Убиха шампион по таекуондо във Враца!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bufara
Контакти:

Re: Убиха шампион по таекуондо във Враца!

Мнениеот bufara » 21 яну 2016 11:10

abe tiq dvamata bratq kade po4ina tva mom4eto
verno li sa ot golemite dilyri u vraca
tuka 4etem
ili nea verno
TUE 4:21PM

ne e verno
mom4eto e naletelo da gi bie
i e umrel ot infarkt a ne 4e sa go bili
prikazvah s doktora kade mu e pravil autopsiqta i vika 4e nema nikakvi naranqvaniq ni van6ni nito vatresni
a samo na racete kade gi e bil s boksa
___________________________________________________________________________________________

Ето и аз да добавя нещо, макар, че това се знае отдавна. Думите са на полицай от Враца, на които вярвам на 100%.

Хайде сега "борците за справедливост" 1982,diplomat и другите да се извинят публично за тъпотията си. Чета ви глопустите последните дни. Ами, момчета, вие сте абсолютно неадекватни, пишете си глупостите тука и не признавате чужди мнения. Време е да се спре със спекулациите по този случай, тъй като всичко е ясно вече. И аз искам да има справедлива съдебна система в тази пропаднала държава, но да лежат невинни хора, заради големия обществен натиск, е това няма как да го подкрепя.

Потребителски аватар
Trip
Контакти:

Мнениеот Trip » 21 яну 2016 11:29

Чакам извинение от barca4ever за това, което написа:

"barca4ever на 14 Яну 2016 14:40

Не знам как може да има хора, който да защитават тези мутри, и на келешите мога да кажа че нямат ни най-малко право да обиждат момичето като я наричат к**ва, мога да ви кажа че те са ходели 2-3 години, а не като повече от вас тука да си лягат всяка вечер да се ебат с различен/а. И на тия двамата ПЛОВДИВСКИ ПЕДЕРАСИ може да звучи нечовешко ама ви пожелавам и на вас да ви се случи такава трагедия да видим, дали така ще говорите.
То зареди е такива простотии нацията ни е на ръба на разпадъка, и млади хора не останаха в тази държава, нещо, което и аз ще направя в най-скоро време. Тук също ще вмета че и мангалите са по-задружни от нас това ако беше се случило на някое 18 годишно цигане, тия двамата нямаше да са между живите вече, а ние тук спорим кой е виновен по дяволите, за Бога хора убито е 18 годишно дете, не някоя мутра....."

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 21 яну 2016 12:23

Извинявай се за тези коментари, специално към колегата преди мен, но както е тръгнало и тука няма да разберем точно какво е станало, аз дните миналата седмица бях много ядосан, но сега като мина време вече не съм. А за случая може би никога няма разберем точно какво е станало, медиите си плямпат едно и също, братята имат все някаква вина не е чак такава да ги обвиняваме в предумишлено убийство, но каквото и да реши съда, справедливо или не, момчето няма се върне така или иначе...
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 яну 2016 12:33

Чета тук, някакви искат да се извинявам, понеже се пуснали някакви "коментари" в нета на шльокавица, говорили с доктора, па видели, па не видели, то в нета и аз мога да се пиша, че съм бил свидетел. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Дори ме призовават да жаля за двата боклука, братя Понички ли са, Тутманици ли са ..... Ей сега ще пусна една сълза за тея отрепки.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 21 яну 2016 12:34

Еми случая се оказва коренно различен от това което показаха медиите. Сега ще излезе ли някой да се извини на т.нар. "убийци". И ще се преследват ли лъжесвидетелите и укривателите на улики?
Жалко за момчето, ама дано поне послужи за урок на другите стрийтфайтърчета.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 яну 2016 12:36

bufara написа:abe tiq dvamata bratq kade po4ina tva mom4eto
tuka 4etem
ili nea verno

ne e verno
prikazvah s doktora kade mu e pravil autopsiqta i vika 4e nema nikakvi naranqvaniq ni van6ni nito vatresni
___________________________________________________________________________________________

Ето и аз да добавя нещо, макар, че това се знае отдавна. Думите са на полицай от Враца, на които вярвам на 100%.

