за всичките. Да не навлизам в подробности, но след стрелбата при команда за прекратяване, изстрелях останалото на автоматична. Комбата идва и ме пляска с един шомпол по каската крещейки, сватбар. На развода пред строя и месец без отпуск. :shock:
Точно след месец пак пред строя и 3 дни домашен за отлична стрелба. Беше шантаво!
Забравих да спомена, Батальон за психологическа отбрана.
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

k_kk
Контакти:

Мнениеот k_kk » 28 яну 2016 18:15

После го набедих пред сержанта че ми е зел пушкалото и тоя ми вика тихо "много лош бия". И така ми показваше юмруци като се идехме няколко дни. После на обед като отивахме в стола седеше с трима негови приятелчете и ме спънаха докато влизах.. и псуваха нещо. И през цялото време седяха през една маса и ме закачаха. накрая веч нямаше почти хора и отивах да си оставя храната и тоя фърли една лажица по мен. И аз го наожих с подноса направо както е с всичко... стана леща.. (то една леща :mrgreen: ) и като настана един кютюк 3 срещу един. Който сваря удрм , ама и те яко налагаха копелетата.
После със шутове ни разделиха .. аз спах в ареста а те тримата копаха едни поляни :mrgreen:

имаше и един циганин който вижеше с няколко турчина и все ме редеше нещо.. че съм обратен. Соси ми викаше. и ме гърбеше за цигари , ама аз ен смеех много да правя глупости че тия офицери как удряха.. един път като те наложи и ти се припкава :) Както и да е един ден ходехме да копаем окопи и направо отидх с малката лопатка до него и го пребих без да ми е казвал нищо него ден :mrgreen: Момчето дето беше до нас (българче) нищо не каза , все едно не е видял нищо :mrgreen: После тоя циганин не ми е говорил повече. :mrgreen:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 яну 2016 18:18

k_kk написа:Пичове разкажете някои истории от казармата. да се посмеем малко.

Аз бях 2005 в Горна химически войски.

Аз имам много истории... ама ще почна с една. Бяхме на едни учения по стрелба още в нчалото и ни запука един дъжд та се скрихме под една стара порутена сграда... малко приличаше на старите градски тоалетни.. една такава правоъгална с стряха. И имаше един Любен от враца май беше. Вика ми дай си автомата че твоя по готин. а аз не го давам понеже един младши сержант ни каза да не даваме пушката си даже на майктие си :mrgreen: Тоя обаче взе да го дърпа а приятелите му го навиват "прасни го тоя ве ко го гледаш" .. а той един голям беше. Накрая викам да не стане нещо сакатлък му викам "айде ама само за малко" и то пък точно като го взе се появи сержанта и видя как ми размахва автомата... и като откачи. вика "на кой е?" и аз викам мойе .. и като ме наложи пред всички. Много гадно стана така. Че беше и в началото и ми подрина репутацията още от тогава. Ама после имаше възмездие срещу тоя Любен , ама ще разказвам после. :)
Кажете вие някоя история и къед сте били?

2005-та-ти си бил хванал вече детската градина,за ква казарма ми говориш :) Колко-шест или девет месеца беше!? :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 28 яну 2016 18:19

Аз съм служил в КЕЧ (строителни войски към МНО, да не се бърка с трудови войски към ГУСВ) през 1973-1975 година. Първата година нашата рота беше в София – довършвахме сградата на Гражданска отбрана в Дървеница (сега там е някакво министерство, май). Един ден комендантските (сега военна полиция) хванали някакъв от нашите (не помня вече за какво нарушение) и го прибрали в гарнизонния арест. Извикали ротния командир (майор) да го прибере оттам. „Не отивам в никакъв случай, ще ме накарат цял ден да трамбовам, патил съм вече” – отказа категорично той. Началникът на обекта (капитан) също отказа. И тогава кой да отиде, кой да отиде?... :roll: В крайна сметка изпратиха с пълномощно лавкаджията – стар войник, а на стария набор предстоеше уволнение само след няколко месеца и старите пушки бяха започнали да си пускат косите да растат. Лавкаджията дълго псува, защото знаеше, че като отиде в комендантството ще го острижат нула номер, но нямаше какво да прави – заповед. :o Все пак, той му намери колая – преди да отиде в комендантството намери една по-голяма фуражка, нахлупи я над ушите си и накара войника, който изпълняваше функциите на бръснар в поделението, да остриже всичко, което се подава под ръба на фуражката. Така отиде и прибра арестувания войник. Дълго време всички му се смяхме (повече старите войници, ние младите много-много не смеехме), защото прическата на главата му приличаше много на сегашната прическа на Серхио Агуеро. :lol: Но докато стана време за уволнение, косата му пак порасна и в деня на уволнението човекът имаше вече доста сносна прическа... :)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 28 яну 2016 18:27, променено общо 4 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Свободна зона”