Намушкаха с нож момиче в Перник

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Намушкаха с нож момиче в Перник

Мнениеот 1982 » 19 яну 2016 21:04

Те всички уроди веднага вадят оправдания - братя Понички не го били момчето, те дори му помагали, а и той имал аритмия и от самосебе си умрял ...... рецидивистът от Перник не бил виновен, майка му била виновна, той отт любов я наръгал, бил същински ангел иначе, ама не знае какво му станало изведнъж .....

Разбира се, ножарят от Перник се оказа, че бил и болен, сега очаквам "болестта" още повече да се влоши около делата ...... също така, убеден съм, че скоро и здравето на братя Понички също ще се влоши сериозно. :| :|
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 20 яну 2016 02:21

Законите в тая държава са направени в ущърб на тези, които нямат "гръб". И в полза на разни разглезени синчета, които карат коли както си искат, където си искат, пияни, изнасилват, намушкват, крадат, пребиват и прочие... Не си хабете езиците, всички знаем какво става!

P.S: Скоро ще има "ordinary people fight back to crime". Пазете се, мутряги!
Изображение

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 20 яну 2016 04:48

1982 написа:
v.r.s. написа: След като е предвидено при признаване на вина да могат да си намаляват присъдите с 1/3, значи трябва да я има и другата страна и да се завишават при рецидив.

За мен, това е една от най-големите простотии. Като си признаеш, че си извършил престъпление, това те прави по-малко виновен автоматично.

На теория е измислено с цел това да облекчи работата на институциите. В смисъл.. прибират за нещо Сульо, но се налага професионални кадри да ровят, да мъчат да докажат, че е той. Това им е работата, но когато има много такива случаи в 1 момент се получава недостиг на кадри. На всичкото отгоре адвоката на Сульо може да мотае делото 100 години, което допълнително задръства държавната машина.

В края на краищата го измислят: Сульо признава, не прави въртели, държавните служители могат да се насочат към други належащи случаи (поне на теория), а в замяна на това получава по-лека присъда. Подобни схеми съществуват в редица държави.

Аз лично имам особено мнение: според мен когато престъплението е доказано не трябва самопризнанията да водят до намаляване на присъдата. Пример: удрям пред 12 свидетеля баба Пенка, тя умира, аз и взимам всичките 24 лева. Гаранция ще се докаже, че съм аз, 12 души примерно са ме видяли и поне 3 свидетелстват. Мога да мотам делото ама накрая ме чакат 3 годинки присъда, но аз хитрея: признавам очевидното и вместо 3 години лежа 2. Работата е там, че съда не се нуждае от моите признания за да ме осъди, така че тая годинка по-малко ми е чиста аванта.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 20 яну 2016 04:49

fcb_bg написа:
Player написа:Добре, че момичето е живо след толкова намушквания. Добре че ревнивият и приятел е токова некадърен и тя е жива. Но е безотговорно когато има случаи като този в който някой идиот тормози едно момиче и никой не взима никакви мерки. Съседи, роднини или тя, все някой трябвало да направи някакво действие, при цялото му държание. А за онзи от Стрелча, ако всичко в което го винят излезе вярно, заслужава да му прободат топките с една кука като от кланиците и да виси. Не, че е редно да има такива наказания днес, но това заслужават всякакви такива.

Майката на рецидивиста рече, че той не е виновен. Тя била виновна, че не го възпитала. Ама имал и заболяване - от 1 дума превъртал, ставал звяр и налитал на хората.
Ми кво да ти кажа, освен да съжаля че тя не е изпитала превъртането му на свой гръб.

Аз доколкото подразбрах и татенцето има своя дан ... в култивиране мирогледа на младежа.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 яну 2016 22:58

На мен ми е ясно това, но, както виждаш, у нас масово се злоупотребява с "признаването на вина", което с охота се използва от корумпираните съдии, прокурори и адвокати, за да могат още по-лесно да изпълнят услугите си.

Ей го, Ставийски си призна, че е сгазил хората, че ги изтрепа на пътя, и получи условна. Същото ще е и сега с Поничките, Ножаря от Перник и т.н.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 21 яну 2016 03:20

1982 написа:На мен ми е ясно това, но, както виждаш, у нас масово се злоупотребява с "признаването на вина", което с охота се използва от корумпираните съдии, прокурори и адвокати, за да могат още по-лесно да изпълнят услугите си.

Ей го, Ставийски си призна, че е сгазил хората, че ги изтрепа на пътя, и получи условна. Същото ще е и сега с Поничките, Ножаря от Перник и т.н.

Без да навлизам в обяснения точно трите изредени от теб случая колко са различни един от друг.. ще се съглася, че тия случаи ги обединява едно: съда не се нуждае от признания за да установи истината. Ей за такива случаи съм против да има смекчаване.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Свободна зона”