Хайде сега "борците за справедливост" 1982,diplomat и другите да се извинят публично за тъпотията си. Чета ви глопустите последните дни. Ами, момчета, вие сте абсолютно неадекватни, пишете си глупостите тука и не признавате чужди мнения. Време е да се спре със спекулациите по този случай, тъй като всичко е ясно вече. И аз искам да има справедлива съдебна система в тази пропаднала държава, но да лежат невинни хора, заради големия обществен натиск, е това няма как да го подкрепя.

Аре, дайте да видим раните им от бокса, докога ще чакаме ??

Личицата на тея Понички бяха много здрави, като излизаха от съда ?! НЕма как бокс да е играл по тях. Някой лъже много яко тук.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 21 яну 2016 12:59

1982 написа:
bufara написа:abe tiq dvamata bratq kade po4ina tva mom4eto
tuka 4etem
ili nea verno

ne e verno

Аре, дайте да видим раните им от бокса, докога ще чакаме ??

Личицата на тея Понички бяха много здрави, като излизаха от съда ?! НЕма как бокс да е играл по тях. Някой лъже много яко тук.

Аз свидетели на пребиването от двамата братя не чух да се изказват, дори приятелката му не казва с подробности как точно са го пребили. Със сигурност е имало размяна на удари, но да се твърди, че са го пребили до смърт, което би трябвало да означава, че е бит докато не е починал, е меко казано абсурдно и това се вижда както от кадрите, така и от очевидците и съдебно медицинската експертиза.
Така, че братята може да са всякакви, но няма как да бъдат осъдени за предумишлено убийство, както беше променено обвинението заради уличният натиск, а да не говорим, че дори и първоначалното обвинение за убийство по непредпазливост, също не би издържало в съда.
Тук някои забравят, че освен градски съд има и други инстанции през които би трябвало да мине делото, както може да стигне и международен съд и там ако ги оневинят, както най-вероятно ще се случи, то Държавата ще трябва да им плаща и обезщетение.
В Съда се гледат доказателства, експертизи и улики и няма съдия който би пренебрегнал всичко и даде присъда, каквато да се хареса на определена част от обществото, за да ги успокои или за назидание. Да това се случваше в едни други години, към които не би трябвало да се връщаме, като пример мога да дам обира на банката в Хасково, през 1984 г., заради който при тогавашното законодателство осъдените би трябвало да бъдат осъдени максимално на 15 години затвор, а те са осъдени на първоначална инстанция на 20 г., а Върховният съд ревизира тази присъда и ги осъжда на смърт.
Така, че ако на някои им харесва подобен "справедлив Съд", аз не съм му привърженик, защото това не е правосъдие, а линч и беззаконие.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 яну 2016 14:35

Пак ще перефразирам адвокат Марковски:
"Който "спечели" лекарите(разбирай заключението от аутопсията),той ще спечели делото."
Човекът му разбира... :mrgreen:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 21 яну 2016 14:49

1982 написа:Чета тук, някакви искат да се извинявам, понеже се пуснали някакви "коментари" в нета на шльокавица, говорили с доктора, па видели, па не видели, то в нета и аз мога да се пиша, че съм бил свидетел. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Дори ме призовават да жаля за двата боклука, братя Понички ли са, Тутманици ли са ..... Ей сега ще пусна една сълза за тея отрепки.

За 1-2 дена няма как да се оправи рана на окото от метален БОКС, а на мутрите нищо им нямаше, като ги даваха в съда. То иначе в тая държава, ако следваме какво ни казва полиция, прокуратура, съд - няма ни един мафиот, няма организирани престъпни групи, нямало е СИК, ВИС, абе всичко е тип-топ, само едни келеши има, дето пушат трева и заслужават по 10 години да гният в затвора, защото с, цитирам, "10-те лева на ден, които дават на организираната престъпност (която уж не съществува) подпомагат нейното оцеляване". :mrgreen: :mrgreen: Всичко е цирк в тая държава, братче...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 яну 2016 15:24

blue avalanche написа:Пак ще перефразирам адвокат Марковски:
"Който "спечели" лекарите(разбирай заключението от аутопсията),той ще спечели делото."
Човекът му разбира... :mrgreen:

Опърпаните ни лекари, бачкащи за 2 хляба надница, лесно се печелят - 2 хартии с лика на Бенджамин Франклин бързо оправят нещата. :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”