Негрите бойкотират "Оскарите" заради расизъм

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Вълчан

Re: Негрите бойкотират "Оскарите" заради расизъм

Мнениеот Вълчан » 21 яну 2016 11:47

Само заради заглавието трябва да затворят тази тема....Кажи негър на някого във Европа ..... 8-)

Потребителски аватар
vallige
Контакти:

Мнениеот vallige » 21 яну 2016 11:51

НАЙ-ОБИКНОВЕН ЧЕРЕН РАСИЗЪМ

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 21 яну 2016 11:53

Captain Stottlemeyer написа:Шефът на малка фирма трябвало да прави съкращения. Извикал четиримата си служители и им съобщил, че трябва да съкрати един от тях. Най-напред се обадила жената:
- Не можеш да ме съкратиш – аз съм жена и ще те съдя за полова дискриминация.
- Аз съм цветнокож, не можеш да съкратиш и мен, ще те съдя за расова дискриминация – казал вторият служител.
- Аз съм от профсъюза и представлявам интересите на служителите във фирмата, съгласно КТ не можеш да ма пипнеш – защитил се третият служител.
Четвъртият помислил малко и казал:
- Ами на мен ми остана да съм гей...

Срещат се двама евреи:
-Къде отиваш?
-Щщще кааааандидатствам за ТВ ввводещ.
-Луд ли.Кой ще те вземе,като заекваш.
След време се срещат пак.
-Е,взеха ли те на работа.
-Нннннне. Ааааанти семити такива.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 21 яну 2016 12:02

Вълчан написа:Само заради заглавието трябва да затворят тази тема....Кажи негър на някого във Европа ..... 8-)

А как да му кажем ? Афро-американец ли ?

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 21 яну 2016 12:10

ЕМИЛ написа:
Вълчан написа:Само заради заглавието трябва да затворят тази тема....Кажи негър на някого във Европа ..... 8-)

А как да му кажем ? Афро-американец ли ?

Минава, ако е от САЩ...ама, ако е от ЧАД как да му кажем-Афро-африканец?

Иначе може да прочетете тези статии:

http://frognews.bg/news_98693/Nashestvi ... robstvoto/

http://www.webcafe.bg/webcafe/onya-deto ... shniya_den
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 яну 2016 12:13

А в НБА като играят почти само черни маймуни, белите играчи и бялата публика трябва ли да бойкотират ??

Дееба и въглените, тия вЕрно само за роби стават, трябвало е и такива да си останат. Какво разбира маймуна от свобода и права ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 яну 2016 12:57

Ми, да вземе и Ди Каприо да бойкотира тогава, да каже, аз съм рус, това е дискриманция срещу русите, нЕма да им стъпим. :lol: :lol: :lol:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 яну 2016 13:06

Е, ама у Африка е лошо, навсякъде беднотия и мизерия, няма ги "гадните" бели да им уредят обществата.

Понеже вчера стана дума за О Джей Симпсън, тази гнусна черна маймуна, която, ако живееше в Африка, щеше да бяга от лъвовете цял живот и да яде банани, а не да има мултимилионни имения в Ел Ей, когато закла бялата си жена и един нейн бял приятел, и когато бе оправдан пред криминалния съд, черната "общност" обяви това за победа над расизма и расовата дискриминация. :shock: :shock: Представяш ли си, някакъв урод заколва жена си като агне, а онея се радват и виждат в това расова толерантност и справедливост. :shock: :shock:

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 21 яну 2016 13:18

Виновен е не този който яде баницата, а този който му я дава. Белите хора са си виновни, че правят толкова много за всякакви религии, раси и етноси, за да им се качат после на главата и да искат още и още. Кой започна това с не на расизма - белите. Кой страда днес от това по света- белите. Мислим си че можем да направим другите като нас, но няма как това да стане, защото има различия. Има само една истина- White Power и другите да се оправят сами там откъдето са дошли. Като сме им толкова криви, какво правят тук?

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 21 яну 2016 13:23

За известно време имахме един арапин в блока, бил шофьор на мотокар в Судан. В последствие замина за София да играе футбол.
Толстолоб, на теб съм роб.

Върни се в “Свободна зона”